[baigtas] KONKURSAS: Krepšinio fanatas 2009
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
jo as irgi issiunciau jam, bet rodo kad dar Siunciama, LaRumba as tau siunciau ir el.pasta, [email protected]
Gavai RaLumba mano zinute i PM? Klausiu nes pas mane rodo, kad tau dar vis siunciama, o draugas jau seniausiai gaves.
Ka siusti emaila, unibeto slapyvardi ar kokia kita informacija?
Nu ka liko paskutiniai spėjimai ir rytoj iki pietų susisumuokite rezultatus (bent jau tie kur pretenduoja į pirmą 6-tuką)
Ir tie 6 asmenys kurie bus pirmi galite iš karto (kai bus visi pasitvirtinę) man siųsti privačią žinutę arba emailu [email protected] ir nusiųsime patikrinimui
tai moteru eurolyga galima statyt ar ne? nes daugiau siandien kaip ir statymu nera
galima, bet nelabai kas statė
tai moteru eurolyga galima statyt ar ne? nes daugiau siandien kaip ir statymu nera
Galima!
siame konkurse zaidziau del kortu kalades tai tikriausiai ir laimejau atspejas 11 is eiles http://www.ipix.lt/images/42342559.jpg
taip, 19 dieną dar galima statyt, bet kadangi kaip jau Dkn769 pastebėjo NBA spėjimų iš 19 į 20d. negalima spėti.
Tuomet po konkurso kaip galima greičiau pasitvirtinkite spėjimus, kad galima būtų surinkti dalyvių nickus ir patikrinti Unibet'e dar iki išėjimo į savaitgalį
jo, del to ir klausiau ;D bet vargu ar verta bandyt ;D
Parasyta imtinai, vadinasi 19 diena dar gali det, tik nba is 19 i 20 turbut jau nebus galima, taip, kad laiko mane aplenkti dar turi
LaRumba, o konkursas parasyta iki Lapkricio 19 dienos, tai dar visa 19 diena bus galima deti statymus, ar tik iki 19 dienos, ta prasme rytoj paskutine diena butu?
Izdivalkė gavosi su šitu konkursu Pradėjo žmonės šaudyt lygiąsias, manau norint rimtesnio konkurso reikėtų apribot įvykio koeficientą iki tarkim 5.
Buvo siūlymas, tačiau vos ne vienbalsiai nuspręsta, kad tokio dalyko nereikia viewtopic.php?f=49&t=13331
Išvada arba daugiau kašės konkursų nedaryt arba išimt lygiasias ar kažkas pan.
Kofu ribojimai, lygiuju isemimas, tai kita kart leiskit statyti, kaip minejo KrolasLt - foros ir totalai arba viska palikit kaip buve. Kas neleido kitiems statyti ant lygiuju ar pan. Pats tai darau labai retai, o jei kas pataiko tyliu, nes kontoroje yra pasiulymas ir juo zmogus naudojasi, ir jei as jo neemiau tai pats esu kaltas. Jei yra daug tam priestaraujanciu tai as mielai pritarciau nebent foroms ir totalams, bus tikrai teisingiausia.
Matai cia yra tipiska Lietuva, dziaugiamasi kai kaimyno darzine dega, pykstama kai jam sekasi taisyklese nebuvo parasyta jokiu koeficiantu apribojimu, pasiula buvo pateikta unibet.com, tai ko jus norit? as pasirinkau tai koks man variantas atrode priimtinesnis, kas jums trugde rinktis pratesima? Aisku nieko asmenisko cia, taciau man su Dkn777 pasiseke si karta, gal but kita kart pasiseks jums
Kofu ribojimai, lygiuju isemimas, tai kita kart leiskit statyti, kaip minejo KrolasLt - foros ir totalai arba viska palikit kaip buve. Kas neleido kitiems statyti ant lygiuju ar pan. Pats tai darau labai retai, o jei kas pataiko tyliu, nes kontoroje yra pasiulymas ir juo zmogus naudojasi, ir jei as jo neemiau tai pats esu kaltas. Jei yra daug tam priestaraujanciu tai as mielai pritarciau nebent foroms ir totalams, bus tikrai teisingiausia.