• Donas prieš 17 metų #86432

niekur... o gal kazkur

kas yra "sopcast", kuri pries kelias dienas minejai?

• Sleepwalker prieš 17 metų #86429

niekur... o gal kazkur

• Donas prieš 17 metų #86427

1.61? b* rimtai, pinnacle -1,5 uz 1.69... Bet MLB niekas tokiu kofu nevertas.

nesuprantu kur link tu lenki

• Sleepwalker prieš 17 metų #86426

1.61? bl rimtai, pinnacle -1,5 uz 1.69... Bet MLB niekas tokiu kofu nevertas.

• Donas prieš 17 metų #86420

Donai, -1,5 uz 1,81 NAMIE pries Seattle ir tau "pats tas"... Nustebinai

kas negerai? jankiak losia namie, uz jankius metys Wangas, jankiai vakar pralose, sea serijoj su torontu lose tragiskai.
    omnibetas uz tokia pat fora tedave 1.65 kofa.

• Sleepwalker prieš 17 metų #86418

Donai, -1,5 uz 1,81 NAMIE pries Seattle ir tau "pats tas"... Nustebinai

• Donas prieš 17 metų #86332

eilinis absurdas MIL-HOU situacija standartine - viskas buvo ok ir MIL laiminejo. toliau - pakeiciamas gerai atstovejes pitceris, leidziami vienas paskui kita 4 lopai, kurie bendromis jegomis praleidzia nei daug, nei mazai 6 run'us.

• Donas prieš 17 metų #86312

Donai,niekas nepamirstas,ir nieko nepamirsta tiesiog mlb statystika tavo puslapyje graziau atrodo
    na siandien traukiu underius is colorado-san.fr

ateis ir ledui eile

as pries underius. paemiau MIN-CLE 7+ ir COL-SF 9+

• domcia9 prieš 17 metų #86308

Donai,niekas nepamirstas,ir nieko nepamirsta tiesiog mlb statystika tavo puslapyje graziau atrodo
    na siandien traukiu underius is colorado-san.fr

• Sleepwalker prieš 17 metų #86277

Susikti L.A.Angels ir ju 2 run'ai paskutiniame inninge... Nuplauke Texas'o fora uz 4 kofa

• Sleepwalker prieš 17 metų #86274

nieko absurdisko... Tiesiog abi komandos turi labai gerus puolimus (ypac FLA). Todel pvz. vakar bet kas kitas isjungtu live'a po pirmo inningo kai rezultatas buvo 6-1 ar 7-1 bet as zinojau kad PHI pelnys taskus pries ta pitceri korejca todel laukiau... buvo 6-9 po to kai PHI baige savo 8 inniga ir vistike galvojau kad gali laimeti, bet FLA dar viena HR isude ir goodbye. O tarp siu ekipu 5 tasku skirtumas tikrai nieko nereiskia. Va jeigu tokia fora tektu atzaisti tokiem puolimams kaip St. Louis, ar tuo labiau San Diego tai jie turetu dideliu problemu ir manau kad tai sugebetu padaryti viena karta per 10 susitikimu

p.s. tau ledas siek tiek ir pramoga, man - tik lazybu ivykis. Ziuresim... Man tai idomu del savo statistikos.. Pvz siandien laimejo paskutine mano komanda vienuolikos futbolo rungtyniu biliete. Kofas apie 20. Buciau po vienas rungtynes itraukes i savo statsus, bent 40 unitu atlosciau... bet kazkodel pickus metu tik is MLB... todel mano minusas saite, kai tikriausiai ir tavo, neatspindi tikraja situacija, ar klystu?

• Donas prieš 17 metų #86273

Donai, gal ziurejai, kiek Totala dave MIN-KC susitikime siandien?

neziurejau i situ rungtyniu puse isvis.
    o kas del PHI, tai ten absurdas isvis. siandien galvojau viskas bus ladom, kai laiminejo 5-0. ir vel kazkas nelogisko - Eaton'a laike tol, kol FLA neislygino

p.s. ledui pasiruoses?

• Sleepwalker prieš 17 metų #86272

Donai, gal ziurejai, kiek Totala dave MIN-KC susitikime siandien?

• Sleepwalker prieš 17 metų #86270

maciau vakar statei ant PHI? stebejai live? gal gali paaiskint, kas ten PHI atsitiko pirmam ininge, kai FLA jiems isude 7 run'us. siandien planuoju deti ant PHI, tai man svarbu

Ten tai buvo ziauru.... Pagridnini pitceri iseme zinai kada.... jam net neuzdirbus nei vieno out'o ir praleidus 4 ar 5 taskus... Is pradziu ziurejau per mlb. Kai pirmi 5 batter'iai praejo be nuotoliu (hits ar walks) ijungiau sopcast kad paziureti kas ten dedasi.. galvojau jau tada tikrai prades out'us daryti.. nixuja... dar 2 hitai ir lopas pitceris iseina nuleista galva. Bl ir svarbiausia gi kad buvau pasiruoses overi statyti, bet paziurejau kad Phillies pitceris neblogai paskutiniu metu zaide...Krc kosmaras

Dabar ziuriu rezultatus siandienos susitikimu.. kaip cia taip NYY taip apsipazorino eili karta.. pitceriu net nesulyginsi... keista... CLE irgi su Westbrook'u shuda sumale, SF su Zito WAS nesugebejo iveikti.

• Donas prieš 17 metų #86266

Donai,gal mlb ne toks jau ir gaidys? juk varai geriau nei lede

beisbolas - tik tol, kol nera ledo. pats puikiai tai zinai
    o apie leda tai tu be reikalo taip. buvo laikai, kai mano patarimo klausdavai. aisku, gal tu tai ir pamirsai

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus