Įvairių sporto šakų lažybų prognozės
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
tegu siauliai biski prisiveja ir tada imt barons reikia
o mane labai jau gunde siauliu kofas 3 jei ka paiimsiu gyvai kad ir maziau ziesim kaip losia
ziuriu lb daug ziurovu rygos arenoj
jaroslaw win .1.4 topsporte
kadangi slask geriausias zaidejas nelos sitose rungtynese,dar ir komanda kuri yra nezinomybeje paskutinese rungtynese 22 tsk pralosta na ir t.t
kiekvienas ziuri kaip laimet o ne kzk kofus gaudyt mane pilnai tenkina 1.6 kofas aisku kai meti po 2lt tai tau gal ir mazai 1.6 kofas nedidelis tas pelnas 1.2 lt nu bet kiekvienas ziuri kas sau taip pat siandien WBA - FULHAM man cia lygiosios.. bei wigan win
bendrai paemiau barca,psv,mancester oweri,stutgart ower,polpharma,inter,bayern,steua,vilareal,debrecen,brazilija futsal.
hate,kad kofas butu 1.3 gal ir nelisciau.bet kiekvienam kaip patinka
ka jus cia nusisnekat? Imti barca su ~1.6 kofu zaidziant nors ir namie pries tokia komanda kaip Atletico? aj nebejuokaukit gal:))
kalbant apie barcos rungtynes tai nebent nenusiteike ir siek tiek nuovargis bus bet kofas geras.be to atletike daug traumuotu zaideju
na man u zaidime kas nepatinka tai ronaldo savanaudiskumas.kai jis tik daugiau losia su komanda tai ir rezas kitoks.del to i man u kol kas nesikisiu.
barca ir inter pritariu ir dar imsiu bayern stutgart oweri , steua psv ir futsal uz brazilus i viena ,ir galvoju del sydney win
o is kasiuko tai dkv su 9 tsk fora uz 1.57 topsporte,kadangi bus ir livebet tai ziuresim pagal zaidima kiek mest
siandienos minusas 2lt 65 ct laimei laimei tik tiek
alkmar ir anderleht gerai atrodo
sian vienintelis bilietas sitas buvo
rytojui jau numates keleta bileteliu
villareal + lazio @ 2.13 abu pirmaujantis savo cempionatuose nemanau kad turetu pas save losiant svaistyt taskus pries tokias komandas.
barcelona + inter @ 1.93 manau interui butina pergale kad atsitiestu pries sirgaliu suteikiu antra proga pasitaisyt CL nunese pora bilietu.. barcelonai sunkios varzybos losia viena salia kitos esancios komandos bet losia pas barca manau butina laimet barcai!
arsenal + man u @ 2.67 arsenal siais metais tikrai patinka kaip losia jei netas suklupimas pries hull bet visi klysta man u pats laikas pradet vytis auksciau esancias komandas jei nori kovot del titulu premier lygoje...
pasiemiau jau alkmara su anderlechtu gerai kad praleidau urugvaju
alkmar ir anderleht gerai atrodo
siandien ramus kzk kaip jum alkmar + anderlecht beto gerai atrodo sales futbolo cekija - urugvajus uz urugvaju tope 3.19 nors nepasakyciau kad ten taip tragiskai atrodo