EPL 11-19/21
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
koks tolkas uz mu det kad ir virs 2 kofas ? vienas rungtynes suzaide pasieke gera rezultata ir jau patikimi pasidare ? As asmeniskai tikrai to nedarysiu kad ir kofas butu 2.5.
Tolkas toks, kad jie nera patikimi, bet jiems atgijo viltis dar kazka nuveikt siemet Premiere. Ir jie yra stipresni uz Charlton kas be ko, tik klausimas ar sugebes jie ta stipruma irodyti.
Uz 1.85 neapsimoka laukti ju gerumo irodymo, bet uz 2.15 jau galima apie tai ir pamastyti
koks tolkas uz mu det kad ir virs 2 kofas ? vienas rungtynes suzaide pasieke gera rezultata ir jau patikimi pasidare ? As asmeniskai tikrai to nedarysiu kad ir kofas butu 2.5.
uz MU omnike padejau su @2.15
Stai kas krito i akis:
Manchester City - Blackburn [email protected] 7/10
City namie labai gerai zaidzia ir traisko vidutines komandas, o Blackburnas tokia ir yra, niekuo nepasizyminti isvykose (1-1-4)
Liverpool - Portsmouth 1 @1.40 9/10
Stebejau paskutines Portsmouth varzybas namie pries Wigan ( pralaimejo 0-2) ir matosi, kad komandos 15 vieta yra butent tas tikslas, kuri su tokiu zaidimu ir tokia sudetimi reiktu islaikyti. Pulis jau zengia i pergaliu kelia ir kai Rafa pasodino mano manymu visiska nevykeli Croucha ir puolime paleido Cisse su Morientes, Pulis laimejo dvi paskutines varzybas. Laimes ir sitas.
Chelsea - Newcastle (0-1.5) 1@ koeficiento neradau, nes dar nera pasiuloje 8/10
Vargsai Newcastlas. Papuls po Chelsea volu, nes Dievas Mourinho po pralaimejimo Man Utd pasake, kad jam Premiere Lygoje nelabai yra pries ka zaisti, todel komanda atsipalaidavo, BET DAUGIAU TOKIU KLAIDU STENGSIS NEKARTOTI. Newcastlas pastaruoju metu buksuoja, laimejo paskutines tris varzybas, bet pries autsaiderius (Sunderlanda, West Broma ir Birminghama). Ziurejau ju pergale praeita savaitgali pries Birminghama ir galiu pasakyt, kad jiems labai pasiseke zaidziant toki zaidima laimeti ( aisku ir ivartis buvo po Birminghamo vartininko klaidos), o ponas Mourinho padarys viska, kad varzybose pries Chelsea kuo maziau viskas priklausytu nuo sekmes.
Wigan - Arsenal 10 @1.51 7/10
Wigan zaidzia labai drausminga zaidima. Kuo toliau, tuo labiau man pradeda patikti si komanda, kuri neturedama ryskiu zvaigzdziu sugeba labai protingai gintis ir kontratakuoti. Arsenalas niekada nezibejo isvykose ( siemet dar nei karto nelaimejo), todel nemanau, kad laimes ir si karta. Wigan puikiai supranta, kad begri stacia galva i pergale jiems neapsimoka, nes tuomet jie praleis 5 ivarcius. Pagal dabartine situacija lenteleje ir lygiosios Wiganui yra labai geras rezultatas
West Bromvich - Everton 2 @2.52 4/10
arba 02 @1.35 8/10
Evertono krize baigesi, po lygiuju su Chelsea, seke 2 laimejimai pries Birminghama ir Boro. Man labai patiko Evertonas pries Boro, kuomet buvo izoliuotas Mendieta, komanda zaide uztikrintai ir nebuvo to jaudulio, kuris matesi pradzioje sezono, kai buvo iskrista is CL. West Bromas po pergales pries Arsenala, turejo eiti visai kita linkme, nei eina dabar, bet trys pralaimejimai ir visiskai beviltiskas zaidimas ( po Sunderlando man tai yra antra pagal silpnuma Premiere komanda) yra puikus grobis Evertonui, kurio toli grazu netenkina dabartine vieta.
Sunderland - Aston Villa [email protected] 6/10
Su tokia sudetim ir tokiu potencialu Villos vieta 8-12 vietoj, o ne kapstytis lenteles dugne. Sunderlandas ( Jei butu statymas, kad Sunderlandas iskris is Premiere, pastatyciau savo nama) yra ta komanda, nuo kurios ir reiktu pradeti pakilima. Jeigu padarytos isvados gynyboje, tuomet turetu buti sumustas Sunderlandas ir net ne vieno ivarcio skirtumu. Bet lieka vienas zodis, JEIGU...
Charlton - Manchester United 2 @1.85 ( kofas neatitinkantis realybes, statyti tik tada , jei rasit virs 2 )
Mazai uz velnius duoda, oi mazai. Tipo, jei atlupo The Blues, tai lups ir Charltona. Jeigu Fergusonas pastatys asmeniskai Smitha prie Murphy ( nes tai yra zaidejas, be kurio Charltonui prasideda labai dideles problemos) ir Richardsonas sugebes uzdengt Romedahli, tada Velniai gali ko nors tiketis. Bet zinant problemas su traumomis ir nestabilu Man Utd zaidima, labai sunku prognozuoti, kuo viskas baigsis.
Kai bus aiskios sudetys, tada gal ka nors pakoreguosiu.Ypac sudetis labai svarbi Villos ir Man Utd atveju
Komentarai yra pageidautini ir sveikintini
Visi kofai yra is Orakulo, nes man taip patogiausia