Statymai.eu: Krepsinio pickai !
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Miami Heat-Cleveland Cavaliers. Cavaliers -3.5 (1.935) Pinakle
vakar ziauriausiai efes pavare ,supistas 4 kelinys
Nu nesitikejau cia lengvo pasivaiksciojimo, bet viska sudejus netikejau, kad namie galetu pralosti . Debilai laimejo pries Zalgiri ir uzriete nosis... Dar pridesiu nepatinka man Kuncaio strategija ir zaidimas be gynybos kas uzsimane meta po 95 taskus.
Man irgi zinok nepatinka Kuncaicio politika, ypac naudojant zaidime Kuzminska ir Masiuli. Vakar bl, ta Sauliu laiko, o tas niekaip neapsigina pries Alexsander'i
armani ?
Pavojingas buvo sunkiai sekasi jiems lost pries Barons.
O kadangi buvau rungtynese tai galiu rungtyniu pabaiga tokia pasakyt: Gustas padare viska del Lietuvos, bet Grant'as savo desperadisku metimu viska sugriove
Nu nesitikejau cia lengvo pasivaiksciojimo, bet viska sudejus netikejau, kad namie galetu pralosti . Debilai laimejo pries Zalgiri ir uzriete nosis... Dar pridesiu nepatinka man Kuncaio strategija ir zaidimas be gynybos kas uzsimane meta po 95 taskus.
Siauliai-Barons. Siauliai - 1.4 (Topsport).
Pavojingas buvo sunkiai sekasi jiems lost pries Barons.
O kadangi buvau rungtynese tai galiu rungtyniu pabaiga tokia pasakyt: Gustas padare viska del Lietuvos, bet Grant'as savo desperadisku metimu viska sugriove
klausk wabalo (betshoot.lt), jis kaip tik dabar online
Gal kas zino ceku live?? NYMBURK-KOLIN
Siauliai-Barons. Siauliai - 1.4 (Topsport).
Labai idomus atvejis cia gaunas su Ulebo 1 varzybom Telindus-Upim Bologna,kurias buvau paemes.Varzybos perlosiamos,o as patvirtinau kaip Bologna pralaimejima.Tai man db laukt situ varzybu pabaigos ar paimt ir pasitvirtint +10,nes buvau paemes toki patikimuma ir laikyt yviki kaip atsaukta??Be to ten 1 mace kofas man atrodo buvo kitoks...Gerai kad nestaciau saibu,o tai butu negrazine
New Orleans Hornets-Charlotte Bobcats. Pasirinkimas New Orlean - 8.5. Pries Naujus metus isvykoje New Orlenas laimejo 14 tasku skirtumu.
Su vejeliu Hornets-Bobcats - 112:84
New Orleans Hornets-Charlotte Bobcats. Pasirinkimas New Orlean - 8.5. Pries Naujus metus isvykoje New Orlenas laimejo 14 tasku skirtumu.
5 pointus isstenejo M. Brownas sio vakaro pragare
Nu jo motyvacijos Brownui netruks. Taciau varzovai turbut ziurejo visas "Zalgirio" laimetu rungtyniu vaizdajuostes ir supranta, kad pagrindinis ju uzdavinys isjungti is zaidimo Browna. Stai rungtynes Kaune su Sienos ekipa buvo underines ir Brownas pelne 9 taskus. Turbut sutiksi, kad CSKA moka gintis neblogiau, jei ne geriau uz mineta ekipa. Kas liecia Browno zaidimo stiliu, jo arkliukas yra tolimi metimai - o cia jau loterija. Prasiverzimu daug is jo puses nesitikiu. Kad permesti 16 tasku totala vistik reikia jam sivakar labai gerai suzaisti... Bus matyt
Sutinku. Taciau su tais negrais(ypac su zvaigzdem) taip buna- nekrenta, o jie vis meta, meta, kazkada ikrenta ir susigraibo tuos taskus su shudinu pataikymu. Logiskai, tai daugiau under.
Neblogas, neblogas. Visgi negalvoji, kad Marcus bus daugiau motyvuotas ir agresyvesnis pries savo buvusia komanda. Maskvoj mates, labai trysko noru ir energija. Nors sumete tik 10, bet metimu, prasiverzimu dare dac.uja.
Nu jo motyvacijos Brownui netruks. Taciau varzovai turbut ziurejo visas "Zalgirio" laimetu rungtyniu vaizdajuostes ir supranta, kad pagrindinis ju uzdavinys isjungti is zaidimo Browna. Stai rungtynes Kaune su Sienos ekipa buvo underines ir Brownas pelne 9 taskus. Turbut sutiksi, kad CSKA moka gintis neblogiau, jei ne geriau uz mineta ekipa. Kas liecia Browno zaidimo stiliu, jo arkliukas yra tolimi metimai - o cia jau loterija. Prasiverzimu daug is jo puses nesitikiu. Kad permesti 16 tasku totala vistik reikia jam sivakar labai gerai suzaisti... Bus matyt