• facas prieš 17 metų #120249

Arsenala mesk.as staciau bet nedaug.geriau gal fc maskva.na bet ziurek

• Arbuuzas prieš 17 metų #120243

o kaip jum toks tapetas:

Schalke + Kaunas + belinzona 2.5 over + Arsenal + werder?

bendras apie 6 gaunas...nebent gal arsenala mest lauk...

• facas prieš 17 metų #120242

Jo ir as skaiciau jog bus jaunimo.bet juk ne wisi los.sian emiau rapid ower,shalke,dinamo,rapid ,liverpool celtic dundee werder fbk win.liverpool ower.cia aisku ne i wiena bilieta Man u arsenal rapid win dejau i viena bet 20 lt tik.gaila kad shalke kofas taip krito buciau daugiau dejes

• Dzionis prieš 17 metų #120238

Man Un sudetis bus maisyta o stai Arsenal bus jaunimelis tarp kuriu net du 16-ameciai.Kokie cia rezai -loterija?

tai gal x2 reikia imti ?

• facas prieš 17 metų #120237

Na fbk liko 4 rungtynes iskaitant sias bet zalgirio daug lygiuju.nors manau patirtis ir geras treneris daug ka duoda.

• Arbuuzas prieš 17 metų #120235

FBK sakai super? turetu imt..visgi plaukia is po koju cempionu titulas... beto zais ne 15val o 19:15 ir rodys sport 1..

• facas prieš 17 metų #120228

Grashopers ower,uz fbk pergale +liverpool +celtic small bet

• facas prieš 17 metų #120227

Na kol kas apsiriboju ties shalkes pergale.

• facas prieš 17 metų #120221

Na manau nekartos praeito sezono klaidus ir vertins tinkamiau warzowus.o kalbant apie shalke tai gan geroj formoj.reiks sudetis paziuret pries rungtynes gal aiskiau bus.o zal ryt los?

• Top prieš 17 metų #120220

ziuriu bwine kofas uz mu smarkiai pakiles, o uz schalke lygiai taip pat tik nukrites nuo 1,27 iki 1,5 ir atskirai. Kazkaip MU visada ziuri pro pirstus i taure ir leidzia antras sudetis, ko pasekoje MU nugali ir 2 lygos komandos...man baisu butu det...nors reik info susizinot..bet gal as ir neteisus..

Man Un sudetis bus maisyta o stai Arsenal bus jaunimelis tarp kuriu net du 16-ameciai.Kokie cia rezai -loterija?

• Arbuuzas prieš 17 metų #120219

ziuriu bwine kofas uz mu smarkiai pakiles, o uz schalke lygiai taip pat tik nukrites nuo 1,27 iki 1,5 ir atskirai. Kazkaip MU visada ziuri pro pirstus i taure ir leidzia antras sudetis, ko pasekoje MU nugali ir 2 lygos komandos...man baisu butu det...nors reik info susizinot..bet gal as ir neteisus..

• facas prieš 17 metų #120218

Uz mancesteri neblogas kofas ir shalkes.nuomones?

• facas prieš 17 metų #120217

Ziuriu rytojui visai idomi pasiula

• facas prieš 17 metų #120215

Deane wisai neblogai losia ziuriu

• facas prieš 17 metų #120214

Na ka nevezis vs alytus sest. Pagaliau prasideda kasiukas

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti