Euro futbolo statymų 2008-Atranka
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
FT Georgia 0:2 Lithuania
saunuoliai vyrai
Kalonas, 90min, imuses ivarti nussime trumpikes.
Saakasvilis pamate ir paprase teisejo skirti kortele
antras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ksanavicius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FT Georgia 0:2 Lithuania
saunuoliai vyrai
antras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ksanavicius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
goooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
goooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kdl sita skiltis tokia apmirus? Ka manot siandien bus parodyta nors viena raudona kortele?
dekui dekui baikit tuos liaupsus geriau nepatingegit ir paimkit buf ir velniu over, tik taremes realiai si kart be tulpiu
na dekui kam tie tulpanai
Na dienos statymas mano akimis listenbrugerio pergale pries musu kaimynus, nesiparinkit padekit pora lt su kofu 13. sekmes.
kad portugalai belgus aplos, tai jokiu abejoniu neturejau, tik kad kiti pasiko. Bet del rytdienos net labai abejociau portugalu pergale:
1) isvykoj laimet, kaip matem, net ir prancuzoms Lietuvoj tik per fuksa pavyko, jau nekalbant apie pavyzdziui anglus Izraeli. O cia lygiu skirtumas tikrai ne toks, jeigu jis isvis yra
2) serbai tikrai ne ta komanda ir ne turnyrine situacija, kad dukart is eiles pralostu
Aisku, gali but visko, bet man 0 cia svieciasi
na 1-2 kazokams man gan didelis argumentas apsisprendziant i por puse, bei kofas 2,30 ir vilioja, o del portugalu pergales antram kelini tai galiu pasakyt kad jie ir pirmam turejoo daugybe progu, o antram viska issprende.
dar plius lyg tai losh pas serbus keli rimtesni zaidejai kuriu nebuvo savaitgali
treciadieniui galvoju stambiau imt portugalu pergala pries serbus, tik truputi idomu kodel ju kofas auga to pagal mane nelbai turetu but nes didzioji dalis perka portugalus, reiskia stambus rykliai palaiko serbus, gal kas kokiu komentaru, pasiulymu turit?
Serbai zais be savo ivarCiu masinos, nes jis maCa praleis del raudonu korteliu. siaip tai kofas labai viliojantis, gal net per daug viliojantis uz Portugalus, bet nebe reikalo...
Visu antra pergale 4-0 pries belgus buvo pasiekta antroje varzybu puseje, kai prasileide pora kartu belgai paluzo ir leido varzovams isdarineti ka nori. Visu treCia - Serbijos stadijonuose buna visada sunku zaisti bet kuriai valstybei. seimininkai tures gera palaikyma . Prisiminkime, kad Jugoslavija nera kokia autsaideriu ekipa ir anksCiau dalyvaudavo Europos bei Pasaulio Cempionatuose. Jiems zutbut reikia tasku, todel 1X Cia butu logiskesnis pasirinkimas.
treciadieniui galvoju stambiau imt portugalu pergala pries serbus, tik truputi idomu kodel ju kofas auga to pagal mane nelbai turetu but nes didzioji dalis perka portugalus, reiskia stambus rykliai palaiko serbus, gal kas kokiu komentaru, pasiulymu turit?
mano tapetas su 6kof praejo xexe gaila kad tik 5lt temeciau