Krepšinis 03.25 LRytas - Zalgiris
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
mda, forumas pavirto i s.h.u.d.a
atsiplalaiduok, 5ienis:) ryt big macas, poto nauja darbo savaite
mmdms cia tau ne seimunu pokalbis neimk visko rimtai , o skelbimas tai tik mano dar nesunaikintu smegenu lasteliu isdaiga
Vsio xarasho, no zalko cto ya nidirzu egzamina po ruskomu
Siaip manau, kad laimeciau trajaku konkursa uztikrintai, nes azartiski zmones neatlaiko "pirmutines" itampos ir paluzta...
Tai tas pats kas losti su ligoniais ...aisku siek tiek gaila, bet ka padarysi..., jiems bus gera pamoka....
na duosi po 200 baksu ,pasvilps pries tave.........ko nepadarysi del pergales:)
Ateisiu ir uz 100 lt + uzkandziai bei gerimai
mmdms cia tau ne seimunu pokalbis neimk visko rimtai , o skelbimas tai tik mano dar nesunaikintu smegenu lasteliu isdaiga
Man labaiau patinka kai svilpia pries mane, tada labiau susikoncentruoju pergalei....
na duosi po 200 baksu ,pasvilps pries tave.........ko nepadarysi del pergales:)
Siaip manau, kad laimeciau trajaku konkursa uztikrintai, nes azartiski zmones neatlaiko "pirmutines" itampos ir paluzta...
Nu graziausia dar ir ziurovus prades papirkinet ar bomzus...Nesazininga..
4. Forumo populiarumas ir tvarka.
4. Tai tikrai yra.
1. Negalim apskaiCiuot, nes dar neturim idiege tos sistemos (TaCiau ateityje ji tikrai bus, ateitis nera tolima)
2. cia jau ne mums sprest.
3. Ateityje ir tai planuojame (TaCiau nezinau is tavuju paminetu saitu kuriame butu pateikiami rimti straipsniai (nebent azartas))
Taigi, galbut netolimoje ateityje busime minimi tarp rimCiausiuju.
hai,zinodamas kaip tu megsti demesi,kiek ziurovu turetu organizatoriai suorganizuot?kelis tukstancius? O gal tu savo bomzus galetum sukviest?padalintum po 100 baksu tie gal ir ateitu pabalejint uz tave,pries Rakoseviciu pasvilptu......
Man labaiau patinka kai svilpia pries mane, tada labiau susikoncentruoju pergalei....
beje kam reikia pigiai ruosiu rusu kalbos egzaminui
mda, forumas pavirto i s.h.u.d.a
beje kam reikia pigiai ruosiu rusu kalbos egzaminui
Jei nepersigalvosite, tai parasykite i privata tikslia tritaskiu konkurso data, laika, vieta, konkursas tegu vyksta kaip per tritaskiu konkursa: is viso 25 metimai, 4 pirmieji po viena taska, paskutinis (isskirtinis) kamuolys du taskai, surinkes daugiausia tasku zaidejas laimi turnyra ir pasiima prizini fonda 6000 Lt. Turnyro organizatorius pasirupina kamuoliu laikymo stovais ir kamuoliais bei is anksto pranesa apie lanku bukle ( kieti ar minksti) kitam turnyro dalyviui....
Metimams skiriama 60 s.
Jei turite ka nors papildyti rasykite....
hai,zinodamas kaip tu megsti demesi,kiek ziurovu turetu organizatoriai suorganizuot?kelis tukstancius? O gal tu savo bomzus galetum sukviest?padalintum po 100 baksu tie gal ir ateitu pabalejint uz tave,pries Rakoseviciu pasvilptu......
ai, sportorbita:DDDDDDDDDDDDD
gi ne apie anekdotu saito kasio turnyra. nes butent toks ispudis susidaro paskaicius stafkiu aprasymus sitam saite... na vienintelis Litas protingu aprasymu paraso.. tiksliau sakant, isvercia pazodziui is betingexpert:D
Matosi, kad uzsienio kalba tobulai ivaldes
beje pasigirsiu turiu erelio aki ir delfino plaucius but the most muscle is the hart