ULEB finalas [Charleroi 2007.04.10]
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
kiekviediena diena tokiu kofu pilna pasiuloj, statyk uz lygiasias kasio, kofas isvis nerealus
O man pa lampaCki uz LR visvien geras kofas
Real - LR, vertinCiau 55-45 procentais. Gali but visokiu scenariju. Gali but juoda diena vienai ar kitai komandai. O jei kitai bus ideali diena? Ka meta ta imeta ? O jei taip atsitiks LR, o Real ekipa saudys tusCiais soviniais? Kur tada paliks Madrid pranasumas? siaip i fora nekisau nosies, paemiau keleta zaideju under. nes rungtynes nusimato ne itin rezultatyvios. Bet kokiu atveju Sa‹KMa‹S visiems kas uz ka statet. O kas nestatet grazaus krepsinio.
Man ir cia isvis neprognozuojama. Paemiau bendra underi ir ramiai ziuresiu rungtynes manau
Viena karta si sezona tedejau uz reala, ir tai pa prikolu prikombinavau prie kazko su kofu, jei neklistu, nesiekiancio ne 1.1 ir kaip manot kas isejo? Po pratesimo pralose Deja dabar neepamenu pries ka zaide.
pries 2 metus lr buvo palyginus savsiem lol su daininku pries aky kuris svaido trapakus is vidurio bet vistiek islose taip kad shian kebabam p***
bet ir lose pries savsiem dar didesnius daininkus ar furistus
Real - LR, vertinCiau 55-45 procentais. Gali but visokiu scenariju. Gali but juoda diena vienai ar kitai komandai. O jei kitai bus ideali diena? Ka meta ta imeta ? O jei taip atsitiks LR, o Real ekipa saudys tusCiais soviniais? Kur tada paliks Madrid pranasumas? siaip i fora nekisau nosies, paemiau keleta zaideju under. nes rungtynes nusimato ne itin rezultatyvios. Bet kokiu atveju Sa‹KMa‹S visiems kas uz ka statet. O kas nestatet grazaus krepsinio.
Na as patarciau nelisti i sias rungtynes ir tiesiog megautis geru krepsiniu. Visa sirdim su Lietuvos Rytu, sekmes!
Perskaiciau visa sita tema ir man graudu pasidare... Zinot as esu LR fanas bet eurolygoj sergu uz Z nes LR nera. Manau LR sansai laimet 40% nemaziau. Juk itampa bus milziniska. Dar geriau jog spaudimas didesnis kreta ant Real tai gali but lemiamas faktorius LR pergalei. Jei jau ir pralos LR tada pradesim sirgti uz Real kad laimetu savo lyga.
Man idomu paklaust ar yra cia Z fanu kurie noretu jog LR lostu Eurolygoj?
as noriu. kuo daugiau lietuviskos eurolygos tuo daugiau litu . kuo daugiau tokiu komandu kaip rytas eurolygoj tuo litu dar daugiau
statyciau visus savo pinigus kofu 1.000001 kad t-mac salton esi zalgirio fanas arba tiesiog nezinai kas per velns tas krepsinis yr
taj blt paziurek ka stato visi uzsenieciai!! tik lietuviai vaidina patriotus ir tiki kazkokio ryto pergale.. jus nesat mate kaip rytas zaidzia? nematot kaip beviltiskai atrodo pries eurolygos autsaideri? realas tikrai nebutu eurolygos autsaideriu. pas ryta nera jokiu deriniu nieko. yra kelios kombinacijos:
1. dok kamoli rushui, jis turetu imest.
2. stalmaheris ismeta kamoli i auta.
3.jomantas lenda po krepsiu, po jo netaiklaus metimo slezas ima kamoli ir daro viena is pirmu dveju kombinaciju arba meta tritaski.
4. nielsenas ima komoli is senaherio ranku ir meta arba nesekmingai lenda po kase
isvis jokio zaidimo per austaugius. vien kruva tritaskiu metimu. jei jie pakrenta tada komanda atrodo neblogai. taciau visi matem kaip komanda atrodo kai tritaskiai nekrenta.
o realas. realas yra auksto lygio koma ir manau nesunkiai turetu suryt ta ryta. komanda pilna labai aukstos klases zaideju ir as nematau nei vienos pozicijos kur rytas turetu pranasuma.keista kad tokios komandos kaip lr finale yra. pasiseke kad negavo montepaski, unikso. bet daja gavo reala. ir pasieke per dauk .jis is grupes 3 turejo iseit
pries 2 metus lr buvo palyginus savsiem lol su daininku pries aky kuris svaido trapakus is vidurio bet vistiek islose taip kad shian kebabam p***
Be abejo, dauguma esate teisus sakydami, kad finalas yra daug daugiau nei eilines rungtynes. Taciau vien del zodzio finalas viska suvesti i 50/50 galimybes yra kvaila, nes objekyviai vertinant situacija REAL tikrai yra pajegesne ekipa. LIetuvos Ryto pastaruoju metu demonstruojama sportine forma yra gana prasta, ir taipogi yra kvaila sakyti, kad komanda taip zaidzia tik del to, kad ruosiasi finalui ir nenori atskleisti turimu kortu. REAL pastaruoju metu irgi neziba, bet zaidzia uztikrinciau. hai labai teisinga apibudino situacija su trenneriu, as jam pilnai pritariu, todel nesikartosiu. Palaikymas taip pat bus REAL puseje, nes komandu fanu atskrenda apylygiai, o vietiniai ziurovai palaikys REAL del to, jog jame zaidzia Hervelle. Mateme kaip si sezona Lietuvos Rytas zaidzia ne Siemense, o Spiroudome arenoje jie tikrai nesijaus seimininkais kaip tai buvo pries 2 metus. Be abejo, Lietuvos Rytas gali laimeti ir galbut netgi laimes, nes REAL tikrai yra pazeidziama ekipa, dabar patiria dideli spaudima, ismusus ju lyderius is veziu komanda zaidzia padrikai. Bet jei reiktu statyti uz pergale mano pinigai butu uzdeti ant REAL. Taciau as patariu ML/handicap statymus geriau atlikti rungtyniu metu, o dabar statyti kitus statymus, nes lazybu bendroves tikrai siulo ne viena dovanele.
na kasiu neitin domiuosi,nes zirgu sportas man kur kas pelningesnis,bet negaliu susivaldyti nepasakes sio to tiems kas rimtai mano kad Realas ir su fora yra puiki stafke.
1.bus zaidziamas finalas ,o tai principine kova arba nervu karas,psichologine kova -apibudinimu tam prigalvota pakankamai ir tam atitinkamai ruosiamasi(geras pavyzdys portsmouth-man.u sestadienio futbolo kova baigesi 2-1,todel kad siandien man.u zaidzia cempionu lygoj.Taip kad Ryto prastas zaidimas pastaruoju metu nepasako tikros padeties.
2.mazi zaideju atlyginimai ar trenerio motyvacijos trukumas sioms rungtynems negali daryti neigiamos itakos ,nebent tik teigiama.Kas noretu suzibeti finale labiau uz nuskriaustuosius?
manau rungtynes gali vykti arba taskas i taska,arba atsiplesus kuriai nor vienai komandai veliau skirtumas visvien turetu sumazeti.Siose rungtynese geriausia manau statyti live ,jei pries rungtynes tai uz Ryta ir atsiplesus LR nors 7 taskams parduot.
koks ten lopas lygino uleb ir eurolygos komandas nacionaliniuose cempionatuose? tipo, daugumoje atveju gauna ulebo komos juokinga: rusijoje - 1/2 vietas dalinasi cska ir uniks, 3 - uleb losusi chimki? kas pirmi italijoje? montepaschi is uleb ispanijoje: 1/2 vietose real ir tau ir t.t. tai ko cia varyti, kad eurolyga 5x stipresne??? is ulebo kokia 10 komandu drasiai kapotusi eurolygoje ir dar i kaulus gerai duotu daug kam
sekmes rytui finale - sansai 50/50
2 lietuviskos ekipos eurolygoj yra zymiai geriau nei 1, todel manau Ryta palaikys didele dalis lietuvos.
kalbant apie macha, under 74,5 po dvieju keliniu yra gana neblogas pasirinkimas, nes sudejus komandu zaidimo stiliu, gynyba, itampa, reiksme varzybos turetu buti nerezultatyvios.
Sekmes!
Perskaiciau visa sita tema ir man graudu pasidare... Zinot as esu LR fanas bet eurolygoj sergu uz Z nes LR nera. Manau LR sansai laimet 40% nemaziau. Juk itampa bus milziniska. Dar geriau jog spaudimas didesnis kreta ant Real tai gali but lemiamas faktorius LR pergalei. Jei jau ir pralos LR tada pradesim sirgti uz Real kad laimetu savo lyga.
Man idomu paklaust ar yra cia Z fanu kurie noretu jog LR lostu Eurolygoj?
supratau dar viena dalyka kodel zalgirio fanai laukia ryto sutrypimo...juk jus pavydit kad rytas europoje nuejo iki finalo,o zalgiris eurolygoje pasirode baisiau nei apgailetinai..kas isdris prisipazint kad as teisus
Mes pavydim? Visu pirma lygink Uleba su Eurolyga Skirasi? Man tai taip. Aisku Zalgiris nesuzibejo ir lose tikrai prasCiau nei Rytas, bet dabar padetis visai kitokia. Rytas tikrai neformoj, kadandgi BBL'e pralaimi arba laimi sunkiai sunkiai.
O del zaideju totalu turetu buti isties pelninga.