LKL zvaigzdziu diena 2005
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
jeigu gaus baudos TS, tai manau greitu laiku bus galima sulaukt kofu 1,65 - 13 - 1,65
nenustebciau
visa beda kad topsa "seria" didele nepilnameciu , kurie nieko nenutuokia arba kuriem tiesiog nerupi kad jie mulkinami...kol tai tesis tol kofai ir bus tokie niekingi...
labai idomu kiek zmoniu jau atsieme laimejimus...
jeigu gaus baudos TS, tai manau greitu laiku bus galima sulaukt kofu 1,65 - 13 - 1,65
nenustebciau
Nemanau, kad Topsportas turi galimybiu rinktis. Loshejams laimejimu suma sudarytu kokius keleta tukstanciu, taciau yra vienas idomus dalykas.
Jei losimu prieziuros komisija po skundu pripazintu bendrove Topsport pazeidus reglamenta (o siuo atsaukimo veiksmu pazeisti bent keli reglamento punktai), TS tures sumoketi bauda nuo 5000 iki 15000 Lt pagal LR administraciniu teises pazeidimu kodekso 173 skirsnio 18-a dali (http://www.tm.lt/?item=kodeks&aktoid=26&strnr=173-18 :
173-18 Azartiniu losimu organizavimo tvarkos arba losimo reglamento pazeidimas
Azartiniu losimu organizavimo tvarkos arba losimo reglamento pazeidimas - uztraukia bauda nuo penkiu tukstanCiu iki penkiolikos tukstanCiu litu. Tokie pat veiksmai, padaryti asmens, bausto administracine nuobauda uz sio straipsnio pirmojoje dalyje numatytus pazeidimus, - uztraukia bauda nuo penkiolikos tukstanCiu iki dvidesimt penkiu tukstanCiu litu.
Tokiu atveju butu ne tik bauda, bet ir reiketu papildomai ishmoketi laimejimus losejams. Asmeniskai as turiu pakankami istekliu ir ziniu, kad net ir teisinemis priemonemis gincyciau Topsporto atsisakyma ishmoketi laimejimus.
Nu jau xebra nemazai prisiuntinejo skundu, tikekimes kazkas iseis. Cia principo reikalas nenusileist Staniuliui
~ bet nea nx ash lauksiu ir jie man grazins viska iki cento
Prisiminkim Atenu Olimpiada!
Rungtis: disko metimas i toly, kuriame dalyvavo V.Alekna , Fazekasas ir t.t.. Lietuvos lazybu bendrove "TopSport" i taip vadinama sporto ivykiu pasiula buvo itraukus toky ivyki, kas taps "disko metimo 1-mos vietos nugaletoju" Daugelis lietuviu state nemazas pingu sumas , kad tuo nugaletoju galetu tapti V.Alekna (lietuvis). Pasibaigus toms varzyboms nugaletjas buvo paskelbtas Fazekasas (lenkas jaj gerai pamenu) ir ant jo kaklo buvo uzkabintas
Kadangi buvau states uz V.Alekna(lietuvi) negavau laimetu pinigu ir net tokia ivykio baigtis, kaip Fazekaso diskvalifikavimas nebuvo prilyginta 1-netui, susimasciau, o kurgi teisybe ? Kadangi esu tik studentas, tad mano bylynejimaisi teismuose, cia butu bereiksmis poelgis.., tad kaip ir daugelis Lietuvos lazybose statanciu zmoniu.. nutylejau ir tiek...
Ir del sito reikes priekaistauti jiems!!!!!
sita yvyki puikiai atsimenu. Pats tada buvau pastates uzsieny uz Alekna - Ladbrokes ir Fonbet. Ladbrokes atidave pinigus ir atsiparse o y Fonbet siunciau daug laisku, koliojau, kad jie propaguoja dopingo vartojima, jei pripazysta cempiona kuris vartojo dopinga ir jau kita ryta buvo isspirtas lauk, bet RUSAI YRA RUSAI. Panasiai kaip ir lietuviai. As dziaugiausi kad buvau pastates uzsieny ir tokiu nesamoniu kokias daro Staniulis man neatsitiks, taciau klydau.
beje fazekasas - vengras
Prisiminkim Atenu Olimpiada!
Rungtis: disko metimas i toly, kuriame dalyvavo V.Alekna , Fazekasas ir t.t.. Lietuvos lazybu bendrove "TopSport" i taip vadinama sporto ivykiu pasiula buvo itraukus toky ivyki, kas taps "disko metimo 1-mos vietos nugaletoju" Daugelis lietuviu state nemazas pingu sumas , kad tuo nugaletoju galetu tapti V.Alekna (lietuvis). Pasibaigus toms varzyboms nugaletjas buvo paskelbtas Fazekasas (lenkas jaj gerai pamenu) ir ant jo kaklo buvo uzkabintas
Kadangi buvau states uz V.Alekna(lietuvi) negavau laimetu pinigu ir net tokia ivykio baigtis, kaip Fazekaso diskvalifikavimas nebuvo prilyginta 1-netui, susimasciau, o kurgi teisybe ? Kadangi esu tik studentas, tad mano bylynejimaisi teismuose, cia butu bereiksmis poelgis.., tad kaip ir daugelis Lietuvos lazybose statanciu zmoniu.. nutylejau ir tiek...
Ir del sito reikes priekaistauti jiems!!!!!
Tamai parashyciau cia paskui atsiseschiau DDDDD
Cash tai ash sita ir sakau idek y pirma puslapy kad visi matytu cia jie taip BLEFUOJA
Gal kas zinot koks adamkaus emeilas?
NEATSIIMINEKIT SIANDIEN PINIGU
nes taip ir bus ismokes 80% atgal o paskuj laimejimus tik 20% reiks moket tai jau bus tik centai
Svarbiausia kad ka nors gautu jie
Ir as parasiau i televizijas.Bliamba simtu nestaciau,bet uzknisa kai visokie zasinai galvoja kad darys ka nori
Netik baudos, bet dar ir gausaus paviesinimo, bet griezto yspejimo, KAD DAR NORS KARTA PABANDZIUS SUKCIAUT BUS ATIMTA LAZYBU LICENZIJA. Tada Staniulis neziuretu y losejus kaip y 14mecius nesusipratelius
tada reikia tiketis BAUDOS