• bloodhound prieš 18 metų #58904

nu top16 zaidimas, 2 stukos fondas ar pan. koks rezultatas? kur paziuret statymu kuriuos daret isklotine?

• hai prieš 18 metų #58903

kaip baigei ta eurolygo konkursas kur su iaulieciu kovojai?

konkreciau?

• bloodhound prieš 18 metų #58902

kaip baigei ta eurolygo konkursas kur su iaulieciu kovojai?

• Anonimas prieš 18 metų #58901

Hai taigi as noriu turnyro!

• hai prieš 18 metų #58900

Na as save laikau tik geru snaiperiu,panasaus style i I.Rakocevic galim sumesti koki turnyra!

6000 Lt ir jokiu problemu....

• hai prieš 18 metų #58899

Jei zmogus turetu stabilu 70-80% trajaku taikluma, tai ji imtu komanda, nors jis butu storas, zemas ir soktu nuo zemes 10 cm. Pastatytu uztvara, o tu tik mesk

Yra du visiskai skirtingi dalykai: pirma - taikliai mesti tritakius varzybu metu; antra - mesti taikliai tritaskius tritaskiu konkurso metu....

• hai prieš 18 metų #58898

Man kvailiausia atrodo tai, kad daugelis raso ivairias nesamoningas zinutes pries mane, taciau kai pasiulau susitikti akis akin visi "bega i krumus"...., beje pazistu naujaji Lietuvos "Black Jack" cempiona siandien publikuota Lietuvos Ryte ir manau, kad jis nuo manes gautu "malku"....

• mmd3 prieš 18 metų #58896

Jei zmogus turetu stabilu 70-80% trajaku taikluma, tai ji imtu komanda, nors jis butu storas, zemas ir soktu nuo zemes 10 cm. Pastatytu uztvara, o tu tik mesk

• Anonimas prieš 18 metų #58895

Na as save laikau tik geru snaiperiu,panasaus style i I.Rakocevic galim sumesti koki turnyra!

• hai prieš 18 metų #58894

Bus norinciu

• KACKIS prieš 18 metų #58893

Manau, kad draska mes issuki...
    Jei si dvikova ivyks, tai busiu liudininkas - nesaliskas stebetojas ir vyr. teisejas

• hai prieš 18 metų #58892

Jeigu netikite kvieciu betkuri is Jusu i mini dvikova, bet tik su viena salyga....prizinis fondas 6000 Lt, t.y. is kiekvieno po tris tukstancius litu...., nes kitaip tineturesiu motyvacijos ruostis siam turnyrui..., nes jau apie 1,5 metu nesportavau rimtai...

• hai prieš 18 metų #58891

, baik girtis
    Nosimi debesis raizai, bijau, kad nepradurtum. O tai visai nenoreCiau, kad pasipiltu krituliai

As nesigiriu tai tik faktai... ir tiems faktams turiu irodymu, turiu tiek apdovanojimu diplomus, tiek daugelis maciusiu klasioku bei univero bendrakursiu gali tai paliudyti ir tai kas mate tuos metimus tikrai pritartu mano zodziams....aisku gal man ir nepavyktu laimeti to konkurso, nes tai tik sportas, kur galesi pasisekti, arba nepasisekti....

• KACKIS prieš 18 metų #58890

hai, baik girtis
    Nosimi debesis raizai, bijau, kad nepradurtum. O tai visai nenoreCiau, kad pasipiltu krituliai

• hai prieš 18 metų #58889

Ne nepaaukojau
    Krepsinis susideda is daugelio elementu: soklumo, greitumo, taikliu metimu, staigumo, ugio ir pan., kadangi as nedisponuoju visais isvardintais mano elementais, todel as niekada negaleciauu tapti super krepsininku....,todel pasirinkau kita krypti, nes disponuoju tik dviem dalykais t.y. taiklumu ir neprasta kamuolio valdymo technika., bet kitu savybiu kuriu reikia norint buti super krepsininku as neturiu...

Ir dar., manau, kad galeciau nugaleti tritaskiu metimo konkurse, nes ji buvau laimejes tiek mokykloje, tiek universitete....

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus