birminghemas-boltonas 11.21
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
nu siaip gal ****! nu bet man nuojauta yra svarbus dalykas statant...
sorry, jeigu izeidziau,bet negalejau draugiskai nepasisaipes.
Na man nuojauta nevaidina jokio vaidmens. gal ji ir yra, bet stengiuosi jai duoti menkiausia zodi.
Manes nuojauta irgi neapgauna. Nes kiek tik paziuriu i Zalgiris - Lyvu alus varzybas, nuojauta kuzda, kad Zalgiris laimes. Ir nei karto neapgavo
nu siaip gal neissipisinek! nu bet man nuojauta yra svarbus dalykas statant...
Birminghamo pergale, jei kam idomi mano nuomone, jei neidomi, tai sita skilti praleiskit skaitydami.
sveiki, gal ir neverta lysti i tokius macus, taciau kai pamaciau si iviki pasiuloje iskart kazkas pakuzdejo, kad boltonas laimes... cia tik nuojauta tik pamacius iviki pasiuloje, sita nuojauta mane apvilia tikrai retai, vienas geriausiu pavyzdziu buvo kai pamaciau fiorentina - AC Milan
Manes nuojauta irgi neapgauna. Nes kiek tik paziuriu i Zalgiris - Lyvu alus varzybas, nuojauta kuzda, kad Zalgiris laimes. Ir nei karto neapgavo
Ka tik reiskia Birmingham puolime tokie zmones kaip Heskey, Pandiani. Vien dl ju nedesiu uz 2, nors jie ir nemusa daug, bet turi kazkada issaut.
Uz 1 gal? Jie losia namie jei ka,,,
As irgi palikau ramybeje sias varzybas. Antras maziausias kofas uz pirma atleista Premier treneri - Birming. Pries Kaledas turetu paaisketi. Pac treneris interviu minejo jog turi surinkti pts iki nustatyto termino. Turint omenyje jog kartu su Boltono treneriu yra draugeliai - slidu cia. Be to savaites vidury Boltono taures varzybos, o savaitgaly susitikimas su Fulham, bus pasiteisinimas kodel leido pailseti vienam ar kitam zaidejui:) Lygiosios tenkintu abejas komandas, taciau turbut tada turetu nutrukti birming 5 rungtyniu be ivarciu serija... ir tos ju vaikiskos klaidos gynyboje...
anksciau ar veliau serija nutruksta:) kai silpniausias nuskausmina stipresni - tai mobilizuoja komanda. tad jei speciau just for fun - namu pergale arba 1:1
Nu matai, dar cia ir negali sakyti kad Birm jau toks labai silpnesnis...
Birmingham (from): Maik Taylor, Melchiot, Cunnigham, Martin Taylor, Upson, Clapham, Tebily, Pennant, Kilkenny, Johnson, Dunn, Izzet, Clemence, Gray, Lazaridis, Jarosik, Heskey, Pandiani, Vaesen.
as matau puse sios komandos sudaryta is ex -Liverpool, Arsenal, Chelsea, Deportivo. Ir tikrai europinio lygio ziadejai. Tai ar galima pasakyti kad ji silpna? Juolab kad losia namie.
Man anglu Premiershipas isvis nepatinka del savo komandu labai panasaus lygio :// Praktiskai bet kas gali nugaleti bet ka (na gal isskyrus CFC)...
Ka tik reiskia Birmingham puolime tokie zmones kaip Heskey, Pandiani. Vien dl ju nedesiu uz 2, nors jie ir nemusa daug, bet turi kazkada issaut.
jai vertinciau visas galimybes su 33% ir 3 kofu - netureciau uz ka ne statyti na ir siaip Diegai - deja nesu vokietijos 2 lygos expertas, olandais dar siek tiek domejausi, o apie graikus isvis neturiu nuomones. kadangi remiuosi nuomone kad nelysti ten kur visikai nieko nezinau man sie statymai neatrodo patrauklus, nors tu ir domiesi tuom (reik manyt jai jau taip sakai), taciau tavo nuomones man nepakanka butu smagu kada padiskutuot prie OLOUS bokalo
Nesupratai esmes kuria norejau pasakyti. Vertinti reikia varzybas. tarkim tu ivertinai kad Bolton WIN yra tikimybe 33%. tas reiskias kad jei 3 kart tokiose varzybose desi Bolton win su tikimybe 33%, laimesi 1 karta.
Kad bent nepralostum, tokiu atveju koef turi buti bent 3.00 - iseisi ant savu. Taip kad tavo paminetu atveju apsimoketu statyti tik tada jei koef virsytu 3.00.
As irgi palikau ramybeje sias varzybas. Antras maziausias kofas uz pirma atleista Premier treneri - Birming. Pries Kaledas turetu paaisketi. Pac treneris interviu minejo jog turi surinkti pts iki nustatyto termino. Turint omenyje jog kartu su Boltono treneriu yra draugeliai - slidu cia. Be to savaites vidury Boltono taures varzybos, o savaitgaly susitikimas su Fulham, bus pasiteisinimas kodel leido pailseti vienam ar kitam zaidejui:) Lygiosios tenkintu abejas komandas, taciau turbut tada turetu nutrukti birming 5 rungtyniu be ivarciu serija... ir tos ju vaikiskos klaidos gynyboje...
anksciau ar veliau serija nutruksta:) kai silpniausias nuskausmina stipresni - tai mobilizuoja komanda. tad jei speciau just for fun - namu pergale arba 1:1
sveiki, gal ir neverta lysti i tokius macus, taciau kai pamaciau si iviki pasiuloje iskart kazkas pakuzdejo, kad boltonas laimes... cia tik nuojauta tik pamacius iviki pasiuloje, sita nuojauta mane apvilia tikrai retai, vienas geriausiu pavyzdziu buvo kai pamaciau fiorentina - AC Milan
nu jau tikrai geriau kalt litus ant venlo arba maritimo x2 i tokias landziot nipriot
jai vertinciau visas galimybes su 33% ir 3 kofu - netureciau uz ka ne statyti na ir siaip Diegai - deja nesu vokietijos 2 lygos expertas, olandais dar siek tiek domejausi, o apie graikus isvis neturiu nuomones. kadangi remiuosi nuomone kad nelysti ten kur visikai nieko nezinau man sie statymai neatrodo patrauklus, nors tu ir domiesi tuom (reik manyt jai jau taip sakai), taciau tavo nuomones man nepakanka butu smagu kada padiskutuot prie OLOUS bokalo
1. ne vieninteles rungtynes siandien (dar hanza su kotbusu losia(ta pika aprasiau kaip tik) plius dar portugalai, graikai ir olandu antra div), bet ko gero idomiausios.
2. jei vertini kaip 33% tikimybe , tai iskart pralosi tokius statydamas, nes uz maziau nei 3.00 neturetum statyti.
3. boltonas stipresnis kazkiek, bet jie turi sia sav uefa taure ir be to jau laikas birmingemui kazka ispest, taigi as nematau su tokiu koef jokio valujo.
P.S. jei jau ismest pinigus - tai ant namu siandien, galbut su
fora cia visai neblogas betukas gautus...
Va tas willhillo mazas kofas uz Boltona ir sugunde mane ideti pora litu - gerbiu ju nuomone, kai snekama apie britu fule.
na nors ir kytras esi Diegai, bet esu linkes surizikuoti pora litu, juolab kad ir kofas visai puse velnio, dar akcentas butu tas - kad tai vieninteles turo rungtynes snd ir visas demesys bus skirtas tik joms, todel akivaizdzios nesamones but neturetu, o popieriuje stipresnis atrodo boltonas (nors tai ir neturi reiksmes). loterija su 33% tikimybe ir 2.3 kofu. jai kas duotu tokia tikimybe teleloto - ta pacia diena mesciau lazybas o siaip "keleta" litu galiu sau leist ir paaukot kilniam tiksliui - staniulio naujai masinai