• gorro prieš 19 metų #13575

jeigu gaus baudos TS, tai manau greitu laiku bus galima sulaukt kofu 1,65 - 13 - 1,65
    nenustebciau

visa beda kad topsa "seria" didele nepilnameciu , kurie nieko nenutuokia arba kuriem tiesiog nerupi kad jie mulkinami...kol tai tesis tol kofai ir bus tokie niekingi...

• gorro prieš 19 metų #13574

labai idomu kiek zmoniu jau atsieme laimejimus...

• dzUnans prieš 19 metų #13573

jeigu gaus baudos TS, tai manau greitu laiku bus galima sulaukt kofu 1,65 - 13 - 1,65
    nenustebciau

• Brolis prieš 19 metų #13572

Nemanau, kad Topsportas turi galimybiu rinktis. Loshejams laimejimu suma sudarytu kokius keleta tukstanciu, taciau yra vienas idomus dalykas.

Jei losimu prieziuros komisija po skundu pripazintu bendrove Topsport pazeidus reglamenta (o siuo atsaukimo veiksmu pazeisti bent keli reglamento punktai), TS tures sumoketi bauda nuo 5000 iki 15000 Lt pagal LR administraciniu teises pazeidimu kodekso 173 skirsnio 18-a dali (http://www.tm.lt/?item=kodeks&aktoid=26&strnr=173-18 :

173-18 Azartiniu losimu organizavimo tvarkos arba losimo reglamento pazeidimas

Azartiniu losimu organizavimo tvarkos arba losimo reglamento pazeidimas - uztraukia bauda  nuo penkiu tukstanCiu iki penkiolikos tukstanCiu litu. Tokie pat veiksmai, padaryti asmens, bausto administracine nuobauda uz sio straipsnio pirmojoje dalyje numatytus pazeidimus, - uztraukia bauda  nuo penkiolikos tukstanCiu iki dvidesimt penkiu tukstanCiu litu.

Tokiu atveju butu ne tik bauda, bet ir reiketu papildomai ishmoketi laimejimus losejams. Asmeniskai as turiu pakankami istekliu ir ziniu, kad net ir teisinemis priemonemis gincyciau Topsporto atsisakyma ishmoketi laimejimus.

• Rytas prieš 19 metų #13570

Nu jau xebra nemazai prisiuntinejo skundu, tikekimes kazkas iseis. Cia principo reikalas nenusileist Staniuliui

• SonGoKaS prieš 19 metų #13569

~ bet nea nx ash lauksiu ir jie man grazins viska iki cento

• Rytas prieš 19 metų #13567

Prisiminkim Atenu Olimpiada!
    Rungtis: disko metimas i toly, kuriame dalyvavo V.Alekna , Fazekasas ir t.t.. Lietuvos lazybu bendrove "TopSport" i taip vadinama sporto ivykiu pasiula buvo itraukus toky ivyki, kas taps "disko metimo 1-mos vietos nugaletoju" Daugelis lietuviu state nemazas pingu sumas , kad tuo nugaletoju galetu tapti V.Alekna (lietuvis). Pasibaigus toms varzyboms nugaletjas buvo paskelbtas Fazekasas (lenkas jaj gerai pamenu) ir ant jo kaklo buvo uzkabintas
    Kadangi buvau states uz V.Alekna(lietuvi) negavau laimetu pinigu ir net tokia ivykio baigtis, kaip Fazekaso diskvalifikavimas nebuvo prilyginta 1-netui, susimasciau, o kurgi teisybe ? Kadangi esu tik studentas, tad mano bylynejimaisi teismuose, cia butu bereiksmis poelgis.., tad kaip ir daugelis Lietuvos lazybose statanciu zmoniu.. nutylejau ir tiek...

Ir del sito reikes priekaistauti jiems!!!!!

sita yvyki puikiai atsimenu. Pats tada buvau pastates uzsieny uz Alekna - Ladbrokes ir Fonbet. Ladbrokes atidave pinigus ir atsiparse o y Fonbet siunciau daug laisku, koliojau, kad jie propaguoja dopingo vartojima, jei pripazysta cempiona kuris vartojo dopinga ir jau kita ryta buvo isspirtas lauk, bet RUSAI YRA RUSAI. Panasiai kaip ir lietuviai. As dziaugiausi kad buvau pastates uzsieny ir tokiu nesamoniu kokias daro Staniulis man neatsitiks, taciau klydau.

beje fazekasas - vengras

• SonGoKaS prieš 19 metų #13562

Prisiminkim Atenu Olimpiada!
    Rungtis: disko metimas i toly, kuriame dalyvavo V.Alekna , Fazekasas ir t.t.. Lietuvos lazybu bendrove "TopSport" i taip vadinama sporto ivykiu pasiula buvo itraukus toky ivyki, kas taps "disko metimo 1-mos vietos nugaletoju" Daugelis lietuviu state nemazas pingu sumas , kad tuo nugaletoju galetu tapti V.Alekna (lietuvis). Pasibaigus toms varzyboms nugaletjas buvo paskelbtas Fazekasas (lenkas jaj gerai pamenu) ir ant jo kaklo buvo uzkabintas
    Kadangi buvau states uz V.Alekna(lietuvi) negavau laimetu pinigu ir net tokia ivykio baigtis, kaip Fazekaso diskvalifikavimas nebuvo prilyginta 1-netui, susimasciau, o kurgi teisybe ? Kadangi esu tik studentas, tad mano bylynejimaisi teismuose, cia butu bereiksmis poelgis.., tad kaip ir daugelis Lietuvos lazybose statanciu zmoniu.. nutylejau ir tiek...

Ir del sito reikes priekaistauti jiems!!!!!

• SonGoKaS prieš 19 metų #13560

Tamai parashyciau cia paskui atsiseschiau DDDDD

Cash tai ash sita ir sakau idek y pirma puslapy kad visi matytu cia jie taip BLEFUOJA

• Tamas prieš 19 metų #13552

Gal kas zinot koks adamkaus emeilas?

• Cash prieš 19 metų #13550

NEATSIIMINEKIT SIANDIEN PINIGU
    nes taip ir bus ismokes 80% atgal o paskuj laimejimus tik 20% reiks moket tai jau bus tik centai

• SonGoKaS prieš 19 metų #13549

Svarbiausia kad ka nors gautu jie

• Tamas prieš 19 metų #13547

Ir as parasiau i televizijas.Bliamba simtu nestaciau,bet uzknisa kai visokie zasinai galvoja kad darys ka nori

• Rytas prieš 19 metų #13546

Netik baudos, bet dar ir gausaus paviesinimo, bet griezto yspejimo, KAD DAR NORS KARTA PABANDZIUS SUKCIAUT BUS ATIMTA LAZYBU LICENZIJA. Tada Staniulis neziuretu y losejus kaip y 14mecius nesusipratelius

• SonGoKaS prieš 19 metų #13543

tada reikia tiketis BAUDOS

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH