Statymai.eu: Krepsinio pickai !
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
gal kas zino kiek fermanas su fucka imetes yra? stai ko klausiau
gal kas zino kiek fermanas su fucka imetes yra?brose basket ir lotomatikos varzybos nes pas mane puslapis uzluzes
45-34 pertrauka,seimininkai pirmauja..
gal kas zino kiek fermanas su fucka imetes yra?brose basket ir lotomatikos varzybos nes pas mane puslapis uzluzes
Dink loche ir niekada cia negrizk. As uz savo zodzius atsakau.
Galim susitikti zertva, sudauzysiu tau makaule.
abejoju ar tave uz tai pagirtu darzelio auklyte
na, sekmes, didziai gerbiami lietuvos profesionalai
eik tu myzale, visus Cia juokini jau seniai, lazybos - mano hobis ir tiek, o tu lopas kaip reta, mane susitikes tu apskritai pasigailetum kad gimei, sudo gabale
Galim susitikti zertva, sudauzysiu tau makaule.
Oho koks smarkus vyras tas bukmekeris. Vaikigalis uzsidejes sustra nika ir turintis drasos kritikuoti tokius zaidejus kaip Profis ar Ierichon. Ir visi jam pyderai kazkodel. Matyt, kad visi ji pati tvirkina. Mandrociau nesenai cia klausei, kur rasti zaideju Eurolygos live statistika - tai matosi, kad betinge esi daugybe metu. P.S. Gaila, kad cia forumas ir visi kieti, su malonumu susitikes tau isdauzyciau snuku
eik tu myzale, visus Cia juokini jau seniai, lazybos - mano hobis ir tiek, o tu lopas kaip reta, mane susitikes tu apskritai pasigailetum kad gimei, sudo gabale
Oho koks smarkus vyras tas bukmekeris. Vaikigalis uzsidejes sustra nika ir turintis drasos kritikuoti tokius zaidejus kaip Profis ar Ierichon. Ir visi jam pyderai kazkodel. Matyt, kad visi ji pati tvirkina. Mandrociau nesenai cia klausei, kur rasti zaideju Eurolygos live statistika - tai matosi, kad betinge esi daugybe metu. P.S. Gaila, kad cia forumas ir visi kieti, su malonumu susitikes tau isdauzyciau snuku
kokias rungtynes istrauke Efesai! nu malaciai!
Zinau, kad imi i burna , bet kad viesai prisipazinsi, tai nesitikejau. Dar papasakok, kad tave ir tevas dulkindavo... zodziu, uzjauCiu, rimtai.
Mybet adminai baninkit ta silpnaproti prasilosusi vaikigali Bookmaker kuo greiciau
tik neapsivafliuok bukmekeri Nr. viens
siuo atveju gaidys esi tu, ar labai pamylejo zalgiris per pirma puse? dar nenuleidai? malacius.
Zinau, kad imi i burna , bet kad viesai prisipazinsi, tai nesitikejau. Dar papasakok, kad tave ir tevas dulkindavo... zodziu, uzjauCiu, rimtai.
po maCo pakarksesi, pauksti
siuo atveju gaidys esi tu, ar labai pamylejo zalgiris per pirma puse? dar nenuleidai? malacius.
o kas paims kartu su tavimi verks..
po maCo pakarksesi, pauksti
kam reikejo, tas esme suprato
kas nepaims po maCo grausis nagus, pazadu
o kas paims kartu su tavimi verks..