dar butu idomu isgirsti nuomone apie dallas vs houston.visai man patinka 2.5 kofas uz houstona triobete
As manau kad ims dalasas.nors dar tik sezono pradzia.kidas geriau waldo komanda.didziausias minusas kad hariso nera.bet terry nowickis tas pats kidas kelia auksciausius tikslus.
bl bl aroyo ant galo negalejo imest 2taskio,poroj lygiai sumete su warrenu,zjbs trecia diena is eiles 200inis laimejimas ant 1 pastringa
Truksta metiku ir gero izaidejo.dar ir dean susilauze nosi.kai nesiseka tai nesiseka
b* be zodziu zal
tokia realybe...nera zaideju pajegiu, nera rimto trenerio..
Bl be zodziu zal
nu neis tai neis. nevisada mazi kofai praeina. manau, kad tikrai le mans ir roma verti tokiu mazu kofu.
Nebent fora
isvis 2 prancuzu komandos per sezona iskovoja bendrai kokias 4 pergales..tai ka si sezona bus geriau ?
uzmeciau ir as db uz cibona
sian uzmeciau uz cibona ir joventut
soktelejo kofas uz cibona.gal dar ir uz pergale siek tiek uzmest, nes nesuprantu kodel le mans laikomas tokiu ryskiu favoritu siose rungtynese
Dar nieko manau +13 avelino.02
tai gal susilaikysiu nuo sito
dar butu idomu isgirsti nuomone apie dallas vs houston.visai man patinka 2.5 kofas uz houstona triobete
As manau kad ims dalasas.nors dar tik sezono pradzia.kidas geriau waldo komanda.didziausias minusas kad hariso nera.bet terry nowickis tas pats kidas kelia auksciausius tikslus.
vis dar neapsisprendziu ar maziau uz pergale mest ar daugiau uz fora