Statymai.eu: Krepsinio pickai !
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Rimtai cia tu ziuriu bachuriukas... sedi sitam forume tik pora menesiu o jau toki vercha lauzi turbut busi rimtas losejas! respectas!
Cirko artiste, o ko cia daugiau eiti? kad pasikelti nuotaika is tokiu kaip tu ar Sasyska. Ka as delioju niekas nepamatys. O cia piku neieskau, cia renkasi vaikigaliai ir klaunai gerai apie save galvojantys
Rimtai cia tu ziuriu bachuriukas... sedi sitam forume tik pora menesiu o jau toki vercha lauzi turbut busi rimtas losejas! respectas!
oj ble susitikit ir issiaiskinkit viena karta
Linksmai jus cia ziuriu gyvenat
Taip isties linksmai. Bet klaunui visada vietos atsiras
Linksmai jus cia ziuriu gyvenat
tada man labai gaila tavo vaiku
o man tavo tevu. Iki greito keturaki studente
o man tavo tevu. Iki greito keturaki
Tai, kad as jau senai tevas pats keturaki
gal tu tevu neturi? kaip jie tokiam kaip tu gali leisti pastoviai prie pc sedeti, nesirupina, kad vaikas akis sugadins..
Tai, kad as jau senai tevas pats keturaki
As galiu tik pasakyti, ka galvojau dedamas ower 11.5. Is statistines puses, M. Petravicius si totala permete 3 kartus is keturiu (vidurkis - 17.75 tasko per rungtynes). Siu metu jis geroj formoj, gera gynyba pasizyminciam Ariui, isude 22 tasku. Totalo nepermete tik su Makabi, nes prisirinko anksti prazangu ir tai apribojo jo laika aiskteleje.Pridekim dar, tai, kad jis yra vienintelis centras siuo metu "Lietuvos ryto" komandoje ir aiksteje praleidzia labai daug laiko. Batista sildo suoliuka.
Sutinku su tavim, kad totalas praejo, nes atakavo krepsi labai taikliai. Taciau jei ziurejai rungtynes, turejai matyti, kaip Petravicius pirmoje rungtyniu puseje po krepsiu atsidenges praso kamuolio, bet Price nesugeba perduoti. Po pertraukos gavo nuo trenerio pylos ir pradejo bent bandyti ivesti kamuoli Petrui, to deka ir buvo pelnyti tie 8 taskai, po kuriu jus visi sedjot kaip ant adatu . Po rungtyniu ir Kvedaravicius sake, kad pagrindine Ryto pralaimejimo priezastis buvo zaidimas po viena - sugebejo per visa maca atlikti visa komanda vos 8 asistus.
O prie ko cia Kuzminska ikisai, tai nesupratau isvis. Sekmes lazybose.
Nesigincyk Aivarai tu su tuo miznium Susko (Sisko). Jis uz visus viska geriau zino, Betingo karalium save laiko, niekad nesutiks, kad ka apsisauke
gal tu tevu neturi? kaip jie tokiam kaip tu gali leisti pastoviai prie pc sedeti, nesirupina, kad vaikas akis sugadins..
skaitau ir rasau, kad geras. O tu skaitai, kad tavo geras? Gaila, kad Petrui ranka sudrebejo prie baudu metimo linijos, dabar kitaip sneketum
Keista, kad manai jog pataikyti 8/10 baudu CENTRUI yra rankos drebejimas :) Akivaizdu, kad pasiseke abiems, tik kazkodel tavo pasirinkimas buvo daug geresnis. Na tai lenkiu galva pries tave, sekmes tau ir ateityje... O Petravicius tau stipru ispudi palieka po susidurimu su tokiais kaip Kuzminskas ar Armanio parodija? Efeso auksti turbut tikrai prastai ginasi, kad Marijonui per 35 minutes leido ismesti vos 2 dvitaskius. Pasiseke , kad pastarasis atakavo 100% taiklumu Vienu zodziu..
Nereikalingi man advokatai Oci.
Nesigincyk Aivarai tu su tuo miznium Susko (Sisko). Jis uz visus viska geriau zino, Betingo karalium save laiko, niekad nesutiks, kad ka apsisauke
Kiekvienas turim savo nuomone siam pikui. Gerai, kad visi likom laimeje. Skaiciau tavo aprasyma Sisko Betpartneryje, tik nezinojau, kad Woods toks kietas gynybos specas yra.