Įvairių sporto šakų lažybų prognozės
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
5 bilietuose po viena koma susiko tvjmc
austrai gaidukai 3 bilietus nunese
man gerai su oweriu siauliu praejo.na serbai bet greiciausia laimes.dar vokieciai turi laimet
o mano liko tik san jose tai jei praeis tai atsilosiu ka siandien pravariau o siauliu foros nespejau paiimt o taip gerai praejo
nu zigicius jauciu kal viena banke
tai yra vidicius
nu zigicius jauciu kal viena banke
kliba jauciu jau bruknerio kede
nu vo austrai jau nuplauke
na jei taip ir toliau tai nusimato nebloga diena
siandien mano.. Brynas-Sodertalje 1 + San Jose-Los Angeles 1 @2.87 , Rumunija-Prancuzija 2 + serbija - ltu 02 Jokerit Helsinki-Ilves 02 @9.21 small bet Lukko-HIFK Helsinki [email protected] viskas is siandien plius gerai atrodo siauliu fora tik neturiu su kuo kombinuot begu i darba
siandien mano.. Brynas-Sodertalje 1 + San Jose-Los Angeles 1 @2.87 , Rumunija-Prancuzija 2 + serbija - ltu 02 Jokerit Helsinki-Ilves 02 @9.21 small bet Lukko-HIFK Helsinki [email protected] viskas is siandien plius gerai atrodo siauliu fora tik neturiu su kuo kombinuot begu i darba [/quote jei siauliai los kaip su ask tai fora 15 tures but o del lietuviu pergales tai nezinau.gana jau jiem sektis.biski uzmeciau uz serbus.ledo ritulio jau nesikisu belgus gali traukt
siandien mano.. Brynas-Sodertalje 1 + San Jose-Los Angeles 1 @2.87 , Rumunija-Prancuzija 2 + serbija - ltu 02 Jokerit Helsinki-Ilves 02 @9.21 small bet Lukko-HIFK Helsinki [email protected] viskas is siandien plius gerai atrodo siauliu fora tik neturiu su kuo kombinuot begu i darba
sian bendrai paemus : alytus win ,senegalas,win, olandija ower, sauliai ower,austrija ower, ispanija ower ,belgija win, serbija win, fora su 21 kad laimes tehasas,regal barcelona win, safin,higgins win, skotija imus, vengrija win, olandija win su fora 1.na berods viskas kol kas
nu ir pawaro howardas
uz ispanus serbus ir belgus desiu daug.sian tik simtuka pastaciau uz austrus belgus serbus ir esp o jei bus uz panelinios fora tai ir uz juos ziurint kiek aisku
sukroviau viska uz ispanu fora -1... 1.5 kofas manau geriau nebuna...cia tikrai lygiu skirtumas...