Beisbolo MLB 2007 sezonas
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Mano nuomone geriausias sios dienos statymas atsizvelgiant i kofa uz nugaletoja ir galimybes yra Arizona. Uzsienyje kofas sukasi apie ~1.80
kas cia per sudas issoko prie rezo copy?
Chi White Sox 0 0 2 2 1 0 0 0 0 5 10 1
Seattle 3 2 5 0 1 0 0 0 X 11 12 1
ar pastebi tendencija garlandas stovejo ziauriai,tai kam seatlui vargynti hernandeza...pamete vyrukas ir ji pakeite,tegul patauso jegas sekanciom savo rungtynems...as tokias rungtynes vadinu suplanuotomis...seatle zinojo kad suvanos garlanda kol ji pakeis,todel liaido truputeli ws baiteriam pamosikuoti lazda
gal Atlanta?
beje, paziurejau dabar weather.com... Atrodo kad siandien 100% kad lietus pils arba per CHC arba per CWS susitikimus
Domcia, matau tavo picka ant KC... Nesu visiskai priesingos nuomones bet man vakar teko stebeti CWS batter'ius - uch, atrodo pradejo neblogai atmusineti.
Kokia prasme tuomet is tavo to prognoziu puslapio? Kam detis ivykius kuriu pats nestatai?
Tokia kad galbut kazkam tai ka parasiau analizeje pades apsispresti pastatyti tam tikra ivyki ar ne. O prognoziu puslapio prasme ir yra tavo prognozes. Jeigu as 3 valanda nakties nesiryztu statyti vieno ivykio tai cia manau tikrai ne tavo problema. Ir nx cia reikejo prisikabinti?
Kokia prasme tuomet is tavo to prognoziu puslapio? Kam detis ivykius kuriu pats nestatai?
prasme-LIETUVISKA.
Tai cia tik i savo analiziu puslapi, o is tikruju tai nedejau... Uzteko jau man siandien... Gerai kad viskas gerai baigesi. O siaip koki tapeta siandien galejom deti is MLB, visi favoritai laimejo - Toronto, Minnesota, Seattle, Cincinnatti, San Diego, Oakland... Butent sias 6 komandas buvau nusiziurejes bet pastaciau tik 3 is ju (pirmus tris paminetus).
Tai cia tik i savo analiziu puslapi, o is tikruju tai nedejau... Uzteko jau man siandien... Gerai kad viskas gerai baigesi. O siaip koki tapeta siandien galejom deti is MLB, visi favoritai laimejo - Toronto, Minnesota, Seattle, Cincinnatti, San Diego, Oakland... Butent sias 6 komandas buvau nusiziurejes bet pastaciau tik 3 is ju (pirmus tris paminetus).
geriau nedeti isvis...azartas priveda prie pralaimejimu
sekmes.
Idejau Under 9.5... ziuresim.. Daug kas mano kad Cubs laimes del Zambrano... Jeigu jis gerai pasirodys tai ir under turetu ateiti. Cia mano nuomone.
Jo, ir dar keleta lopu prisirinko siandienos susitikimui. Nors sakau cia neaisku... Galbut under
baugu tik tai,jog st luis jau 2 kartus pralaimejo po sitokios pergaliu serijos...cubsai jau net 2 kartus is eiles eme...nekuom kvep cia
Irgi galvoju apie tai, bet jauciu imesiu kaip picka tik i statistika, nes baugu... Zambrano nekoks, bet gal dabar kai pasirase nauja sutarti su Cubs'ais (91 500 000 $ vertes) tai suzais normaliai.