• Makiavelis prieš 20 metų #39981

nu px..kas buvo tas buvo...

• Tomas M. prieš 20 metų #39979

xxxxxx, nekreipk demesio as sita stavke radau 10 ryto ir begau 11 val statyti i topa uz 2.08 pats puikiai zinau portugalu sugebejimus - normaliai losta pasaulio taureje, Grand prix (pvz: su tavo minetais brazilais)... ir kas is to??? tik pikta, kad visokiems staniuliams taip nuskyla - kaip karve is dangaus

• mmd3 prieš 20 metų #39976

jei praeitu tai xj nors viena padekos zodi gauciau ,,pvz lionelis,ukraina , siandieninis Caersws FC,o cia blt chata padare ,komensu rekordus musham ,man lengva?statymas uz kelias simtines nepraejas +jus ''moralishkai palaikot"",dekingas
    .Man vien portugalu pergales priesh brazilus pakako apsisprest ,,kroatai jokiu pasiekimu ,2eshelonas ,zemiau estu ,komanda su servavimu balioniniu 6-0 5 seta lemiama pradejo ,ne man sprest ar shvariai praslido
    ps.Nigerija kraukit ,angola pagrindinis konk ishkovojo pergale

Tau respect uz Lianelli

• xxxxxx prieš 20 metų #39974

jei praeitu tai xj nors viena padekos zodi gauciau ,,pvz lionelis,ukraina , siandieninis Caersws FC,o cia blt chata padare ,komensu rekordus musham ,man lengva?statymas uz kelias simtines nepraejas +jus ''moralishkai palaikot"",dekingas
    .Man vien portugalu pergales priesh brazilus pakako apsisprest ,,kroatai jokiu pasiekimu ,2eshelonas ,zemiau estu ,komanda su servavimu balioniniu 6-0 5 seta lemiama pradejo ,ne man sprest ar shvariai praslido
    ps.Nigerija kraukit ,angola pagrindinis konk ishkovojo pergale

• mmd3 prieš 20 metų #39973

Puikiai pasakyta

ant ryto nevarom...

• Ronaldoo prieš 20 metų #39971

krc bent nustatme ryto pajegumus siam sezonui

Puikiai pasakyta

• wigga prieš 20 metų #39970

krc bent nustatme ryto pajegumus siam sezonui

• Makiavelis prieš 20 metų #39969

ant zmogaus tai tikrai niekas nevaro. tiesiog kiek suprantu jis tinklinyje visai nesigaudo ir rasyti,kad cia rungtynes panasios i l.rytas-alyta nereikejo...nes iseitu,kad rasai bet ka...pakaktu uzsiminti kad kofai kitur yra zymiai mazesni ir viskas.

• gintazas prieš 20 metų #39968

Na dabar jau nereikia vryti ant zmogaus, taip taip statymas buvo pagristas tik tuo kad uzsieni kofai mazi, taciau jei ash gerai atsimenu, tai sis xxxx 10/10 pirmas promochas, seniau visi jo pasiulymai praeidavo.
    Nieko....bus dar sekmiu ir nesekmiu, aisku pastaruju tikekimes maziau

• Makiavelis prieš 20 metų #39967

myoo.. buvo labai panasu i Lietuvos Rytas - Atletas

jo ir as tapau sio statymo auka...tikslaiu pagal savo paramnetrus aukele...nes padejau tik 150lt....
    ir butu viskas px, jei ne tas piksas,kad cia tipo 10/10 ir palyginimas ryto su atletu.
    pamaniau,kad cia koks ekspertas paraso,kuris gaudosi tinklinyje, o pasirodo jis tik kofu skirtumus izvelge...tai ir reikejo parasyti mazdaug taip:
    visur kofai mazi, o pas mus dideli...gal reiktu pabandyti..."
    o ne su tokiu pasitikejimu tonu varyti atseit cia bankeris...

• wigga prieš 20 metų #39966

kaip kolega sako ir siaip aisku-kitais pasitikesi bus sakes

• Rolkis prieš 20 metų #39964

8700 Kroatija-Portugalija
    1.97 1.53 -2
    saldainiukas , kazkas panashaus i Lietuvos Rytas-Atletas
    Ekranas-Siauliai ,ugaletojas 99^% aishkus neprasidejus rungtynems
    kitoks lygis , 400lt nuejo ,po 3val 612 lt ateis
    kofai svetur apie 1.2

myoo.. buvo labai panasu i Lietuvos Rytas - Atletas

• Tomas M. prieš 20 metų #39963

blin, kai buvo 2 - 1 galvojau paims ir 4 seta pyzdiec...

• KACKIS prieš 20 metų #39962

7-15
    Toks vaizdas, kad STANIULIS yra LUCKY MAN... Nu, nerealu...
    Vienu kart suklydo ir idejo futbolo totalu  5... Ir nebuvo under
    Dabar sumaise koeficientus. Favoritais laikyti portugalai pralaimi...

• Enrique22 prieš 20 metų #39961

nu kurva, kurva 7-15

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti