Beisbolo MLB 2007 sezonas
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
niekur... o gal kazkur
kas yra "sopcast", kuri pries kelias dienas minejai?
niekur... o gal kazkur
1.61? b* rimtai, pinnacle -1,5 uz 1.69... Bet MLB niekas tokiu kofu nevertas.
nesuprantu kur link tu lenki
1.61? bl rimtai, pinnacle -1,5 uz 1.69... Bet MLB niekas tokiu kofu nevertas.
Donai, -1,5 uz 1,81 NAMIE pries Seattle ir tau "pats tas"... Nustebinai
kas negerai? jankiak losia namie, uz jankius metys Wangas, jankiai vakar pralose, sea serijoj su torontu lose tragiskai.
omnibetas uz tokia pat fora tedave 1.65 kofa.
Donai, -1,5 uz 1,81 NAMIE pries Seattle ir tau "pats tas"... Nustebinai
eilinis absurdas MIL-HOU situacija standartine - viskas buvo ok ir MIL laiminejo. toliau - pakeiciamas gerai atstovejes pitceris, leidziami vienas paskui kita 4 lopai, kurie bendromis jegomis praleidzia nei daug, nei mazai 6 run'us.
Donai,niekas nepamirstas,ir nieko nepamirsta tiesiog mlb statystika tavo puslapyje graziau atrodo
na siandien traukiu underius is colorado-san.fr
ateis ir ledui eile
as pries underius. paemiau MIN-CLE 7+ ir COL-SF 9+
Donai,niekas nepamirstas,ir nieko nepamirsta tiesiog mlb statystika tavo puslapyje graziau atrodo
na siandien traukiu underius is colorado-san.fr
Susikti L.A.Angels ir ju 2 run'ai paskutiniame inninge... Nuplauke Texas'o fora uz 4 kofa
nieko absurdisko... Tiesiog abi komandos turi labai gerus puolimus (ypac FLA). Todel pvz. vakar bet kas kitas isjungtu live'a po pirmo inningo kai rezultatas buvo 6-1 ar 7-1 bet as zinojau kad PHI pelnys taskus pries ta pitceri korejca todel laukiau... buvo 6-9 po to kai PHI baige savo 8 inniga ir vistike galvojau kad gali laimeti, bet FLA dar viena HR isude ir goodbye. O tarp siu ekipu 5 tasku skirtumas tikrai nieko nereiskia. Va jeigu tokia fora tektu atzaisti tokiem puolimams kaip St. Louis, ar tuo labiau San Diego tai jie turetu dideliu problemu ir manau kad tai sugebetu padaryti viena karta per 10 susitikimu
p.s. tau ledas siek tiek ir pramoga, man - tik lazybu ivykis. Ziuresim... Man tai idomu del savo statistikos.. Pvz siandien laimejo paskutine mano komanda vienuolikos futbolo rungtyniu biliete. Kofas apie 20. Buciau po vienas rungtynes itraukes i savo statsus, bent 40 unitu atlosciau... bet kazkodel pickus metu tik is MLB... todel mano minusas saite, kai tikriausiai ir tavo, neatspindi tikraja situacija, ar klystu?
Donai, gal ziurejai, kiek Totala dave MIN-KC susitikime siandien?
neziurejau i situ rungtyniu puse isvis.
o kas del PHI, tai ten absurdas isvis. siandien galvojau viskas bus ladom, kai laiminejo 5-0. ir vel kazkas nelogisko - Eaton'a laike tol, kol FLA neislygino
p.s. ledui pasiruoses?
Donai, gal ziurejai, kiek Totala dave MIN-KC susitikime siandien?
maciau vakar statei ant PHI? stebejai live? gal gali paaiskint, kas ten PHI atsitiko pirmam ininge, kai FLA jiems isude 7 run'us. siandien planuoju deti ant PHI, tai man svarbu
Ten tai buvo ziauru.... Pagridnini pitceri iseme zinai kada.... jam net neuzdirbus nei vieno out'o ir praleidus 4 ar 5 taskus... Is pradziu ziurejau per mlb. Kai pirmi 5 batter'iai praejo be nuotoliu (hits ar walks) ijungiau sopcast kad paziureti kas ten dedasi.. galvojau jau tada tikrai prades out'us daryti.. nixuja... dar 2 hitai ir lopas pitceris iseina nuleista galva. Bl ir svarbiausia gi kad buvau pasiruoses overi statyti, bet paziurejau kad Phillies pitceris neblogai paskutiniu metu zaide...Krc kosmaras
Dabar ziuriu rezultatus siandienos susitikimu.. kaip cia taip NYY taip apsipazorino eili karta.. pitceriu net nesulyginsi... keista... CLE irgi su Westbrook'u shuda sumale, SF su Zito WAS nesugebejo iveikti.
Donai,gal mlb ne toks jau ir gaidys? juk varai geriau nei lede
beisbolas - tik tol, kol nera ledo. pats puikiai tai zinai
o apie leda tai tu be reikalo taip. buvo laikai, kai mano patarimo klausdavai. aisku, gal tu tai ir pamirsai