Krepšinis 03.25 LRytas - Zalgiris
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Siose rungtynese be abejo uzdejau BAker-Anderson lygiasias, tai tiesiog nerealus pasiulymas ziurint i koeficiento ir ivykio galimybes santyki..Taip pat paemiau Jasaitis 11over, Lavrinovicius 13over, Kalnietis 4over.
Kalnietis tai nerealus, manau jam gresia NBA ( yra tik viena salyga, reikia pataikyti is tolimu ir vidutiniu distaciju)...
Siose rungtynese be abejo uzdejau BAker-Anderson lygiasias, tai tiesiog nerealus pasiulymas ziurint i koeficiento ir ivykio galimybes santyki..Taip pat paemiau Jasaitis 11over, Lavrinovicius 13over, Kalnietis 4over.
kod ar nepaenkintas taigi pagyriau kad teisingai sakai
nei patenkintas, nei nepatenkintas. Tiesiog man patinka objektyvios nuomones ir tiek....
Kaip normalioje teisineje valstybeje
Tai kad jis patenkintas
kod ar nepaenkintas taigi pagyriau kad teisingai sakai
o pirmakart is hai isgirdau kazka teisngesnio ir be pasigyrimu
Siaip tai man patiko tavo pasisakymas. Man svarbiausia realus( objektyvus) mastymas, o ne nusiteikimas pries viena ar kita dalyvi forume,
o pirmakart is hai isgirdau kazka teisngesnio ir be pasigyrimu
o ko treneriai turi imtis ?
ant keliu kazkam kristi ?
Zmones tik nesupraskite kad as pries Zalgiri...tik man jau igriso Zalgirio tragiskas pasyrodymas antrus metus Top 16,ir vadovu bei treneriu su tuo susitaikymas bei nieko nesiemimas...
Idomi nuomone hai,as manau kad daugiau psichologo neprireiks...
Nenustebkite jei 1-neriu metu laikotarpyje Zalgirio "vaIRA" PERIMTUniekam nezinomas specas....sekmes visiems....
LR tikrai nera stipresnis uz zaliuosius. Paprasciausiai jie jaucia diskomforta zaisdami su Zalgiriu....ir jiems reikia gero psichologo (issskyrus legionierius) norint iveikti Zalgiri
Saunuolis sisko l.geras komentaras 10balu tau
L.RYTAS vs zalieji [email protected] cia dovana! visi zinom dabartine forma eurolygoje Top 16 : Zal 0-5 ; LRY 2-3 ; cia labai tinka Sleepwalkerio israsta auksine fraze "Tik debilai nemato kad Rytas siemet stipresnis!". Manau visiem viskas aisku nebent pavieniai zalfaniai dris nesutikt(pvz: sisko..),gerai...pazadu atsikirsiu visiem!
vel esu apsaukiamas zalgirio fanu, nors nemegstu ju kaip komandos, je iatvirai rytas patinka daug labiau. Savo simpatijas atiduodu tik siauliu klubui ir manes visiskai nejaudina apgailetini zalgirio rezultatai eurolygoje, nors aisku sergu uz visas lietuviu komandas.
pritariu tau, tik procenta noreciau pakelti iki 100%