Visiskai nereikia kreipti demesio i rungtynes su Mexika.Pastarieji issisokeliai(kurie butu gerai issisoktu ir si vakara) visiskai nezino zodzio 'gynyba'.Esu emes JAV underi ir mazesni - 183.Vos vos,bet praejo.Varzybos kuo toliau tuo svarbesnes.Zinoma,del nugaletojo tai ir kalbos nera ko uzvest,bet totalas tikrai didelis kaip 40 min.Amerikieciai be rungtyniu su Mexika tik dar vienose permete si totala - tai vakar pries Puerto Riko - 3 taskais.Rizika,zinoma,lieka-niekas veltui pinigu nedalina-bet pabandyt verta.Mano nuomone tai ryskiai didesne under tikimybe nei 50%
bugnai gal zinai per kur rodys live serbes su italem?
pas graikus tai tik fotsis nezais ,o pas italus nezinai kokia ten situacija su galanda ir gigli
jo pas italus, gal zinot kas nezais pas graikus?
pas italus atrodo
kur bus zaidziamos sitos varzybos?
gi uz italus irgi nelos pora priekines linijos ar jie jau pasveiko?
Man irgi atrodo didokas, bet pas graikus nelos Fotsis,gal del to.
kodel toks didelis kofas uz graikija?
Bwin turetu rodyti.
per kur galima bus ziuret italija-graikija live? gal zinot kas?
Plus, Turkes islose 70:59
JAV-Urugvajus under 192,5.
Visiskai nereikia kreipti demesio i rungtynes su Mexika.Pastarieji issisokeliai(kurie butu gerai issisoktu ir si vakara) visiskai nezino zodzio 'gynyba'.Esu emes JAV underi ir mazesni - 183.Vos vos,bet praejo.Varzybos kuo toliau tuo svarbesnes.Zinoma,del nugaletojo tai ir kalbos nera ko uzvest,bet totalas tikrai didelis kaip 40 min.Amerikieciai be rungtyniu su Mexika tik dar vienose permete si totala - tai vakar pries Puerto Riko - 3 taskais.Rizika,zinoma,lieka-niekas veltui pinigu nedalina-bet pabandyt verta.Mano nuomone tai ryskiai didesne under tikimybe nei 50%
Kaip sulose turkes su serbem?
kur rezultata radot? jei lietuvaites islose as beweik milijonierius:D omnike paemiau su kofu 7.5
Kiek statei? Du litus?
fonbete irgi yra rezas lietuves laimejo