Krepšinis 03.25 LRytas - Zalgiris
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
nu top16 zaidimas, 2 stukos fondas ar pan. koks rezultatas? kur paziuret statymu kuriuos daret isklotine?
kaip baigei ta eurolygo konkursas kur su iaulieciu kovojai?
konkreciau?
kaip baigei ta eurolygo konkursas kur su iaulieciu kovojai?
Hai taigi as noriu turnyro!
Na as save laikau tik geru snaiperiu,panasaus style i I.Rakocevic galim sumesti koki turnyra!
6000 Lt ir jokiu problemu....
Jei zmogus turetu stabilu 70-80% trajaku taikluma, tai ji imtu komanda, nors jis butu storas, zemas ir soktu nuo zemes 10 cm. Pastatytu uztvara, o tu tik mesk
Yra du visiskai skirtingi dalykai: pirma - taikliai mesti tritakius varzybu metu; antra - mesti taikliai tritaskius tritaskiu konkurso metu....
Man kvailiausia atrodo tai, kad daugelis raso ivairias nesamoningas zinutes pries mane, taciau kai pasiulau susitikti akis akin visi "bega i krumus"...., beje pazistu naujaji Lietuvos "Black Jack" cempiona siandien publikuota Lietuvos Ryte ir manau, kad jis nuo manes gautu "malku"....
Jei zmogus turetu stabilu 70-80% trajaku taikluma, tai ji imtu komanda, nors jis butu storas, zemas ir soktu nuo zemes 10 cm. Pastatytu uztvara, o tu tik mesk
Na as save laikau tik geru snaiperiu,panasaus style i I.Rakocevic galim sumesti koki turnyra!
Bus norinciu
Manau, kad draska mes issuki...
Jei si dvikova ivyks, tai busiu liudininkas - nesaliskas stebetojas ir vyr. teisejas
Jeigu netikite kvieciu betkuri is Jusu i mini dvikova, bet tik su viena salyga....prizinis fondas 6000 Lt, t.y. is kiekvieno po tris tukstancius litu...., nes kitaip tineturesiu motyvacijos ruostis siam turnyrui..., nes jau apie 1,5 metu nesportavau rimtai...
, baik girtis
Nosimi debesis raizai, bijau, kad nepradurtum. O tai visai nenoreCiau, kad pasipiltu krituliai
As nesigiriu tai tik faktai... ir tiems faktams turiu irodymu, turiu tiek apdovanojimu diplomus, tiek daugelis maciusiu klasioku bei univero bendrakursiu gali tai paliudyti ir tai kas mate tuos metimus tikrai pritartu mano zodziams....aisku gal man ir nepavyktu laimeti to konkurso, nes tai tik sportas, kur galesi pasisekti, arba nepasisekti....
hai, baik girtis
Nosimi debesis raizai, bijau, kad nepradurtum. O tai visai nenoreCiau, kad pasipiltu krituliai
Ne nepaaukojau
Krepsinis susideda is daugelio elementu: soklumo, greitumo, taikliu metimu, staigumo, ugio ir pan., kadangi as nedisponuoju visais isvardintais mano elementais, todel as niekada negaleciauu tapti super krepsininku....,todel pasirinkau kita krypti, nes disponuoju tik dviem dalykais t.y. taiklumu ir neprasta kamuolio valdymo technika., bet kitu savybiu kuriu reikia norint buti super krepsininku as neturiu...
Ir dar., manau, kad galeciau nugaleti tritaskiu metimo konkurse, nes ji buvau laimejes tiek mokykloje, tiek universitete....