• M|ndiZ prieš 18 metų #84809

siandien gal Cubs laimes?

• Sleepwalker prieš 18 metų #84806

Seattle tai savo stiliuj... is 10-2 jau 10-5

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84804

Cleveland gavo 3-4, truksta zodziu, vel Tampa sumove visa  statyma 

• Sleepwalker prieš 18 metų #84803

bet galejo ir daugiau, jeigu ne Sexson desperatiskas bandymas uzsidirbti sau pora RBI... Buvo akivaizdus ball (jau trecias)... bet vistiek atmusinejo... paliko 3 zmones ant baziu

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84802

O Sietlas tai galingai pradejo

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84801

L.A.A praejo, puikiai isnaudojo startini savo pitCeri. Gaila tik, kad Cleveland su Tampa vis dar kankinasi, tikiuosi paims pagaliau Cleveland, kiek gi jau galima pokstus krest.

• Sleepwalker prieš 18 metų #84796

Taigi cia buvo aisku kad bus sunku... Minnesotoje tiesiog tragiskaa puolimo linija... Bet as galvojau kad bent 2 taskus pelnys... Veltui.

Cincinnatti molodcy, kokia pergale paeme, is 0-5 padare 7-6... Viena megstamiausiu mano komanda.. per pastaraja savaite 3/3 butent ant Reds'u

Bet va dabar vel atejo Seattle eile... ir vel reikalinga -1.5 fora... O jie jau 2 kartus mane buvo apipise laimeje minimaliai. Taip pat atrodo kad Hernandez siandien nekoks... O gal cia CSW batter'iai siandien isismarkavo, Seattle vyrai tai rigi per 3 inningus 9 kartus atmuse... bet mes gi visi zinom kad po 3 jie megsta atsipalaiduoti ir nepelnyti tasku iki susitikimo pabaigos.

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84794

Minesota vis delto paeme pergale 1-0. Ka  gi, ne viskas fixas, kas fixu kvepia , bet labai labai jau sunkiai paimta pergale.

• M|ndiZ prieš 18 metų #84793

nu nemegstu itaikyti,bet pasitaiko kaip matote...tiesiog mano tokia taktika-geriau pataikyti i fora ir atgauti saibas,negu buti godziam ir atiduoti saibas,man uztenka ir siek tiek mazesnio kofo su -1

• Sleepwalker prieš 18 metų #84791

M|ndiZ, matau labai megsti i foras pataikyti...O as specas pralaimeti handicap'o statymus 1 tasku. Pries pora dienu tai buvo Seattle, siandien jau Toronto... tikriausiai ir Minnesota.

• AntiReflex LT prieš 18 metų #84790

Minesota - Texas labai jau idomiai zaidzia... Ar nebus taip, kad pabaigoj Minesota prasileis ir pasibaigs viskas pralaimejimu, tarkim rezultatu 2-3

• domcia9 prieš 18 metų #84785

po truputeli reikalai taisosi go toronto...go

• domcia9 prieš 18 metų #84782

rodos problemos su torontu halladay suda mala o guthrie taip metydamas jei neissinarins peties tai bus amen

• Sleepwalker prieš 18 metų #84780

pinnacle... tik jos nematomas kol nesi prisijunges su savo vartotojo vardu.

• domcia9 prieš 18 metų #84779

kuri bendrove duoda tokias foras?ir koks siandien buvo kofas uz tokia fora?

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti