• jointaz prieš 18 metų #57558

Pirma mintis kuri man sove, tai del Werderio, kur ir tu matau rasai, del praejimo i kitu  etapu . Aisku galima butu surizikuoti ir imti Werderio pergalu¦ sitam mauŲe, bet kaip jau minejau uŲia didele riziku , Villareal - Glasgow Rangers, net nelysiu i situ  mauŲu , tikriausia vienintelis siandienos statymas mano bus, uz Chelsea, todel, kad as ju  gerbiu kaip komandu  ir siaip ji mano megstamiausia Europoje, vienintele Europos komanda, kurios zaidimu  as ziuriu

tai apsigalvok ir pradek ziuret barcelonos ringtynes nepasigailesi

• LinaS prieš 18 metų #57548

Pirma mintis kuri man sove, tai del Werderio, kur ir tu matau rasai, del praejimo i kitu  etapu . Aisku galima butu surizikuoti ir imti Werderio pergalu¦ sitam mauŲe, bet kaip jau minejau uŲia didele riziku , Villareal - Glasgow Rangers, net nelysiu i situ  mauŲu , tikriausia vienintelis siandienos statymas mano bus, uz Chelsea, todel, kad as ju  gerbiu kaip komandu  ir siaip ji mano megstamiausia Europoje, vienintele Europos komanda, kurios zaidimu  as ziuriu

• mmd3 prieš 18 metų #57540

Na ka, siandien ir rytoj spresis, kad paklius i CL kita etapa. Siandien vyks 3. o ryt - 5 susitikimai.

1. Villareal - Glasgow Rangers

Pirmas susitikimas pasibaige 2:2. Sansu iseit turi ir Rangers, kuriuos tenkintu pergale arba lygiosios, pvz 3-3 ir daugiau (sita galima atmest iskart). Glazgui neatstovaus Prso, todel puolimu uzsiims tik Lovenkrands, kuris igaves gera forma. Taciau pramust Villareal ju aikstej bus sunku. Todel, mano manymu, lygiosios Villareal bus puiku, o gal ir imus koki viena ivarti Riquelme arba Forlan. Todel, kitam etapa, matyt, Villareal.

2. Barcelona - Chelsea

Pirma susitikima laimejo Barca 2-1, taciau ten buvo nesamoniu macas. Sau isimuse tiek Barca, tiek Chelsea. Beto buvo zaidziama Chelsea stadione, kuris primine musu salies stadionus Siandien turetu but kova, taciau manau, jog Barca atkersys uz praeitu metu skriaudas ir pateks i kita etapa.

3. Juventus - Werder

Pirma susitikima kiek netiketai laimejo Werder 3-2. Taciau namie turetu laimet Juventus. Juos tenkintu ir 1-0. Rezultatas butu pasiektas. Taciau Weder pasizymi vienu geriausiu Europos puolimu su Klasnic ir Klose priesaky. Todel @2.55 uz Werder praejima i kita etapa galima butu pabandyt, nes CL - stebuklu salis.

Kokios kitu mintys apie siandienos ir rytojaus susitikimus?

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus