Hockey 2007-2008
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
blues-jokerit butu idomu isgirst prognozes apie sitas rungtynes
dar idomus variantai apie kuriuos noreciau isgirsti nuomone
columbus x2
dallas
maple leafes
buffalo
nashvile -1.5
as paemiau ceku over 10.5 man mazokai atrodo
as priesinga varianta turejau omenyje bet kaip sakoma po rungtyniu nelabai ir galima kalbet
san jose + vancouver dar laimim sita ir tada pasidarom gera savaitgali
visur visada otb :0
jo tikrai buvo per didele fora, omnibete isviso 9.5 golu fora dave. snd dar nemaciau lietuviu puslapiuose pasiulos kacazhstanas-lietuva. bwine duoda uz lietuvius 9 kofa ir fora 2.5 golus. nu del 2.5 nemanau, bet manau kad omnibete bus fora 3.5 golo tj tikrai reiktu paimt lietuviu naudai. as parizikuosiu ir padesiu uz lietuviu pergale dar. nes siu metu rinktine iyra stipriausios sudeties. ir ziurint i prieki, tai pergales pries slovenus ir lenkus beveik garantuotos, o kofas turetu but didelis. taigi sekmes:) jei ka naujo suzinosiu pranesiu cia, nes palaikau rysi su sirgaliais nuvaziavusiais i lenkija o siaip naudingos info yra ledas.lt forume.
o, kiek ledo ritulio gurmanu atsirado besibaigiant sezonui
http://www.iihf.com/channels/iihf-world-u18-ia-championship/statistics.html
cia man vienam itartinas cze-ltu totalas ir fora?
as paemiau ceku over 10.5 man mazokai atrodo
http://www.iihf.com/channels/iihf-world ... stics.html
cia man vienam itartinas cze-ltu totalas ir fora?
kookai live sito trn Ledo ritulys.WC - 2008 (U-18). Division 1A. Poland?
pingvinai+dzersis
kas turit live
Ledo ritulys.WC - 2008 (U-18). Division 1A. Poland?
Panasu, kad Frederikshavnas nenores lengvai pasiduot sitoj serijoj. Pirmose varzybose tik ilgesnio ir labiau patyrusio suolelio deka Herninge paskutiniame keliny pasieke uztikrinta persvara . siaip ar anaip visas varzybas tada dominavo seimininkai. siandien veiksmas kelesi pas Erelius, kur sunku buvo ir Rodovrei ir Sonderjyskei. As i sias varzybas visai nelisCiau, na bet jei jau labai nori tai X2 butu 3/10.
cheetah dekui uz atsakyma gerai kad nelindau i sias varzybas ,,Panasu, kad Frederikshavnas nenores lengvai pasiduot sitoj serijoj`` na tikrai si tavo mintis pasitvirtino rezultatas jau 5-1 Frederikshavno naudai Manau Herningas siandien bus sutriuskintas
Donai sweikas ka manai apie sitas rungtynes Frederikshavn - Herning?
Panasu, kad Frederikshavnas nenores lengvai pasiduot sitoj serijoj. Pirmose varzybose tik ilgesnio ir labiau patyrusio suolelio deka Herninge paskutiniame keliny pasieke uztikrinta persvara . siaip ar anaip visas varzybas tada dominavo seimininkai. siandien veiksmas kelesi pas Erelius, kur sunku buvo ir Rodovrei ir Sonderjyskei. As i sias varzybas visai nelisCiau, na bet jei jau labai nori tai X2 butu 3/10.
kajp manot bus topsporte arba orakule pasaulio cempionato U-18 varzybu pasiula. nes ryt 16:30 pirmas rungtynes losia lietuva-cekija...bet kolkas dar nesimato pasiulos..
Donai sweikas ka manai apie sitas rungtynes Frederikshavn - Herning?
pasitaiko man pavojingiausiai atrode pasirinkimas del HV pergales. ir siaip - daugiau negu du ivykiai i bilieta - ne man...
na kai as nedaug statau tai stengiuos kofa pasidaryti apie 5 dar statymuose pradedantysis o 1-2 iwykiai zinoma kad geriausias wariantas