• Anonimas prieš 18 metų #59193

Finale nebebus intrigos,Rytas laimes 4-0! O zali tegul ruosiasi pralaimeti si ketvirdadieni Sofokliui(baby Shaq arba Shaquille O'Neal II) kuris lauzys Zalgirio lankus. Ir Zali uzbaigs Top 16 rez. 0-6 ir jau antrus metus iseiles(cia jau tradicija). Kazin ar Europoje yra blogesne komanda uz Zalgiri.... GL

• jointaz prieš 18 metų #59191

O kai jus l.o.xai varet du metus ant Ryto,dabar Ryto fanu eile ir tu to neuzdrausi KAIMIETI!

tai vienos varzybos dar nieko nereiskia, sulaukiam finalu

• Anonimas prieš 18 metų #59188

O kai jus l.o.xai varet du metus ant Ryto,dabar Ryto fanu eile ir tu to neuzdrausi KAIMIETI!

• riesutelis prieš 18 metų #59184

varyk varyk kol i kelnes privarysi, nebedaug truksta ka?
    Manau uzbanins tave, ne ta puslapi pasirinkai. Eik i Delfi ar dar kur, kur tokiu "intelektualu" simtai...

• Anonimas prieš 18 metų #59183

Paziurek i mano avatara ten as,as plytas lauzau galva tai dabar esu ISIUTES,sakiau gi kad Zalfaniam galas-KAIMIECIAI geriau slepkites po lapais,nes jus buvot pagaidinti!

• Anonimas prieš 18 metų #59181

Daune jei neprisimeni as buvau pazadejes,kad jei Rytas laimes-as visus metus varysiu ant Zalgirio ir buku Zalfaniu! Sorry bet pazada dabar turiu teseti

• Lycas prieš 18 metų #59180

Blaine isviso intelekto 0

• TapetuValdovas prieš 18 metų #59179

RYYYTAS!!!!! Zhwerys!!!

• Nicotinas prieš 18 metų #59178

tragedija

• Sonis prieš 18 metų #59172

Suprantu koks dziaugsmas pamatyt megstamos komandos pergale 30 tasku skirtumu po devyniu is eiles pralaimejimu. Bet Blaine susiprask kad cia ne blevyzgu, o lazybu puslapis.. Jei nori skleist savo nusisnekejimus tai tam yra eurobasket.lt forumas.

• Anonimas prieš 18 metų #59167

Riesuteli ir toliau teisink Zalius ir svajok kad su jais viskas gerai... PS. Mano parasas sako kad tu debilas. GL

• IgZeM prieš 18 metų #59165

regimantaspa prisipazink tu sergi uz plunges babrunga !! vaiku darzeliuose atostogos turbut

• riesutelis prieš 18 metų #59164

To Blaine, nuleisk gaza malalietka. Uzaugsi tada kelk snapa.
    Cia ne superfinalas dar. atsipalaiduok gaiduk.

• riesutelis prieš 18 metų #59163

As zinau priezasti Zalgirio pralosimo:
    1. neivertino priesininku nusiteikimo
    2. laisvi nepataike
    3. Lrytas padare lemiama persvara, kai zalgirieciai nesigyne, tiek jasaitis tiek delnas mete laisvi. Bloga zalgirio gynyba, krc kazkoks atsipalaidavimas
    4. su pirma priezastim susijusios likusios...
    Puiki pamoka ateiciai Zalgirieciams...
    O rytas puikiai kovesi, dengesi didziaja dali laiko gerai ir svarbiausia trosko laimet...

• regimantaspa prieš 18 metų #59161

labai bus idomu ka si karta pasiteisins zalgirio treneris,ar kad jie buvo pavarge is po isvykos i malaga,ar kad teisejavo blogai teisejai,ar kad jiems sios rungtynes buvo nesvarbios,ir jie nesistenge laimeti,ir atskleisti savo nauju deriniu,ar kad vaikinams nekrito todel kad cia kieti krepsinio lankai,...ir t.t TIESIOG PRIPAZINKIT-zalgiri isdulkino per visus galus!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti