Euroleague TOP16 :: 2007-[03/21-03/22]
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
o ka manot apie Becirovic under 12 arba Navarro over 15.5???
na nzn kaip del pacio picko, bet patarciau stambiai neimt,jei
neisitikines del jo, juolab ivairiu niuansu yra pvz. kad nieko nelemencios rungtynes. Mano patarimas, paimk puse sumos kuria planavai, bet kokiu atveju sekmes.
Nu as ir bijau kad nesugalvotu leist ilgai lost arba net i starta pradezioj ileist.Bet jis isvykose tik viena karta reguliariam sezone imete 5 pries olimpija, o taip tik namie viena karta buvo 6 surinkes ir pora krtu 5.Tik yra bet kad nesumastytu kaip jau sakiau Zelko:)
Nu siaip mazai praleidziantis zaidejas aiksteje. Nors, kad ir daug zaisdamas jis imeta labai mazai. Rezultatyviausios jo rungtynes Graikijos lygoje berods 12 tasku, bet zaide taip pat daug. O siaip zmogus daugiau gynybinio stiliaus, tai tie 5 taskai sunkokai. Nebent treneris leis ilsetis pagrindiniams centrams ir i sias varzybas neziures rimtai. Tai gali but ivairiai
Tai rimtai ka manot apie JAvtoko under 5??
As mastau det riebiai, bet dar noriu isitikint:)
omnis tuos taskus duoda mastydamas galva. Labai protingas ju sprendimas duoti javtoko totala sioms rungtynems...
nesuprantu mastimo tokio. tai reikejo dout tada kai batisto nebuvo ne dabr kai visas priekis pilnos sudeties ir manau kad panathinaikos ne negalvoja atsainei zuiret i sias varzibas
Ka manot apie A.Granger under 9,5? Jis losia mazai, meta, bet per top16 tura dar niekad desimties neimete, tik gasdina tai, kad visad, kad ir mazai zaistu meta po 4-7 traicus
Dinamo Win su fora minusine
Why?
Nes CSKA visapusiskai geresne
jovtokui omnis dave 6 akis
ryskus under pagal mane. jis 6 imete tik praitose varzybose, o virs 5 tasku si sezona daugiau surinkes nebuvo.
omnis tuos taskus duoda mastydamas galva. Labai protingas ju sprendimas duoti javtoko totala sioms rungtynems...
jovtokui omnis dave 6 akis
ryskus under pagal mane. jis 6 imete tik praitose varzybose, o virs 5 tasku si sezona daugiau surinkes nebuvo.
tokie kaip tu(ir dar vienas LR ekspertas S....) dundukai jau esat n kartu nuleisti, bet vistiek drystat dar kazka ziopciot
O kas mane kur nuleido ? .Kad KT pateko i finala Cia nuleidimas ? Ar kad laimejo pries Zalgiri ? Norint ka nors nuleisti,reikia kad kas butu pasikeles.O tokiu as tikrai nesijauCiu
O tu tema matei? Naujai sukurta,kitoj skilty ? Pasiulymas,sukurk nauja tema ir rasyk i ja .O tai tema apie arklius,o rasai apie karves.Ir kas gi mane Cia nuskriaude ?
tai turbut Vainauskas, Zuokas, Algirdas-Mykolas, Delininkaitis, Rubiconas, kokainas, mama ir likimas !
PasijauCiau.Istrint tokiems kaip tu reikia mIRC.Neeilinis ivykis juk ivyko .Yra proga-reikia gerti,Cia kad tokie kaip tu dundukai nusileistu ant zemes su savo komentarais ir spaminimais.
tokie kaip tu(ir dar vienas LR ekspertas S....) dundukai jau esat n kartu nuleisti, bet vistiek drystat dar kazka ziopciot
o kaip pvz prikolai apie statyma: kas pirmas bus atleistas K.Rush ar Z.Sagadin? Vietoj ir laiku?
Gal jau nustokit vaidinti nuskriaustus, kiek gi galima, jau nuo 2000 metu...
O tu tema matei? Naujai sukurta,kitoj skilty ? Pasiulymas,sukurk nauja tema ir rasyk i ja .O tai tema apie arklius,o rasai apie karves.Ir kas gi mane Cia nuskriaude ?