Tamas 2005/01/10 20:37 #8880

Kofas uz Telekom Bonn kyla.Betandwin duoda jau 2.4 uz vokiecius.Man rods visai verta mestelt vidutinio dydzio sumele.Rytas duobej,vokieciai namuose dar negavo.Ka manot ekspertai?

• lamu*dievas prieš 19 metų #9357

Idomiai cia gaunasi Kazkas paklause, ar gerai statyti tris favoritus su mazais kofais. Bloodhound atsake, kad irgi
    turejo omenyje butent tuos ivykius. Dabar Le Mans pralose ir visi kaltina mane.Kazkada buna, kai uzsirauni ant beveik
    garantuotu ivykiu.Uzsiroviau ir pats,bet niekados nesakiau, kad reikia statyti su kofu 1.01 ...

• Rakas prieš 19 metų #9173

tai tu spek kuris dabar is jusu lamu dievas

nesuprantu as cia jusu kalbos. turbut per mazai prie kompo sedziu. bet zinau tiek kad man tas gaidiskas lemans supiso visa bilieta

• dzUnans prieš 19 metų #9170

turiu omeny as paemiau Le Mans su kofu 1,01!!!!!!!!!!!

tai tu spek kuris dabar is jusu lamu dievas

• Rakas prieš 19 metų #9111

turiu omeny as paemiau Le Mans su kofu 1,01!!!!!!!!!!!

• Rakas prieš 19 metų #9110

Negerai kad paklausiau cia bet kamuolys apvalus bus kur tobulet sekmes

nu blet tu cia ir suvarei su savo tuo Le Mans. eina n... ble staciau omnibete Omni Express kur reikia 3 ivykiu. tai paimiau ryto pergale -2 su kofu 1,9, detroito pergale -6 su kofu 3 ir dar reikejo vieno. tai spek ka pasirinkau.. beleka buciau geriau dejes.

• Studenciox prieš 19 metų #9082

Laukiau sito totolo.Tai dvi skirtingo lygio komandos:Le Mans kovoja del isejimo i kita etapa, o EifelTowers,mano manymu, silpniausia Uleb'e. Siose rungtynese labai daug lems motyvacija,nes Le Mans ne tik reikia pergales, bet ir kuo didesniu skirtumu. Dabar jie 4 vietoje grupeje, taciau realiai gali buti 3-ioje ir tada del patekimo i kita etapa lems tasku skirtumas. Manau EifelTowers bus sutriuskinti eilini karta.

Negerai kad paklausiau cia bet kamuolys apvalus bus kur tobulet sekmes

• Studenciox prieš 19 metų #9080

laijmejo 23tasku skirtumu Spirou Charleroi bet itakos sweciu sienos neturetu siandien pakenkti laimeti bent kokias ~10taskeliu

Na wa ka as galiu pasakyti grazu jei kas nesuprato tai 70-91

• xe912 prieš 19 metų #9079

Vyrai... Suprantat, kad tokie pasisakymai niekam neidomus!!! ispeju...

• Medis prieš 19 metų #9077

Taip, jis susiko viska ir man.

• norintis laimeti prieš 19 metų #9076

nu ka manau ciukinas susiko reikala dauk kam kaip ir man

• norintis laimeti prieš 19 metų #9071

va kaip tik del sito ir baiminuosi

• Makiavelis prieš 19 metų #9069

tai delinka ir ciukinas net nezaide. reikia kad jie pabegiotu aiksteleje, jie nori kad staty,mai praeitu...

• norintis laimeti prieš 19 metų #9068

po dvieju keliniu rytas laimi ant 13 tasku.hauzas 13,javtokas 9.mujazinovicius 4, stelmakeris 7, deleninkaitis 0, jarutis 0, slezas 0,Ciukinas 0.ziuresim kas bus toliau.

• Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #9032

delininkaitis daug meta, bei gerai pataiko, geriau jau over det, nei under

• norintis laimeti prieš 19 metų #9031

o as manau,kad zaidimas daugiau eis per didelius zmones, nes pas vokieCius nezais du auksti ir beto kiek atsimenu tai jis si totala paskutiniu metu niekada nepermeta

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti