Nelabai i tema , bet dar gerokai pries Cempionata triobet leido kombinuot grupiu nugaletoju ir kas iseis is grupes statymus. Ir, kas idomiausia, i viena bilieta buvo galima det visu grupes komandu spejimus (iseis is grupes ar ne). Prikombinavau, padengiau ivairiu situaciju variantus, trizenkliai kofai gavos. Kazkas panasaus buvo ir per pasaulio Cempionata . Ir ka gi ka gi, pasitikrinu - statymai anuliuoti. Kiaules ir ne kitaip.
manau geriausias sios dienos pasirinkimas su geru kofu butu Austrija-Kroatija pirmo kelinio lygiosios, kaip ir vakar mateme, pirmasis kelinys labiau apzvalginis ir turnyro pirmos rungtynes sukelia kazkoky jauduli zaidejams (taip manau) o to pasekoje pradedamas laiko stumimas ir laukimas pertraukos, taigi Austrija-Kroatija [email protected] manau viliojantis statymas
sveikinimai visiems staciusiems uz kroatus.lb silpnai pasirode bet svarbu pergale
man kita diena atsauke
tai rekejo kita diena saskaita pasitikrint ir butum pamates kad atsaukta.as irgi buvau keleta kombinaciju padares atsauke
atsauke tikrai ne kita diena ir ne po savaites. po dvieju savaiCiu gal uzejau i tinklapy ir vis dar buvo galima statyt
tai rekejo kita diena saskaita pasitikrint ir butum pamates kad atsaukta.as irgi buvau keleta kombinaciju padares atsauke
virtualiu lazybu puslapis: www.euro-2008.lt
Nelabai i tema , bet dar gerokai pries Cempionata triobet leido kombinuot grupiu nugaletoju ir kas iseis is grupes statymus. Ir, kas idomiausia, i viena bilieta buvo galima det visu grupes komandu spejimus (iseis is grupes ar ne). Prikombinavau, padengiau ivairiu situaciju variantus, trizenkliai kofai gavos. Kazkas panasaus buvo ir per pasaulio Cempionata . Ir ka gi ka gi, pasitikrinu - statymai anuliuoti. Kiaules ir ne kitaip.
vyciokas taip ir maniau
birzelio 8d varzybos
Austria - Croatia 4.6 3.2 1.82
Germany - Poland 1.5 3.8 6.6
Austrija-Kroatija 4.20 3.30 1.80
Vokietija-Lenkija 1.45 3.60 7.00
Austrija-Kroatija 4.15 3.35 1.85
Vokietija-Lenkija 1.51 3.75 6.83
Austria v Croatia 4.75 3.25 1.83
Germany v Poland 1.50 3.75 7.50
2lt mano suma
imkit portugalus pries cekus.dar spejau su 2.25 paimt jau tik 2.2 liko.jauciu kris dar labiau
manau geriausias sios dienos pasirinkimas su geru kofu butu Austrija-Kroatija pirmo kelinio lygiosios, kaip ir vakar mateme, pirmasis kelinys labiau apzvalginis ir turnyro pirmos rungtynes sukelia kazkoky jauduli zaidejams (taip manau) o to pasekoje pradedamas laiko stumimas ir laukimas pertraukos, taigi Austrija-Kroatija [email protected] manau viliojantis statymas
butu idomu suzinoti kokia ta suma? visi tie tavo lt?nes abejoju ar siek tiek patirties laybose turintis zmogus deliotu visa banka uz viena ivyki.
snd jauciu visus lt padesiu kad vokieciai laimes pirma keliny
sakiau dekit visus pinigus kiek turit uz cekus ir portugalus
labai to tikiuosi