Hockey 2007-2008
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Nevarykit jus ant to zajkovskio, jis labai geras vartininkas. Stovejo jau pries du metus vartuose ir tik superinis Krizano zaidimas nustume ji i atsarginio vieta. Modo turi viena is geriausiu vartininku poru elite ir kol jiems normaliai padeda gynyba jie sunkiai pramusami. Abu.
Lulea win ML @1.73 Pinnacle 9/10
Modo be pagr. vartininko K. Krizano, Atsarginiai skyles: Zajkowski, Mikael 83,33; Svedberg, Niklas 66,67. Be to ir zaidimas nieko gero. Gynyba nesusizaidzia, puolime dazniausiai aktyvus tik 1 penketas: 15. SALOMONSSON, Andreas 39. SVARTVADET, Per 22. YETMAN, Patrick.
Lulea paskutiniu metu namie patvarke beveik visa elita : Linkopings, Farjestad, Frolunda . Nera Krizan ir tai jau sansas, apsidraudimui imu su ML
Na ka, siandien Modo vel stato i "ramke" stebukladari Zajkowski. Brynas po 4 is eiles naminiu pralaimejimu. Taigis, Brynas pergale namie - vienintelis mano variantas is Svedijos siam vakarui
Man uzteko
Tai Lulea dabar spaus, atiduos visas jegas, kad tik sukaltu dar bent pora bankiu. Neturetu degt jums statymas.
21 SEC 2 saibos, idomus macas
Pagaliau pramuse gal dar kas pasikeis.... man Lulea 2.5+ reikia
Matyt Krizanas Modui tik trukde, nes ZAJKOWSKI kol kas 30/30 istrauke
Viso Luleai ir Respectas Zajkowskiui po 2kel is 30/30 atmusta
Modo be pagr. vartininko K. Krizano, Atsarginiai skyles: Zajkowski, Mikael 83,33; Svedberg, Niklas 66,67. Be to ir zaidimas nieko gero. Gynyba nesusizaidzia, puolime dazniausiai aktyvus tik 1 penketas: 15. SALOMONSSON, Andreas 39. SVARTVADET, Per 22. YETMAN, Patrick.
Lulea paskutiniu metu namie patvarke beveik visa elita : Linkopings, Farjestad, Frolunda . Nera Krizan ir tai jau sansas, apsidraudimui imu su ML
sakau ko tiek $ sukrauta uz Lulea betfair'e. cia as paemiau Modo 2.5+
Taskai ten, ne ivarciai
allstarai
bendras over cia isviso bent man metu statymas orakule 300lt padejau ir tikiuosi nereiks vel taupyt ant padangu
16+?
allstarai
bendras over cia isviso bent man metu statymas orakule 300lt padejau ir tikiuosi nereiks vel taupyt ant padangu
grazu ziuret kaip slovakai "atidavineja" rungtynes. jauciasi artejantys play-off'ai
pasijuokimui is ko? is saves?
zinoma
"ironija sudby,del anaheimo abejojau,o visos kitos pralaimejo ant 1 bankes "