Premiership 10.04
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Igzem,kaip vadinasi vardas ir pavarde to daikto kur nuotraukoj?
viskas gerai kad raso KACKIS ir toliau taip tik as nesuprantu vieno ko ce gintis pradejai kad dejai pagal 11 pries 11 ? kox skirtumas nesuprantu ir dviejuose postuose ta pati mintis 11 pries 11 , mes patys matom kaip kas buvo ir niekas ce nieko nekaltina del stafkes , pazek kiek pas mane susivariusiu bet dar kol kas aciu dievui i langus akmenu nemeto tai va rasyk ir toliau gerai kad Anglija domies kazkiek , pakankamai sudetinga lyga manau
Donas : as noreciau isvis paklaust : nx tu ce isvis sitam forume su tokiom mintim tai ka as zinau .. kaip xe912 sake ce yra vieta tam kad padetume vieni kitiems susirast geras stafkes , apteikt info ir litu laimet. Ir niekam patikek neidomu uz ka tu statai Nu ka pertraukele dabar laukiam savaitgalio ..
http://www.4thegame.com/media/00/02/28/kewell_harry_lfc_profile_2004.jpg
Maladiec, KACKIS!!!
zmogus sugebejo ne tik neuzpykti, kai ji visiskai nepagristai uzsipuole vos ne visi forumo dalyviai (neteisingai interpretave KACKIO issireiskima), o dar ir rado jegu aciprasyti.
KACKIS, laukiam kitu Tavo prognoziu.
O siaip statykit uz Liuksemburga savaitgali, gal laimes, nes man dzin...
Maladiec, Elvis, gerai varai! Dar pamirsai parasyt 10/10
Atsiprasau...
Atsiprasau uz ta nekorektiska "dzin". Man nera "dzin"... tiesiog po nesekmingos prognozes ir sunkios darbo dienos norejau atlaisvint smegenis nuo neigiamu emociju... O gavos atvirksCiai...
Man nera "dzin", nes...
a) stengiaus parasyt ta prognozę (ieskojau papildomos informacijos, verCiau rungtyniu aprasyma )
b) norejosi pratęst sekmingu prognoziu serija
c) vertę pamatavau, taCiau ivyko nenumatytas dalykas (raudona kortele)
Juk niekas neapdraustas nuo nesekmiu... Tas mano "dzin" buvo suabsoliutintas noras pasakyt, kad "SORRY, bet susiveliau... gal kita kart labiau pasiseks".
Atsiprasau tu, kurie state uz "Fulham"... atsiprasau tu, ka izeide "dzin"...
Man nera "dzin", ir tai ateityje savo prognozemis pabandysiu irodyt...
P.S. Jei butu "dzin"... nebuCiau rasęs sio atsiprasymo
Tai... gal gyvenkim draugiskai?..
Prisijungsiu prie visu ir noreCiau pasakyti, kad tokie pasisakymai "man dzin" neatspindi sio forumo esmes. Manau, Cia susirinkę zmones daugiau ar maziau nusimano apie lazybas ir tam tikra sporo saka (as). Mes rasome analizes noredami vieni kitiems padeti su inforamcija ir t.t. Manau, kad ne vienas is jusu pries statydamas pinigus atkreipia demesi ir apie siame forume aprasytas varzybas. As asmeniskai ne viena karta staCiau pagal siame forume zmoniu (igavusiu mano pasitikejima ) spejimus. Su jais ir laimejau ir pralosiau, taCiau juk tai normalu, kiekvienas "pramazina", taCiau juk niekas nepuolam nieko smerkti. Taip yra ir su tavim, Kackis, tiesiog tau negali buti "dzin". Jei tau taip yra, tai kam tu tada Cia? a?inoma, nepuolam verkti pralosę savo spejima , taCiau nemanau, kad mums tada yra "dzin".
Esme tame, kad Cia esame padeti vieni kitiems laimeti. Tad peace - no war. And that will bring us some good profit...
Chia kaip suprantu zhmones analizuoja ir siulo statyti kitiems tai ka patys normaliai stato...
Ir tokie dalykai kaip man dzin o jus statykit gal laimes. Visko niekda neatspesi bet prashovus sakyti man dzin..........
Butent.
O siaip statykit uz Liuksemburga savaitgali, gal laimes, nes man dzin...
Chia kaip suprantu zhmones analizuoja ir siulo statyti kitiems tai ka patys normaliai stato...
Ir tokie dalykai kaip man dzin o jus statykit gal laimes. Visko niekda neatspesi bet prashovus sakyti man dzin..........
Kackis, ne tame esme laimejo ar pralose tavo pasirinkimas. Visi kazkiek pralosia. Nieko Cia nematau blogo ar keisto. Visa beda su 'man dzin, staCiau ant bajerio'.
Apskritai pinigu valdymas statymuose jusu +/- turi tiek pat itakos kiek ir teisingai/neteisingai atspetos maCu baigtys. Taigi nedekit gausiai unitu(ir pinigu) ant tokiu rungtyniu kur yra tik sioks toks, o ne didziulis pranasumas.
nieks nieko ir nekaltina, tiesiog sakom, kad nereikia taip lengvabudiskai elgtis ir numot ranka, bliauti del kiekvieno pralaimejimo irgi neverta, nes greit paskesi ir ne tame esme ar daug kas pagal tave stato ar niekas, atsakomybe del to nesumazeja.
vnz is naujo perskaityk visa tema donai gal suprasi apie ka reikalas
.
ir mes ne is akmenuku ir kriauklyciu zaidziam. bet... pasirenki uz ka statyti tu. ar tu aklai tiki pateikta analize, kad ir kokia ten detali ji bebutu? bent jau as skaitydamas macu analizes skaitau minimum 2 skirtingas ir jei jau jos abi yra panasios, tada ir pasirenku, uz ka statyti, jei man reikia kitu nuomones ir jei pralosiu, tai nepuolu kaltinti to, kurio analize remiaus
Va jei jau siulai savo prognozes ir dar tiek prirasai i posta apie rungtynes, tai neturetu but "dzin" kad pralose. Visada nelabai gerai yra kai stavke siuloma nepraeina, o jei tau "dzin" tai kam dar varkt su tais postais, niekas tavo siulomu picku neims.
Aisku raudona kortele pagadino reikala nieko cia ne padarysi...
Hmmz...
Nelabai supratau, kaip tureCiau elgtis?..
Ka as galiu dabar pakeist? Ka man daryt, kad Ian PEARCE gavo raudona kortelę?
Mano nuomone, tai ir nuleme rungtyniu baigti... nes 11 pries 11 "Fulham", ko gero, butu iveikęs varzovus.
Man "dzin" ta prasme, kad nezadu verkt, kaip kiti Cia virkauja po kiekvienos nesekmes... Pats kaltas Niekas kitas... 30 lituku ir dar siek tiek euru (nes radau geresnius koeficientus INTERNETe) "bliove" taCiau dabar jau "post factum"
Na, jei neims, tai neims... "Kas man is tos laimes, kas is tos garbes, jei as vienas dziaugsiuos, o simtai liudes" Ka suma stau, ta ir dedu... o pries dedamas aprasau... Galvojau, kad toks sio forumo tikslas Pasirodo ir vel klydau...
Anyway... atsiprasau, kad mano prognoze nepasiteisino... taCiau pamatęs netekti jau sesta minutę tikejau tik stebuklu, o ne tuo, ka parasęs buvau... nes prognozę rasiau ma stydamas apie zaidima 11 pries 11, o ne 11 pries 10.
ACiu uz demesi...
"tai tik lazybos.." mes ne is akmenuku zaidziam, o is pinigu ir reikia jausti atsakomybe uz savo pasiulymus. kai koks pienburnis paraso:" dekit visi uz shuldu buldu..cia 100%" tai aisq i tokius niekas demesio nekreipia, bet kai yra pateikiama normali ivykio analize, tai manau daugelis si foruma lankanciu zmoniu atkreipia demesi i ta ivyki pasirinkdami uz ka statyt pinigus.
Donas, per visas tavo zinutes jokios info, isskyrus ka tu renkiesi... Daryk isvadas...
o taip elgtis nagalima, taigi, ateity bus su informacija apie mano sprendimo priezasti ar gerai
o Cia kazkas rase, kad tas, kuris pasiule kazka turi jaustis kaltas, jei kazkas perskaite jo siuloma statyma ir pastatęs pinigus, juos pralose. atsipeikekit - ar jums kas raso, kad Jus taip turit statyti, ar uz jus kas pastato? po nesekmingo statymo galima kaltinti tik save ir nieko kito. oat inet baisu statyt, kai tokie skaito foruma, perskaito tavo prognoze, gal ji nepasiteina ir tada keikia tave, ko pasekoj ir tau paciam pradeda nesisekt atsipalaiduokit - tai tik lazybos
Na, man tai "dzin", nes realiai buvau pastatęs tik 30 litu (kombinuotose bilietuose) bet "Fulham" siek tiek strigo juk prarasti trys taskai pries autsaiderius...
a?inoma, kad gaila... taCiau 85 minutes zaisti 10 pries 11 yra ganetinai sunku...
Laukiam geresniu laiku
Tau dzin, o gal kazkas paskaitęs pastate ant tavo prognozes ir jam dabar labai nedzin.
Nereikia taip lengvabudiskai ziuret i ta reikala . Tavo statomos sumos turi atitikt tai ka tu parasai Cia unitais.