Beisbolo MLB 2007 sezonas
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
To Donas: a‹mei siandien Jankius?
Antras pagrindinis statymas: LAA su -1.5 fora ir Detroit win. Jei LAA nepraeis, tai bus juodo humoro vakaras , na o Detroit turetu imti, ju didesne motyvacija, plius dar daug sansu pakovot del wild card. Nebus lengva, nes Oakland pradeda geriausiu savo pitCeriu.
ir kur logika? gerai 7 iningus atstovejusi Batista 8-am ininge pakeite kazkoks lopas, kuris Torontui kamuoliukus padavinejo ant lekstutes. tai tie ir isude ko gero lemtinga run'a
daunas tas ju treneris kazkoks, pabaigoj atliko idiotiskus keitimus ir sumove visa zaidima . Sietlo lavonai. Cubsai praejo, Jankiai praejo, o sitie lohai sumove viska
Go Seattle!
ir kur logika? gerai 7 iningus atstovejusi Batista 8-am ininge pakeite kazkoks lopas, kuris Torontui kamuoliukus padavinejo ant lekstutes. tai tie ir isude ko gero lemtinga run'a
Cubs labai sunkiai su Houston ta sosi, kad tik neatiduotu pabaigoj pergales.
Go Seattle!
malaciai minesota laikaim dar jankiu pergales
malaciai minesota laukiam dar jankiu pergales
daunai negalejo anksciau pakeisti duckhword
rodos nesulauksiu
kol kas laukiu kansaso
SEA, TEX 3.5+, NYY(-1.5)
MIN -1.5? As kolkas neziurejau su kokiu pitceriu MIN zaidzia bet bent jau man -1.5 galima imti tik tada jeigu jie su Santana... Nors Minesottos nekenciu butent uz ju nepastovuma ir siurprizus
Santana siandien atostogauja. Carlos Silva today on the mound.
MIN -1.5? As kolkas neziurejau su kokiu pitceriu MIN zaidzia bet bent jau man -1.5 galima imti tik tada jeigu jie su Santana... Nors Minesottos nekenciu butent uz ju nepastovuma ir siurprizus
nesuprantu ko jums tas NYY toks didelis favoritas buvo. Abu pitceriai lygiaverciai, o Tampos bater'iai tikrai galingi. Tik tos sukos negalejo dar viena run'a isudyti mano over 10.5... Nuprantu tai kaip Boston galejo pralaimeti Baltimore ekipai. Cia tai debelizmas.. .Suprasciau jeigu cia buvo serijos pabaigos susitikimas, ten visokios nesamones vyksta bet per pirmas serijos rungtynes... Gerai bent ka
man tai vakar NYY nebuvo joks favoritas. uzdejau 3/10 patikimu. va siandien tai NYY man jau favoritas ir paimsiu juos -1.5 fora. siaip, prisiminiau kazkieno minti, kad pirmose serijos rungtynese nuo statymu geriau susilaikyti. vakar tai sekmingai buvo galima pritaikyti ir MIN, ir NYY, ir CHC( ) atvejais.
ka manai apie MIN(-1.5)?