• ppagonis prieš 19 metų #15026

Sian laimes paokas su hemofarmu ir gagaloudes pemres savo skromnai atrodancius 12 tasku. Uz pirmus du ivikius duociau 4/10 o uz gagaloudes 8/10.baigiau.

• Morgas prieš 19 metų #15025

Siulau atkreipti demesi!

Pasiziurejus ryto zaideju pelnamus taskus susidare ispudis kad tai lygiu zaideju komanda,kur i aikste gali iseiti visi sveiki,netruamuotieji,bet taskus kaip matom pelno ne visi tat per rungtynes savo totala permeta 2-3 zaidejai,tai kodel nenupirkus visu zaideju,sakykime is 8 atspesime 5 ir jau pliusiukas!
    Siulau daugeli pirkti OB nes itaikius i fora grazinama bent puse tat taip:
    OB

1)Nesby T. 1.7 < 14 > 1.8 -1
    2)Delininkaitis T. 1.75 < 12 > 1.75 -1
    3)Stelmahers R. 1.7 < 12 > 1.8 -1
    4)Javtokas R. 1.75 < 11 > 1.75 -1
    5)Slezas A. 1.7 < 10 > 1.8 -1(gal dovanele)?!

TS
    6) Jasaitis -10+/JASAITIS S. 1.75 8.00 1.75 -1
    7) -4+/cIUKINAS P./LR 1.75 4.00 1.75 -1

OR

Ar Haris Mujezinovic (Lietuvos rytas) pelnys maziau/lygiai/daugiau nei 11 tsk.(iskaitant pelnytus per pratesimus)Haris Mujezinovic (Lietuvos rytas) PT -11+ 1.65 9.00 1.85 -1

Nu viska apsumavus skirtingai nuo zalgirio praita karta kai zaideju totalai ap 96 numatomas komandos totalas virs 80:) tada praejo 7 zaidejai is 9!

14+12+12+11+10+10+4+11=84nu va kazkas panasaus i planuojama komandos tasku suma,taciau dar nepamirskime kad Lukauskis,Einikis,Kuzminskas,Jarutis(nezinau ar los) ir gali inesti ap 10ts indeli!

Tebunie tai eksperimentas,kuri naudoju nesenai bet vakare zinosime jo pasekmes!
    Sekmes

• Tamas prieš 19 metų #15015

Kodel zmones deda ant Valensia-Spirau overio?Nuo 154 pakilo iki 157.gal atsirado paskutiniu metu siuose komanduose stipriu metiku?Pagal mane totalas turetu but apie 147 ,pagal tai kiek mete iki siol komandos:)

• ggedutiz prieš 19 metų #15013

mano stafke
    4642 Ventspils-Hemofarm H(0-7) 1.81 13.00 1.81 2 8/10
    Argumentai labai paprasti serbai yra serbai ir patys matem kaip losia savaitgali latviai bus sunku jiems islost 7 taskais...serbai visapusiskesne komanda tiek puolime tiek gynyboje.

• johny prieš 19 metų #15010

11 yra gerai
    kagi beu ieskot orakulo

• Enrique22 prieš 19 metų #15009

na man tai geras:
    -9+/MUJEZINOVIC H. maziau

tai tada mujezinovic 11 (kuri duoda Orakulas) visai atrodo pasaka

• johny prieš 19 metų #15007

na man tai geras:
    -9+/MUJEZINOVIC H. maziau

• dzUnans prieš 19 metų #14977

Man tai Gagaloudzio [email protected] Orakule visai gerai atrodo. pirmose sumete 21, bet prie savu sirgaliu, labai sekesi, pataike paskutine nesamone ir Stelma po traumos jo nepadenge nes zaide viena koja. Jo vidurkis rodos virs 12 tasku. LR pasimoke bus is pirmu rungtyniu ir neleis jam primesti tiek daug tikrai, jauciu kad dabar koks Vasiliadis gali pametyt. Pastebejau kad jei pries Ryta kas gerai pavaro, tai poto ta labai uzdengia, pvz. tas ju centras klaunas Tamiro pirmoi pusej ymete 14, o antroi - nei tasko. Bus ysakyta Gagaluody labai saugot, beto vistik zais siemense pries 10 000 savu sirgaliu

GL LR

1. jeigu ji dengs stelmaheris tai stabiliai permes, is jo nei gynejo nei snaiperio..., jeigu duos kokiam slezui ar jasaiciui tai bus nedideliu vilciu kad nepermes, bet sitie du tikriausiai akstesnius zaidejus dengs.
    2. 12 tasku vidurkis tai cia kai losia su mula, tiksliau 10-11 tasku vidurkis, be mulos sito gaigalo vidurkis ~18 tasku.
    3. be mulos losia 40min, su mula ~20.
    taip kad paieskojus mazesnio totalo galima det overi

tas tamiras toks ir centras, trajakus meto, o ka nuveike po kasiu tai net nemaciau, tai ka ten gintis pries ji, prie kasio neprileidi ir melskis kad is triju neimes. ir dar. toks penberty is pompejos buvo, tai siemense jis dar daugiau prigrudo nei italijoj, ir nelabai sekes ji stadyt, net "kieti lankai" napadejo.

• Makabis prieš 19 metų #14968

mano manymu neblogi statymai yra sie:
    delininkaitis - vassialiades 1 1.9
    gagaloudes +12 1.75
    jasaitis -10 1.75

vassialiades kad ir laikomas vienas is komandos lyderiu, mateme kad pirmose rungtynese jis nesukele rytui didesniu problemu. ryto gynejai puikiai su juo susitvarke, todel nemanau kad jis gali sukelti didesniu problemu vilniuj, o ir stebuklingo is jo nieko nemaciau. o kalbant apie delininkaiti, tai vaikis yra gaves tikrai puikia forma ir igijes dideli trenerio pasitikejima, o ir kofas 1.9 tikrai viliojantis. manau tikrai neblogas statymas.
    na gagaloudes man paliko tikrai nebloga ispudi. universalus zaidejas, puikiai pataikantis ir is triju, ir daznai megstantis ikyriai verztis zaidejas. pirmose rungtynese mateme, jog jis buvo tikras komandos lyderis ir treneris mano manymu tikrai leis jam daug zaisti net ir losiant paciam malaomeroviciui, o kad jis zais labai sunkiai tiketina.
    taigi permest 12 mano manymu, gagaloudesui tikrai nebus problema.
    o del jasaicio, tai 10 tikrai per daug. nors ir sublizgejo jis ca vienose rungtynese, po ju vel atrode tragiskai. kad ir zaidziant pries ventspils, vaikiskos klaidos ir tagiskas pataikymo procentas- visas jasaicio indelis. man jis atrodo apgailetinai, o jo -10 tikrai sauniai:) SEKMES!!!!!

• Rytas prieš 19 metų #14954

Man tai Gagaloudzio [email protected] Orakule visai gerai atrodo. pirmose sumete 21, bet prie savu sirgaliu, labai sekesi, pataike paskutine nesamone ir Stelma po traumos jo nepadenge nes zaide viena koja. Jo vidurkis rodos virs 12 tasku. LR pasimoke bus is pirmu rungtyniu ir neleis jam primesti tiek daug tikrai, jauciu kad dabar koks Vasiliadis gali pametyt. Pastebejau kad jei pries Ryta kas gerai pavaro, tai poto ta labai uzdengia, pvz. tas ju centras klaunas Tamiro pirmoi pusej ymete 14, o antroi - nei tasko. Bus ysakyta Gagaluody labai saugot, beto vistik zais siemense pries 10 000 savu sirgaliu

GL LR

• Ronaldoo prieš 19 metų #14944

Na cia nezinau ar susilpnejo ar sustiprejo sudetis, manau ji tokio pacio pajegumo ir tai nieko nekeicia.Bet kokiu atveju Ryta tenkina tik pergale 4 ar daugiau tasku skirtumu.

• lafaa prieš 19 metų #14943

na jei nelos molaomerovicius tai GAGALOUDES I. los daug laiko ir greiciausiai uzmes ta 12 pts... nes nelosiant muleomeroviciui losia 30-40 min... ir siaip zaidzia neblogai, meta is triju tasku, verzias po krepsiu... man 12 realiai atrodo...

• Rytas prieš 19 metų #14940

Sportalas.com

Saloniku PAOK pranesa, kad i Vilniu zaisti atsakomuju ULEB taures varzybu rungtyniu nevyksta komandos lyderis Damiras MulaomeroviCius, rusas Aleksandras Basminovas ir 208 cm ugio centras Costas Maglos, kuriam diagnozuotas skrandzio uzdegimas, bet komandos sudetyje bus buves Kauno "Zalgirio" legionierius kroatas Ivanas Grgatas.

• Gilas prieš 19 metų #14532

Jau tik 1.4

• Gilas prieš 19 metų #14531

Neblizga man ta statyba..

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba