Po nelengvos pergales Real pries zenita.Ilgos keliones buvo i Rusijair atgal.Gali atsiliepti nuovargis.+Espanjol zais komandos simbolis-De La Penja!+is lazareto isejo visi traumuoti!.Matyt ruosias.geriau si maca ziuresiu per teleka,ne statymui.
vakar biski minuso ikroviau siandien reik atsigaut liverpool win, man city lpool over, paiims pranasuma liverpool kofas ~5.8, aston villa nepralos pas chelsea nelosia Deco, Carvalho, Essien taip pat neaisku del alex, a cole, j cole, terry galima net pabandyt parizikuot aston villa win, portshmouth win. valencia win!
Snd jamu Zalgirio pergale pries Ask 1.55 omn (manau po pralaimetu rungtyniu pries Valmiera isvados bus padarytos) ir jamu ledo Rigos Dinamo pergale 1.42 omn
dar keletas demesio vertu:
sevilla-bilbao 2.5 over,1.80 omn
St Mirren-Glasgow Rangers 2.5 under, 1.90 omn
st etenie-monaco 2.5 under, 1.63 omn
nancy-PSG 2.5 under, 1.60 omn
amadora-trofense 2.5 over, 2.25 omn
atalanta-sampdoria 2.5 over, 2.35 TS
cotbus-hamburger 2.5 under, 1.90 omn
tikiuosi bent 4 bus geri
is 7iu 5 praejo
Po nelengvos pergales Real pries zenita.Ilgos keliones buvo i Rusijair atgal.Gali atsiliepti nuovargis.+Espanjol zais komandos simbolis-De La Penja!+is lazareto isejo visi traumuoti!.Matyt ruosias.geriau si maca ziuresiu per teleka,ne statymui.
Barsos pavyzdziu varo 31 min 1-2
ziuriu portsmouth sian masinis buvo
Visi trys futboliukai i 10 -tuka
Gerai pavariai
gerai kad per klaida neitraukiau austrijos i bilieta
Mano pasirinkimas siandienCatania2x,Portsmuth,Hannover96 2x.Argumentai bloke..
Visi trys futboliukai i 10 -tuka
lochai lyon'as ...
Aciu Hannover 96 Diena ju deka praejo normaliai..
nu villa imi sian valencia?
nesveikai liverpool pavare jau buvau palaidojes ta bilieta sios dienos pliusas jau yra
jei siandien minusas darau pertrauka nes ziurau vel sikna eina..
Dar paemiau montepashi pergale pries beneton 1.30 omn norml
vakar biski minuso ikroviau siandien reik atsigaut liverpool win, man city lpool over, paiims pranasuma liverpool kofas ~5.8, aston villa nepralos pas chelsea nelosia Deco, Carvalho, Essien taip pat neaisku del alex, a cole, j cole, terry galima net pabandyt parizikuot aston villa win, portshmouth win. valencia win!
zalgirio under 90 ziurisi