Krepšinis 03.25 LRytas - Zalgiris
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Gali buti ir pats Lukminas, man tai visiskai nesvarbu....tiesiog as tikiu savo jegomis
Hai tu Cia tiek vaidini intelektuala ir matematika . Tai gal nori is matematikos persimesti.
uzsiregistraves as azarte, bet nerandu ten jusu dvikovos...
Forume reikia ivesti savo duomenis is naujo, kad matytum viska....pagr. puslapis yra nesusietas su forumu
ai tiesa:DDD visai pamirsau kad dar vienas turas
Siulau tik tai ka manau mokas geriausiai, nes tai paprastai bandau istobulinti iki "tobulybes". Niekada nesiulyciau pasigalineti dailiojo ciuozimo arenoje, cepelinu valgymo konkurse ir pan...
Imesti rungtyniu metu yra visai skirtingi dalykai, nei mesti laisvam ir nieko nedengiamam...., nors kai buna "super diena" tai galiu mesti ir per rankas, zodziu krenta betkokie fuksai....,pvz., kaip Kutluajui.
Paaiskinsiu kitaip: jei mestum belekaip, tai ir per rungtynes tau padarytu nors ir triguba siena, kad tu tik mestum ir imestum per maca 16/20
uzsiregistraves as azarte, bet nerandu ten jusu dvikovos...
hai gali pradet treniruotis kai sukaupsiu tiek lycnu pinigu galesim mest trajakus , bet tu tik nenustebk , kad as ziauriai panasus i Lukmina , tai tiesiog panasumas...
Gali buti ir pats Lukminas, man tai visiskai nesvarbu....tiesiog as tikiu savo jegomis
ai tiesa:DDD visai pamirsau kad dar vienas turas
Hai tu gal juokauji? as gi taves neseniai prasiau paskolint 1000lt man truksta prad. kapitalui. O tu siulai 6000lt gerai kaip tu statai tukstanciais,o dar tik desimtim bei simtais..
hai gali pradet treniruotis kai sukaupsiu tiek lycnu pinigu galesim mest trajakus , bet tu tik nenustebk , kad as ziauriai panasus i Lukmina , tai tiesiog panasumas...
Tik perspek nors preis menesi, kad speciau atgauti sportine forma....
Nepataikysi ten, nebus sekmes ir kitur
Imesti rungtyniu metu yra visai skirtingi dalykai, nei mesti laisvam ir nieko nedengiamam...., nors kai buna "super diena" tai galiu mesti ir per rankas, zodziu krenta betkokie fuksai....,pvz., kaip Kutluajui.
Pas mane apie +4, pas Rolki maziau
azartas Turi buti uzsiregistraves , kad matytum statymus....
Yra du visiskai skirtingi dalykai: pirma - taikliai mesti tritakius varzybu metu; antra - mesti taikliai tritaskius tritaskiu konkurso metu....
Nepataikysi ten, nebus sekmes ir kitur
nu top16 zaidimas, 2 stukos fondas ar pan. koks rezultatas? kur paziuret statymu kuriuos daret isklotine?
Pas mane apie +4, pas Rolki maziau
Hai taigi as noriu turnyro!
Sumoje 6000 Lt ir jokiu problemu...