• Makiavelis prieš 19 metų #12766

omniko kofai tokiu atveju super ispudingi : 1.7 14 1.9

nu nemaciau omniko pasiulos.sorry,kad mazesnius kofus pasiuliauo tau ka mazi kofai??

• wigga prieš 19 metų #12764

1.65 14.00 1.86 jau pateikti kofai...kokios mintys...?
    tiek uz viena tiek uz kita puse geri kofai.bet man lietuviai patinka

omniko kofai tokiu atveju super ispudingi : 1.7 14 1.9

• wigga prieš 19 metų #12763

O tu nori 1.9-1.9?

pradzai 1.8-1.8 butu pakenciama cia be lygiuju.

• Angliukas prieš 19 metų #12761

Mano nuomone tokia...

Lietuwiai laimes... Patys pagalwokit... Rytui swarbus grajus todel Majonezas bus taupomas... Stelma traumuotas... Lieka Packas Tanoka Ainaras Kabba Grantas... Penki normalus zaidejai ir kruwa nemoksu rusu ish alitos ir Neptuno... Penketas neblogas legiono bet substitutions irgi reikalingos... Mastykit patys bet manau +15 Lietuwa!!!

• Tamas prieš 19 metų #12749

O tu nori 1.9-1.9?

• wigga prieš 19 metų #12748

1.65 14.00 1.86 jau pateikti kofai...kokios mintys...?

"geri kofai" wuaaaaaaahahahha

• Ronaldoo prieš 19 metų #12747

o kokios sudetys?

Hm pagrindiniam psl yra parasyta

• Makiavelis prieš 19 metų #12745

o kokios sudetys?

• Tamas prieš 19 metų #12742

Ner uz ka.
    Manau laimes legionas jeigu kam idomi mano nuomone

• Ronaldoo prieš 19 metų #12735

Jo cia kazka sumaisiau.Aciu uz pataisyma

• Tamas prieš 19 metų #12734

as labiau linkciau uz Time team ,kurios sudetis manau yra truputy pajegesne ir kaip zinia visalaik iki siol laimejo legionieriu ekipa(nesu 100% del to tikras bet jei nepaveda atmintis buvo butent taip).
    Bet time team ekipai gali koja pakist norejimas demonstruoti grazu ir efektinga zaidima kas nevisada pavyksta,tuo tarpu lietuviu ekipoje nematau tokiu zaideju kurie galetu pademonstruoti labai ispudingu metimu ar dejimu.
    Izaidejas ginevicius ir Skaisgirys du "letapedziai" nezinau ar jie galetu pademonstruoti grazu ir greita zaidima.
    Visgi reikia pripazint kad Time team manau zais kuribingesny ir akiai grazesny krepsiny.
    Uz laimetoja rinkciausi Lietuviu pergale.

Iki siol vykusius visus keturis "Lietuviu" ir "Time Team" maCus laimejo lietuviai: 1995 metais siauliuose - 100:91, 1996-aisiais Vilniuje - 83:81, 2000-aisiais Kaune - 137:97 bei 2004-aisiais taip pat Kaune - 131:113.

• Ronaldoo prieš 19 metų #12731

as labiau linkciau uz Time team ,kurios sudetis manau yra truputy pajegesne ir kaip zinia visalaik iki siol laimejo legionieriu ekipa(nesu 100% del to tikras bet jei nepaveda atmintis buvo butent taip).
    Bet time team ekipai gali koja pakist norejimas demonstruoti grazu ir efektinga zaidima kas nevisada pavyksta,tuo tarpu lietuviu ekipoje nematau tokiu zaideju kurie galetu pademonstruoti labai ispudingu metimu ar dejimu.
    Izaidejas ginevicius ir Skaisgirys du "letapedziai" nezinau ar jie galetu pademonstruoti grazu ir greita zaidima.
    Visgi reikia pripazint kad Time team manau zais kuribingesny ir akiai grazesny krepsiny.
    Uz laimetoja rinkciausi Lietuviu pergale.

• Makiavelis prieš 19 metų #12726

LIETUVIAI-TIME TEAM 1.65 14.00 1.86 jau pateikti kofai...kokios mintys...?

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti