[baigtas] Būk geriausias! 2006.02.14
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Lazybu laikas: 2006.02.14 21:30
Sporto saka: Tenisas
Ivykis: Dementieva-Ani tm19 topsport 1,75
Statymas: 20lt
Sita ivyki pasirenku todel, kad maciau per Eurosport kaip zaide praeita savaite Dementieva pries Schnyder, nors ir pralose, taciau Schnyder galima sakyti zaide
fantastiskai. Dementieva yra ruse, o rusiu moterys tenise stiprios. Dementieva pries
dvi savaites laimejo turnyra, nugalejo tokias zaidejas kaip Hingis arba Myskina
Ai tai to paties statyma jau nebegalima det?
ir neuzskaitysit?
toks pikas taippat jau yra !
Ai tai to paties statyma jau nebegalima det?
Np
Vyrai, nebukit bobos ir neklekit uŲia audrų. Faktas, kad ne vienas is jusų nepripazins kito tiesos ar netiesos. Taigi, akivaizdu, kad diskusija beviltiska
O sitas vyrukas gudrus..respect...
taip, as esu lopas ir geltonsnapis, bet man labai idomu kokiu zodziu tu pavadinsi Eksperta ir pats ranka prie sirdies pridejes pasakyk, ar tu pats esi patenkintas jo rasymu? Statistika rodo pas mane dideli minusa, bet as bent nerasineju nesamoniu aprasymu vien tam kad kazka parasyt ir sudalyvaut zaidime. Po truputi vyrukai klimpstat i dugna su situ zaidimu, nes bardakas pas jus koks reta,(aisku as labai tikiuosi atsakymo:,,Padaryk pats toki zaidima ir t.t.) ir tas bardakas tuoj jums patiems taps kilpa po kaklu.
Be to, is kur istraukei, kad as ,,amzinai viskuo bunu nepatenkintas"? Na taip, taigi jus cia esat Dievai, o tokie paprasti mirtingieji kaip as negali jums, nei kitiems nepasakyt nei puses zodzio, NES VISKAS KA JUS DAROTE YRA ZJB. Todel siulau nusiimt savo arogantiska veido israiska ir pagaliau priiminet kritika, o ne ja atmetinet ir iskart pradet varyt ant kritika ishsakiusio zmogaus.
Vyrai, nebukit bobos ir neklekit uŲia audrų. Faktas, kad ne vienas is jusų nepripazins kito tiesos ar netiesos. Taigi, akivaizdu, kad diskusija beviltiska
22:00 Futbolas - Ispanijos taure
Real Madrid-Zaragoza 1@ 1.4 orakulas
Statymas 80lt
Nu ka....cia ispanijos taure,pirmose rungtynese Zaragoza tiesiog nuslave
reala 6:1 savo aikstej.Norint Realui iseit i kita etapa jiems reikia nugalet 5:0
aisku tai turbut neimanoma,bet del pergales net neabejoju,vis delto zais pries savus
sirgalius ir pabandys nugalet svecius,gal net Sutriuskint
22:00 Ledo ritulys - AHL. JAV
Ivykis: Grand Rapids Griffins - Manitoba Moose -6.5Iv+ Per abi
Baigtis: 1
Koef. 1.75
Bendorve: Orakulas
Statoma suma: 84Lt
Sios komandos buvo susitikusios jau 6is kartus. 6.5 totala permushe tik viena syki,nors vien statistika remtis negalima taciau jog si karta duotas totalas tikrai per didelis
03:05 NBA Krepsinis
Ivykis: T.J.Ford -11.5+
Baigtis over
Koeficientas 1.75
Bendrove BAW
Esamas bankas 151Lt
Statoma suma 71Lt
Esme tame, kad sio zaidejo paskutiniu macu vidurkis 15 tasku.Siandien zaidziama pries gynybai mazai demesio skiriancius Seattle krepsininkus. Macas zada buti tikrai pakankamai rezultatyvus, tad nemanau kad vienas is komandos lyderiu atlikdamas ~15-16 metimu nesurinktu bent 12 tasku.
vyruti, gal parodyk ka sugebi pats, nors ka tu cia ir beparodysi, apie tavo sugebejimus galima isitikinti zvilgtelejus i tavo statistikos skyreli. Juokinga man , kai tokie kaip tu (geltonsnapiai) amzinai kuo nors nepatenkinti, amzinai isivaizduoja esa geriausi, taciau kai ateina laikas irodyt savo galia, paaiskeja kad sitas kietuolis eilinis nevykelis.
taip, as esu lopas ir geltonsnapis, bet man labai idomu kokiu zodziu tu pavadinsi Eksperta ir pats ranka prie sirdies pridejes pasakyk, ar tu pats esi patenkintas jo rasymu? Statistika rodo pas mane dideli minusa, bet as bent nerasineju nesamoniu aprasymu vien tam kad kazka parasyt ir sudalyvaut zaidime. Po truputi vyrukai klimpstat i dugna su situ zaidimu, nes bardakas pas jus koks reta,(aisku as labai tikiuosi atsakymo:,,Padaryk pats toki zaidima ir t.t.) ir tas bardakas tuoj jums patiems taps kilpa po kaklu.
Be to, is kur istraukei, kad as ,,amzinai viskuo bunu nepatenkintas"? Na taip, taigi jus cia esat Dievai, o tokie paprasti mirtingieji kaip as negali jums, nei kitiems nepasakyt nei puses zodzio, NES VISKAS KA JUS DAROTE YRA ZJB. Todel siulau nusiimt savo arogantiska veido israiska ir pagaliau priiminet kritika, o ne ja atmetinet ir iskart pradet varyt ant kritika ishsakiusio zmogaus.
vyruti, gal parodyk ka sugebi pats, nors ka tu cia ir beparodysi, apie tavo sugebejimus galima isitikinti zvilgtelejus i tavo statistikos skyreli. Juokinga man , kai tokie kaip tu (geltonsnapiai) amzinai kuo nors nepatenkinti, amzinai isivaizduoja esa geriausi, taciau kai ateina laikas irodyt savo galia, paaiskeja kad sitas kietuolis eilinis nevykelis.
molodec, sisko, reik duot vaikams pylos
kur komentaras ?
blyn, taip supykau ant Schevchenko kad komentara uzmirsau parasyt:)) sorry vyrai.sisko pasitaisys
Baigtis over
Koeficientas 1.75
Bendrove BAW
Esamas bankas 151Lt
Statoma suma 71Lt
kur komentaras ?
Baigtis over
Koeficientas 1.75
Bendrove BAW
Esamas bankas 151Lt
Statoma suma 71Lt
jau toks pikas yra tavasis netinka
lol. taigi pats parasiau kad toks yra ir nauja jau seniau idejau.