• niukas prieš 19 metų #16890

Jei kas nori det topsporte P.Ciukino 4 under..
    tai gal geriau nulekit i orakula ir ten rasit Jo 4.5

nu puse tasko atrodo juokingai,bet kai kalba eina apie Ciukina tai 0.5 tasko nera juokas

• dzonis prieš 19 metų #16880

stelmaheris +12
    rytas +74
    nu del stelmaherio tai kazkaip jauciu, be to sisko jau gan aiskiai issaiskino kodel bandyt overi. kazkaip as juo pasitikiu, o svarbiausia, kad ir treneris.
    nu del ryto tai manau cia nedaug kas su manim sutiks, nors ir ta pamesa gerai ginasi, taciau jei rytas pataikys taip kaip jie megsta ir gali pataikyti tai pamesai joks 66 praleistu tasku vidurkis. maziau jus ziurekit i tas statistikas, geriausia deti kaip pats galvoji:))))).
    dar manau neblogas ryto taiklesni tritaskiai.
    nu ir bandysiu uz situos tris kokius 20 ar 30 paaukoti. SEKMES

Nu bet tavo logika tai ties bankrotu veda,neziurek y statistikas daryk kaip sirdis jaucia
    Be to rungtynes tikrai bus ginybines nes rytas tikrai nesugebetu kaip lygus su lygiais metyti t.y. kas daugiau ymes ir Rytas remsis gynyba

• Jose Mourinho Mindoza prieš 19 metų #16879

0-7/Pamesa-L. Rytas 1.75 13.00 1.75 [email protected] 7/10
    Lietuvos rytas nemoka zaisti isvykose pries pajegius varzovus. Tai irode abi graiku komandos, rytas pralose tiek 2 tiek 4 taskais. Bet cia visu pirma yra Valencijos Pamesa, tikrai zymiai aukstesnio lygio komanda, kuri turi begale geru zaideju. Pamesa krepsininkai tikrai stengsis kuo daugiau uzmesti namuose, nes kitos lemiamos varzybos lauks isvykoje. Juolab Pamesa krepsinikai zymiai labiau patyre, o rytas kaip visuomet turi jauna komanda (nu isskyrus kelis zaidejus). Manau patirtis siandien nugales! Jei rytas pasimes tai gali gaut ir zymiai daugiau tasku.
    Statymas Topsport

• Makabis prieš 19 metų #16874

stelmaheris +12
    rytas +74
    nu del stelmaherio tai kazkaip jauciu, be to sisko jau gan aiskiai issaiskino kodel bandyt overi. kazkaip as juo pasitikiu, o svarbiausia, kad ir treneris.
    nu del ryto tai manau cia nedaug kas su manim sutiks, nors ir ta pamesa gerai ginasi, taciau jei rytas pataikys taip kaip jie megsta ir gali pataikyti tai pamesai joks 66 praleistu tasku vidurkis. maziau jus ziurekit i tas statistikas, geriausia deti kaip pats galvoji:))))).
    dar manau neblogas ryto taiklesni tritaskiai.
    nu ir bandysiu uz situos tris kokius 20 ar 30 paaukoti. SEKMES

• Cizas prieš 19 metų #16873

-73,5 +/LRytas 1
    -81 +/Pamesa 1

Manau neblogos stafkes, nes turbut niekas nesitiki rezultativiu rungtyniu, kalbant apie Ryta tai esu is tu kurie norejo deti beveik visus ryto zaidejus UNDER! Taigi manau kad Rytas 74 tasku tikrai neimes, na o kadangi tasku jie perdaug nepelnys, tai galvoju, gal nors normaliai pasigins!! Nors siaip tai galvoju, kad dar reiktu paimti sia stafke:
    0-7,5 Pamesa-L. Rytas 1
    nors cia gal kiek daugiau rizikos, bet mano nuomone turetu praeit!!

• ppagonis prieš 19 metų #16869

isvis mano galva siose rungtynese rytas atrodys beviltiskai. Krc be argumentu...

0-7/Pamesa-L. Rytas 1.75 13.00 1.75 (1) 6/10

• lafaa prieš 19 metų #16865

ka manot ar neverta paimti pamesos AK uz 1.6????? kad daugiau uz l.ryta paims kamuoliu???

• Anonimas prieš 19 metų #16830

na manau neapsimoka deti delininkaicio over, kur kas patraukliau man atrodo stelmaherio overis!nzn gal as ir klystu , bet stelmaheris labai patyres zaidejas, daug metu zaides eurolygoje, net pries stipresnes komandas nei pamesa.sis zaidejas atsakingiausiais momentais sugeba sekmingai imtis lyderio vaidmens ir manau kad siuo metu jis yra tikrasis lietuvos ryto komandos lyderis!tokiose rungtynese patirtis daro savo!jei klystu pataisykit mane

as ir del sito sutinku vistiek jis ir labiau patyres yra nei delininkaitis. Na nezinau kazkaip nei del to nei del to nes vistiek nusimano nerezultatyvios rungtynes tai ishvis abejoju ar apsimoka det uz overi

• sisko prieš 19 metų #16828

na manau neapsimoka deti delininkaicio over, kur kas patraukliau man atrodo stelmaherio overis!nzn gal as ir klystu , bet stelmaheris labai patyres zaidejas, daug metu zaides eurolygoje, net pries stipresnes komandas nei pamesa.sis zaidejas atsakingiausiais momentais sugeba sekmingai imtis lyderio vaidmens ir manau kad siuo metu jis yra tikrasis lietuvos ryto komandos lyderis!tokiose rungtynese patirtis daro savo!jei klystu pataisykit mane

• Anonimas prieš 19 metų #16826

Tai kai suzinojom kad Jasaitis nelos tai sakot apsimoka deti Delininkaicio overi??? Patarkit vyrai!!

• Sfsts prieš 19 metų #16812

siaip Jasaitis nevaro i Ispanija . Taip kad reiketu pergalvoti visus tuos underius.

• Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #16805

Nu kaip minejau praeitam komentare, tai tomasevic pagaliau issigyde visas traumas ir igijo gera sportine forma. O Delininkaitis atvirksciai - pastaruoju metu pradejo zaist ne kaip. paskutinese varzybose nieko gero nerode ir abejoju ar ka nors parodys pries Montechia ir Rigaudeu, be to man istrigo tie jo pramesti metimai su PAOK, kai jis mete visikai laiswas ir pramete gal 8 metimus. Toki jauna zaideja dar daznai swarbiose varzybose veikia ir nervine itampa. ir jo lyginimas su Tomasevic pridedant 3 taskus, su 1.9 kofu manau yra labai geras statymas.

okulaja nenaudingas? tu turbut nezinojai, kad okulaja traumuotas buvo ir atsigavo tik pries menesi, todel laiko mazai zaide ir mete mazai, bet ir tai paziurejus kaip jis pasirodydavo: per 5min 8t ir keli kamuoliai it t.t. o paskutini maca acb lygoj imete 17t ir 8kamuolius(jei neklystu). patikek manim jis labai naudingas. tas pats kaip ir rigodo traumuotas buvo, tai tada nenaudingas buvo, o dabar kiek pades pamesai.

• Sonis prieš 19 metų #16775

Dar viena mano nuomone nebloga stafke. ten kazkuris raset kad grista po traumos Okulaja ir jis gali atimt dali laiko is Tomasevic. Tai galiu parasyt tik tiek, kad visa sita sezona Okulaja yra neatpazistamas, meta vos po kelis taskus i varzybas ir komandai yra wisiskai nenaudingas. Sezono viduryje net buvo gandas, kad Pamesa nori ji parduot, nes jis nepateisino vilciu.

Tomasevic D. - Delininkaitis T. (0-3) [email protected] Omnibet 7/10

Nu kaip minejau praeitam komentare, tai tomasevic pagaliau issigyde visas traumas ir igijo gera sportine forma. O Delininkaitis atvirksciai - pastaruoju metu pradejo zaist ne kaip. paskutinese varzybose nieko gero nerode ir abejoju ar ka nors parodys pries Montechia ir Rigaudeu, be to man istrigo tie jo pramesti metimai su PAOK, kai jis mete visikai laiswas ir pramete gal 8 metimus. Toki jauna zaideja dar daznai swarbiose varzybose veikia ir nervine itampa. ir jo lyginimas su Tomasevic pridedant 3 taskus, su 1.9 kofu manau yra labai geras statymas.

• Ronaldoo prieš 19 metų #16766

Na del statymo tai as neturiu nieko pries.O tie netaiklus metimai grynai psichologiniai dalykai mano nuomone ir griezta trenerio ranka pas Djuroviciu, dabar viskas bus gerai, jis pataikys

• lionginass prieš 19 metų #16765

as tai tokia nuomone apie ji susidariau. Pernai LKL buvo viens is geriausiu pagal tritaskiu taikluma, o uleb net 30 nesieke, ir pazystamas sake, kad jis labai taikliai meta per treniruotes, bet va per varzybas kazkaip nelenda jam. beje jis dar po ligos, nezaide savaitgali su estais, tai jasaicio under tikrai gan nebloga stafke

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus