. Underis dar nieko, bet 6 taskai per 40 minuciu kaip Kobei, rimtai nieko nesuprantu. Dvitaskiai is 13-3. Trajakai 2-0
Kobe jau prisilianktyniavo su Shaq'u del tasku, dabar vaikis stipriai surimtejas, jei ir toliau Lakers taip los ar dar ispudingiau, netgi MVP visai imanoma, kad jam eis...
Man kazkaip ir atrode kad Gasolis paims overi vakar.. O bryantui jau buvo atejes laikas underi imt.
nedejau as totalu zaideju is to maco. Tik Lakers fora. Bet galvojau Kobe palenktyniaus su Gasoliu del tasku. Underis dar nieko, bet 6 taskai per 40 minuciu kaip Kobei, rimtai nieko nesuprantu. Dvitaskiai is 13-3. Trajakai 2-0
nu gal ir ne o vat detroitas nhl tai tikrai daug sansu kad paims.emiau kai 8 buvo db 4.5
galetu lakers laimet cempionu ziedus.emiau kai kofas dar 45 buvo o db jau tik 8
Nepaims Lakers ziedu, agliu tau nors ir 15 kofa duot
galetu lakers laimet cempionu ziedus.emiau kai kofas dar 45 buvo o db jau tik 8
. Underis dar nieko, bet 6 taskai per 40 minuciu kaip Kobei, rimtai nieko nesuprantu. Dvitaskiai is 13-3. Trajakai 2-0
Kobe jau prisilianktyniavo su Shaq'u del tasku, dabar vaikis stipriai surimtejas, jei ir toliau Lakers taip los ar dar ispudingiau, netgi MVP visai imanoma, kad jam eis...
Ir as kaip tik norejau rasyti
as ir manau ta pati:)
Lakers -3.5
Spurs -4
kobe su trauma losia bet manau siandien paims ir atlanta lakersai...ka manot del spurs vs wizards ir NY su indiana
Man kazkaip ir atrode kad Gasolis paims overi vakar.. O bryantui jau buvo atejes laikas underi imt.
nedejau as totalu zaideju is to maco. Tik Lakers fora. Bet galvojau Kobe palenktyniaus su Gasoliu del tasku. Underis dar nieko, bet 6 taskai per 40 minuciu kaip Kobei, rimtai nieko nesuprantu. Dvitaskiai is 13-3. Trajakai 2-0
Idomiai Lakeriai iskovojo nesunkia pergale, o Kobe per 40 minuciu pelne 6 taskus. Gasolis debiutinese rungtynese imete 24
indiana laimes
Sudauze i vienus vartus Indiana-San Antonio 89:116
indiana laimes
sveiki visi.kaip manot indiana ir bostonas snd gali laimet?
Indiana-San Antonio
Cleveland-Boston
Indiana vargu, o Bostonas gali, nors dar ir nelos KG. Bet is siu macu neiimsiu nieko, kurkas patikimiau man atrodo Lakeriu pergale prie Nets.
sveiki visi.kaip manot indiana ir bostonas snd gali laimet?
Indiana-San Antonio
Cleveland-Boston