• Makiavelis prieš 19 metų #14195

kai uz ryta zaide macas, tada ir losdavo ir normaliai imesdavo.

• bloodhound prieš 19 metų #14194

eurelka rulezzz!!!!1

FAKTAS

• Goree prieš 19 metų #14192

Goree nepamirsk ir to fakto, kad lietuviai visada pries savu gerai suzaidzia...

Is tiesu Lietuviai pries lietuvius losia geriau( M. Zukauskas, S. Jasikevicius), bet as nepamenu ar Macas pries Zalgiri yra loses. Jei loses parasykit kas pamenat kiek tasku pelne..(ne Lr sudetyje aisku)..
    Dekui

• Makiavelis prieš 19 metų #14191

siandien ominke dar spejau ulekri su -5 paimti uz 1.8

• lafaa prieš 19 metų #14190

eurelka rulezzz!!!!1

• bloodhound prieš 19 metų #14189

Goree nepamirsk ir to fakto, kad lietuviai visada pries savu gerai suzaidzia...

• wigga prieš 19 metų #14188

argumentas uz maca, tai, kad jis losia pries zalgiri ir tada lietuviai prabyla...ypac macas (bastard )

• Sonis prieš 19 metų #14187

MACIJAUSKAS A.-BEARD T. 2@1,70 7/10
    krc, pagrindinaim puslapyje nusisnekejo marco, viena kart idure macas 26 taskus ir vsio jau permes belekiek, o kad berdas praeita turejo del faulu problemu be to nesaziningi teisejai pasitaike. Panagrineti patarciau daugiau praejusiu rungtyniu. Mane net suparino tokia lempa 9/10 dar uzmete, tad is principo priesingai uzmeciau.
    Gera iskalba nepasizymiu, bet esme supratot..

Kaip kiti mano?

Bent mano manymu, tai tu rasai teisingai. Nes Beard yra aiskus lydereris ir siandien tikrai mes apie 20. O del maco neaisq:jis siemet labai nepastovus. Vienose meta wirs 20, o kitose jau lieka sesely. be to nelos Hansen, taigi Macas gaus labai daug laiko lost. Ir vienas ir kitas turi pliusu, todel cia labai slidi stafke. bet beard pastovesnis, vien del to manau kad jis imes daugiau

• Goree prieš 19 metų #14186

Ispudingi komentarai, nevertejo taip stengtis, nes juk klausiau kaip kiti mano.
    Kolkas lieku prie savo nuomones, kad KOMENTARAS ir pasirinkta TIKIMYBE nelabai verta demesio. Jame rodos tik praeitom rungtynem vadovavaisi.
    O kas liecia pakilimus ir nuosmukius tai zinote kaip buna viena diena komandai pakilimas kita jau nuosmukis.
    Dar rasai kad per Berda zalgiris nelosia, hmmz sito tai tikrai nesupratau.
    Galima palyginti abieju playeriu staus:
    Berdas
    http://www.euroleague.net/plantillas/jugador.jsp?id=BTR
    Macas
    http://www.euroleague.net/plantillas/jugador.jsp?id=CBV
    Man is statistikos tikrai matosi (gal ir nelabai zymi) Berdo persvara.
    Na kiek zmoniu tiek nuomoniu, mano nuomone tokia.

Po rungtyniu paziuresim kaip kas..

• Studenciox prieš 19 metų #14183

Pilnai sutinku su Marrco pasisakymu o ziuresim kaip sakoma juokesi tas kas juokesi paskutinis

• Marrco prieš 19 metų #14177

krc, pagrindinaim puslapyje nusisnekejo marco, viena kart idure macas 26 taskus ir vsio jau permes belekiek, o kad berdas praeita turejo del faulu problemu be to nesaziningi teisejai pasitaike. Panagrineti patarciau daugiau praejusiu rungtyniu. Mane net suparino tokia lempa 9/10 dar uzmete, tad is principo priesingai uzmeciau.

Kaip kiti mano?

Nemegstu rashyti plachiu ilgu aprashymu yvykiu, bet jei labai nori galiu tau asmenishkai aprashyt savo lempa.

1.) Viena kart idure 26. => dar karta pakartosiu Ceramica dabar zhaidzhia daug daug geriau negu sezono pradzhioje, kaip ir pats macas. Shiam yvykiui paimtas MAco tasku vidurkis yra viso sezono.

2.) Beardas turejo problemu su baudom. => Kada Beardas neturi problemu su baudom?, kas antrose rungtynese ishsibauduoja. Kodel shian jis netures problemu su baudom priesh tokius zhaidejus kaip Scola ar Davidas, jei ishsibauduoja pries daug silpnesnius varzovus.

3.) Nesaziningi teisejei => .... prasau baik, taip jau nereikia. Vienas neturejo, kaip ishsisukt, viska suverte ant teiseju, kurie tikrai nenuleme rungtyniu eigos. O per telikus per radijas kaip pavare apie teisejus, kad net nieko nemachiusiam zhmogui neirodysi, kad ne del teiseju kaltes pralaimejo zalgiris. .. nebukit tokie shalishki.

4.) panagrineti daugiau praejusiu rungtyniu. => kaip ir sakiau ilgu komentaru nerashau, nes nezhinau koks ish to tolkas.

5.) 9/10 => panagrinek mano visu ivykiu statomus unitus. Pamatysi kad pas mano sistemoje visi yvykiai turi labai panashius lygius ir tarp 8/10 ir 9/10 (tokiu pas mane 90%) nelabai matau skirtumo.

6.) statymai pagal principus => jooo chia tai jau kaip ir nauja strategija. SHiaip tai jei nepatinka toks statymas tai ir nestatyk, o kisti kaskokius principus i lazybu versla tikrai durna.

7.) Iskalba ir esme => nu tikrai nekokia iskalba. Bet esme supratom, nors nepasakei nei vieno argumento kodel chia statyt uzh Bearda, tik sakei kodel nestatyt uzh MAca ( kaip jau minejau tokiu atveju geriau ishvis nestatyt).

8.) Dar pora argumentu ant virshaus. Beardui bus sudetinga zhasiti priesh gana stiprie priekine linija tiek gynyboje tiek puolime. Zalgiris "pasizhyme" labai prasta gynyba priesh varzovu snaiperius. Tai gal geriau mestelti pasa laisvam macui prie tritashkio, negu eit po krepshiu pro Bearda.?

• hai prieš 19 metų #14176

Tai yra labai gerai. Kuo daugiau lazybu kontoros uzdirbs - tuo didesnius koef. pasiulys. Nenorek, kad kiekvienas islosinetu...tada kofai kristu ir statyti neapsimoketu.

• Diegas prieš 19 metų #14175

tad is principo priesingai uzmeciau.

bet esme supratot..

Jo, esme supratau dabar kodel lazybu kontoros lobsta.... Nes zmones is principo pasirodo stato....

• Goree prieš 19 metų #14169

Kaip kiti mano?

• stingeriz^ prieš 19 metų #14160

kas rase del anderseno 15+ taj ce labaj slidus wariantas nes anderseno oponentas motola,buwes komandos draugas beto jis meta wirs 15 tik pries silpnas priekines linijas turincias komandas taj wisgi daugiau sansu duociau -15

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus