UEFA Champions League 03.07-03.08
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
litas..
Ten tikriausia turetu buti taip : 1.85 13 3.24
ten reiskia statyta suma
Ten tikriausia turetu buti taip : 1.85 13 3.24
951 2006-03-07 21:08:00 Barcelona Chelsea Fouls_TD (39) 1.85 133.24
paaiskinkit man ka reikia tas skaicius 133.24?
951 2006-03-07 21:08:00 Barcelona Chelsea Fouls_TD (39) 1.85 133.24
po 64 min surinko 42 prazangas
Hai apie kokia disciplina kalbi? pasuk laika 3parom atgal , kovo 4diena West Bromwich-Chelsea ,Mourinho aukletiniai 3min "pavielavo" i antro kelinio starta ,ka bande parodyt ?jog visa premrej po jo ir romano kojom,kokia nxj pagarba
, kaip geriausias ( profesionaliausias )is 3,5 milijono stebini lysdamas i uefa.Tikri profai jei neklystu nesivelia i nenuspejamas, del savo pertrauku ir nedidelio rungtyniu skaiciaus, lygas.
siaip tai cempionu lyga yra nuspejamas dalykas. Reikia tik sugebeti atsirinkti statymus pagal tam tikrus kriterijus. Yra mokami puslapiai, kuriuose tipsteriai is cempionu lygos turi pliusini yielda...
hai, kaip geriausias ( profesionaliausias )is 3,5 milijono stebini lysdamas i uefa.Tikri profai jei neklystu nesivelia i nenuspejamas, del savo pertrauku ir nedidelio rungtyniu skaiciaus, lygas.
Chelsea turi imust du ivarcius Camp Nou stadione kad avansuot i ketvirtfinali.- Tai realu kaip kaip ir apgyvendynimas zmoniu Marse- kalba Bryan Robsonas ,zymus anglu treneris ,kadaise puikus futbolininkas.
-Tokiems zmonems kaip Mourinho neturi but vieta anglu futbole ,provokatorius,cinikas,zemina,besielgia kaip pajacas ,linkiu jam kas blogiausia Barselonoje, tai pikcio simbolis trenerio suolelije,visada yra uztikrintas saves,neivertina varzovu,su ironiskai nagla sipsena kritikuoja teiseju klaidelias,atakuoja UEFA.
Robsono pasisakymas po rungtyniu West Bromwich -Chelsea
Mourinho pats geriausias treneris is visu futbolo treneriu. Man susidaro toks ispudis, kad jisai visa galva pranoksta savo oponentus. Tiesa, Barcos treneris man taipogi inponuoja.
Vistik siose varzybose i kita etapa turetu patekti Barca, nes tik Riikardo futbolo filosofija gali pasipriesinti Mourinho futbolo ideologijai.
Simtaprocentine drausme, disciplina....pries simtaprocenti liberaluma.
idomumo rung sukelia Barca-Chelsea teisejo pozicija ,teisejaus vokieciu stomotologas Markus Merk(tas kuri Bekham apspjove),siuo metu objektyviausias ,izvelgentis kiekviena menknekele prazanga ,papildomi svilpukai turetu pakurt ugneli psixo-futbolioru sielose + simpatijos klubu nuo praeito sezo gyvos ,zodziu matau begalibe prazangu ,geltonu ir galimu raudonu spalvu , prazangos 39+ omnike
11Metrų taip pat nepakenktų
idomumo rung sukelia Barca-Chelsea teisejo pozicija ,teisejaus vokieciu stomotologas Markus Merk(tas kuri Bekham apspjove),siuo metu objektyviausias ,izvelgentis kiekviena menknekele prazanga ,papildomi svilpukai turetu pakurt ugneli psixo-futbolioru sielose + simpatijos klubu nuo praeito sezo gyvos ,zodziu matau begalibe prazangu ,geltonu ir galimu raudonu spalvu , prazangos 39+ omnike
Asmeniskai man, geriausias sios dienos statymas yra 551 - 1 Orakule
Villareal - Rangers under gerai atrodo ir dar kai Omnibet duoda 1.7 uz under, tai isvis smagu. Del Juves - Werder, tai galima pasakyt, kad Werder nera LIverpool, turi jie ta ivarcio pranasuma, bet gynyboje tikrai 90 minuciu be klaidu nesuzais. Puolimas geras, bet vokieciai patikimi tik tada, kai zaidzia namie. O Barca - Chelsea butu no bet, bet imsiu Chelsea, nes laimeti 2-0 isvykoje pries Barca, zaidziant 11 pries 11 Chelsea pilnai gali. (kofas uz Chelsea stebetinai nukrito nuo 3.6 iki 3.2, tik uz kita etapa stabiliai duoda 4.6, todel bandysiu simboliskai uzmesti cia.
Combo for today : Barcelona vs. Chelsea 2.5 over & Juventus vs. Werder Bremen (1) 6.5/10.....
Pirma mintis pasiziurejus i komandu poras ( negalvojant apie pirmuju susitikimu rezultatus ) - visos namu pergales . Paziurejus i kofus iskart atkrenta villarealis . Komandos zaidimas suprastejes palygint su praejusiu sezonu , cl rezultatai prasti , pastaruoju metu pradejo siek tiek slubuot stipriausia vieta - gynyba. Siandien nebus lygtai nebus Sorino , kuris nors ir nemusha daug ivarciu , bet yra labai naudingas komandai abejose aikstes pusese. Rangers manau pirmose rungtynese siek tiek perdege neturedami patirties tokios svarbos varzybose , todel rezultatas toks koks jis yra. Treneris pabrezdavo ir pabrezia kad CL yra zjbs , stengdamasis kuo geriau pasirodyt ir siek tiek primirsdamas savo lyga , del ko ir kaip jis sako siuo metu ir yra uzimama 3 vieta. Kitas dalykas favoritais laikomi ispanai , spaudimas jiems , Rangers nuejo pagal savo galimybes labai toli , manau jie neturi ko prarast tiktai gali dar daugiau pasiekt , taigi neturetu dirbt pievu tiesiog lost savo zaidima. Man ce kazkaip sviecias X2.
Su Juve - Bremenu sunkiau kazka prigalvot , man sviecias italu pergale ir nelabai isivaizduoju kaip gali but kitaip todel nobet
Barca - CFC , sunkus atvejis , nors esu isitikines Barcos pergale vos ne 100% , kas nera gerai. Chelsea atrodo , jog zaidzia zemiau savo galimybiu ribu , Barca yra Barca gali zaist kaip nori visada bus grazu ziuret . Nors pastaruoju metu pradejo daug kas varyt ant mourinho jis man asmeniskai patinka nes turi savybiu panasiu i mano genijai pripazystami po kurio laiko , gal o seip tai manau jeigu jis daro kaip man atrodo tai perdaug isigilino i savo zaidimus del kuriu db ir gali nukentet , savo kalbom suteike barcai papildomos motyvacijos , nebent ta motyvacija pavirs i pykti , kuriuo serga nemazai paprastu sirgaliu , tada bus galima pasveikint portugala ir vel apgavus visus . Pagal barcelonieciu kalbas atrodo , jog to neturetu ivykti. Rinkciaus Barca Ah (-1) jeigu tokia duoda . nebeturiu laiko gl ir gero futbolo
Chelsea turi imust du ivarcius Camp Nou stadione kad avansuot i ketvirtfinali.- Tai realu kaip kaip ir apgyvendynimas zmoniu Marse- kalba Bryan Robsonas ,zymus anglu treneris ,kadaise puikus futbolininkas.
-Tokiems zmonems kaip Mourinho neturi but vieta anglu futbole ,provokatorius,cinikas,zemina,besielgia kaip pajacas ,linkiu jam kas blogiausia Barselonoje, tai pikcio simbolis trenerio suolelije,visada yra uztikrintas saves,neivertina varzovu,su ironiskai nagla sipsena kritikuoja teiseju klaidelias,atakuoja UEFA.
Robsono pasisakymas po rungtyniu West Bromwich -Chelsea