• gintazas prieš 18 metų #71724

zmones, turiu krlusima, kaip nba taskus zaidejam skaiciuoja, kazkokia nesamone, pas daug ka mazesnis tasku skicius nei turetu buti...
    pos min fgm-a 3pm-a ftm-a off def tot ast pf st to bs pts

K.Bryant G 42:54 8-26 2-8 5-6 0 8 8 7 3 1 4 0 23
    na va, pvz Kobes 8 dvitaskiai 16 tasku, du tritaskiai,dar 6 taskai ir 5 baudos, tai 5 taskai, viso : 16+6+5=27... o cia 23 prasasyta...nesuprantu...paasikinkit man...

NBA 8-26 tai yra FG, reiskia i ta skaiciu isiskaiciuoja ir tritaskiai, taigi atskaiciavus ish FG tritaskius 2-8, lieka 6-18 dvitaskiai

• ali3n prieš 18 metų #71723

zmones, turiu krlusima, kaip nba taskus zaidejam skaiciuoja, kazkokia nesamone, pas daug ka mazesnis tasku skicius nei turetu buti...
    pos min fgm-a 3pm-a ftm-a off def tot ast pf st to bs pts

K.Bryant G 42:54 8-26 2-8 5-6 0 8 8 7 3 1 4 0 23
    na va, pvz Kobes 8 dvitaskiai 16 tasku, du tritaskiai,dar 6 taskai ir 5 baudos, tai 5 taskai, viso : 16+6+5=27... o cia 23 prasasyta...nesuprantu...paasikinkit man...

• airborn prieš 18 metų #71689

biski ne i ta tema prirasiua cia kalbu apie siandien 11/12/2006

• airborn prieš 18 metų #71688

tope ir orakule dar uz toronta galima uzmest biski, boshas nelosh, bet jam pamainos turi torontas, o seip veidas su klaustuku yra, kaip ir kiti like 2 majamio izaidejai, aisku kazkuris pasirodis, bet pabandyt verta, omnis is pasiulos iseme..

• Specaz prieš 18 metų #70609

Mano pasirinkimai siai nakciai

Minnesota Timberwolves fora -5.5
    Chicago Bulls
    Houston Rockets
    New York Knicks
    sekmes man

• M|ndiZ prieš 18 metų #70602

taip pat siandien paimsiu Warriors pergale
    Lakers bus siek tiek pavarge,be philo ir be kobes,kuris tipo net nevyko kartu su komanda o Oaklanda...tuo tarpu GSW losh beveik pilnos sudeties, turetu jau losti ir Jasonas taigi, manau kad Nelsonas uzkais toki tempa kuris lakeriams bus per greitas

p.s. pernelyg nereiktu nuvertinti netsu,nes jie turi viena geriausiu "maziuku" linija , + boshas turbut nelosh siandien...

• [vabalas] prieš 18 metų #70599

Netsai paskutiniu sias 3 ikisezonines laimejo juk, ar ne taip? Kai zaide vien pagrindiniai tai NYK buvo suvaryti 139-121. Todel imi over, arba NJN minusinu¦, nes rezultatyviose varzybose retai buna mazas skirtumas

• M|ndiZ prieš 18 metų #70598

nu cia labai jau nekokie palyginimai siaip vienintlis pliusas tas.kad nets megsta prastai pradeti sezonus, bet po tiek pralostu ikisezoniniu manau kad nujungs toronta ir laimes +5-10 skirtumu, cia tik mano nuomone

• Litas prieš 18 metų #70595

Litas, Torontas pries sezona kol kas yra labai labai overrated...tos ikisezonines nieko nereiskia...Nets losia beveik pilnos sudeties,Carter,Jefferson,KIdd ,Krstic jauciasi kuo puikiausiai,komanda visiskai nepasikeitusi,atejo keli geri naujokai. + Nets visada buvo namu komanda. juos namie nugaleti sunku bet kokiai nba komandai. bet cia tik mano nuomone

Bet vakarykstis pavyzdys... Miamis iki sezoninese sudas buvo Buliai gerai vare ikisezoninese .. Nets sudai buvo ... Torontas labai gerai vare ... Buliai zaide isvykoje ... Torontas zaidzia isvykoje .. Aisku cia tik isvedziojimai, bet gal juose yra bent truputi tiesos ...

• M|ndiZ prieš 18 metų #70594

Litas, Torontas pries sezona kol kas yra labai labai overrated...tos ikisezonines nieko nereiskia...Nets losia beveik pilnos sudeties,Carter,Jefferson,KIdd ,Krstic jauciasi kuo puikiausiai,komanda visiskai nepasikeitusi,atejo keli geri naujokai. + Nets visada buvo namu komanda. juos namie nugaleti sunku bet kokiai nba komandai. bet cia tik mano nuomone

• M|ndiZ prieš 18 metų #70593

jooo, Clippers nors ir neblizga, bet vakarykstis suns zaidimas buvo toks apgailetinas, kad net neidomu ziureti buvo. Lakers priekis dare ka norejo, aisku suns visada priekis buvo apgailetinas,bet tokio dar neteko matyt. Nashas kazkoks neformoj pastaruoju metu,taip pat skausmus kencia ir Shawnas,taigi komanda isties ne geriausiosje stadijoje.CLippers turi gera prieki, gera gyneju linija bei puiku atsarginiu suola... +7 clippers turetu sueiti nesunkiai

• Litas prieš 18 metų #70591

Jamu sianakt Toronto pergale.

• Sonis prieš 18 metų #70590

Neturiu daug laiko rasyti, nes visgi reikalai tokie diena, tad trumapai:
    Suns - clipps +5

Omnis duoda super fora clipersam, suns zaide praejuse nakti, pralose Lakers ekipai kuri buvo be Bryant, Mihm, Brown zodziu isrretejus kaip reikalas, clipps gerokai stipresne uz tokia Lakers ekipa, suns gretose labai nedaug dar laiko zaidzia po traumos neatsigaunantis Stoudamire. Clipps noras atsirevansuot uz praeitu metu konferencijos pusfinali, praktiskai nepasikeitusi komanda ir isties keistai didele fora, mano sios dienos pasirinkimas.

TopSport su +7 uzsimeciau

• matulis prieš 18 metų #70589

Na , o mano sios dienos pickai:
    Magic - Bulls 2
    Gal kiek blogai, kad bulls zaide sianakt + kelione
    Bobcats - Pacers 1

• chignix prieš 18 metų #70585

Neturiu daug laiko rasyti, nes visgi reikalai tokie diena, tad trumapai:
    Suns - clipps +5

Omnis duoda super fora clipersam, suns zaide praejuse nakti, pralose Lakers ekipai kuri buvo be Bryant, Mihm, Brown zodziu isrretejus kaip reikalas, clipps gerokai stipresne uz tokia Lakers ekipa, suns gretose labai nedaug dar laiko zaidzia po traumos neatsigaunantis Stoudamire. Clipps noras atsirevansuot uz praeitu metu konferencijos pusfinali, praktiskai nepasikeitusi komanda ir isties keistai didele fora, mano sios dienos pasirinkimas.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus