NKL 2006/2007 Nacionalinė krepšinio lyga
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
12.10.2006 18:00 Alytaus "Alytus" - Jonavos "SK Dextera" H(0.00 - 6.50) [email protected] Triobet
gal kas turit sendien kokiu pasiulymu del NKL?
88-81 laimejo
kaip sekasi ponaciam is zalgiris SM ?
51-43 HT
22-22 po pirmo kelinio
na manau cia zymiai per maza fora duodama sabonio mokyklai, turetu buti panasi i mru(tuo metu buwo 22)... perlas jau suzaide dvejas rungtynes siame sezone ir abi jas gavo: 21 tasku nuo akademijos-mru isvykoje ir namie 14 tasku nuo dexteros. komanda sudaryta is jaunu niekam nezinomu zaideju, ir mano nuomone bus vieni lygos autsaideriu... zalgirio dubleriai irgi nera labai patyre, taciau besidomintiems jaunimo krepsiniu turetu buti zinomos Roko u€?zo, Pauliaus Kleizos, Donato Motiejuno pavardes. Sie krepsininkai yra savo amziaus rinktiniu lyderiai ar vieni is lyderiu. Dubleriai kol kas yra iskovoje 2 pergales: namie pries druskininkus 24 taskais ir isvykoje po pratesimo 3 taskais pries puntuka. prognozuoju pergale bent 20 tasku skirtumu...
o kaip del live?
argumentai jei nesunku
na manau cia zymiai per maza fora duodama sabonio mokyklai, turetu buti panasi i mru(tuo metu buwo 22)... perlas jau suzaide dvejas rungtynes siame sezone ir abi jas gavo: 21 tasku nuo akademijos-mru isvykoje ir namie 14 tasku nuo dexteros. komanda sudaryta is jaunu niekam nezinomu zaideju, ir mano nuomone bus vieni lygos autsaideriu... zalgirio dubleriai irgi nera labai patyre, taciau besidomintiems jaunimo krepsiniu turetu buti zinomos Roko u€?zo, Pauliaus Kleizos, Donato Motiejuno pavardes. Sie krepsininkai yra savo amziaus rinktiniu lyderiai ar vieni is lyderiu. Dubleriai kol kas yra iskovoje 2 pergales: namie pries druskininkus 24 taskais ir isvykoje po pratesimo 3 taskais pries puntuka. prognozuoju pergale bent 20 tasku skirtumu...
nu man geriausias statymas is sios lygos snd yra zalgirio dubleriu fora... turetu tikrai permust...
argumentai jei nesunku
sendien daug tos lygos rungtyniu. kas nusimano dal galit pakomentuot
nu man geriausias statymas is sios lygos snd yra zalgirio dubleriu fora... turetu tikrai permust...
sendien daug tos lygos rungtyniu. kas nusimano dal galit pakomentuot
Itariu kad NKL live nera ?
pizdic...metu laime siandien mes geriam
ne tik sian, visa savaitgali
dekui ant bajerio uzmeciau bet tas 5.35 visai neblogai pasitarnavo
pizdic...metu laime siandien mes geriam
Rudupis - Alytus 2@? 8/10 jei galesit parasykit koeficenta koficienta i mano statistika busiu dekingas kofa paimkit is triobeto kai duos pasiula