nepanikuokit juk dar tik septinta menesio diena ir iki siol nieks nesiskunde, neprakaituokit jaunimas
Tai kad sake antram ir treciam isvis, nei zinutes nerase :D, beto kas per pasakymas dar tik 7d? Cia pervest 10 sekundziu darbas, man tai vapse px tie pora simtu, bet jei nori lietuviska blogabeta padaryt, manau per savaite bent jau visiems israsyt turetu, support aplamai 5 dienas neatraso, cia ne del savo gerumo, o pacio ltbeto :)
nepanikuokit juk dar tik septinta menesio diena ir iki siol nieks nesiskunde, neprakaituokit jaunimas
Tai kad sake antram ir treciam isvis, nei zinutes nerase :D, beto kas per pasakymas dar tik 7d? Cia pervest 10 sekundziu darbas, man tai vapse px tie pora simtu, bet jei nori lietuviska blogabeta padaryt, manau per savaite bent jau visiems israsyt turetu, support aplamai 5 dienas neatraso, cia ne del savo gerumo, o pacio ltbeto :)
I pati gmaila jie patys rase, bet tik tiek, kol nematau pinigu net nezadu kelt statymu si menesi, nes kolkas labai idomiai
Man net nerašė. Nesuprantu. Tik gavau laišką, kur parašė kas užėmė top 3, bet jį siuntė visiems
Su jumis buvo susisiekta? Nes praėjo jau savaitė, net parašiau laišką, vis dar jokių ženklų
I pati gmaila jie patys rase, bet tik tiek, kol nematau pinigu net nezadu kelt statymu si menesi, nes kolkas labai idomiai
Kaip atsiimti uz birzeli laimejimus?
Su jumis buvo susisiekta? Nes praėjo jau savaitė, net parašiau laišką, vis dar jokių ženklų
Ir aš laukiu.
Kas gero birželio mėnesį buvo? :)
Gegužės mėnesio nugalėtojai yra:
https://ltbet.com/tipsteriai/palermo/ - 250 EUR
https://ltbet.com/tipsteriai/yokeris/ - 150 EUR
https://ltbet.com/tipsteriai/cc515acee21644b86bd8b6627cf7cb50/ - 100 EUR
Su nugalėtojais dėl prizų atsiėmimo bus susisiekta asmeniškai, sveikiname nugalėtojus!
Nepamirškite, kad birželio mėnesį vyksta toks pats konkursas.
SVARBU: Tipsteris savo statymą turi uždaryti pats, tai reiškia statymui pasibaigus suvesti informaciją ar statymas yra laimėtas/pralaimėtas/atšauktas.
Taip pat pastebėti keli sukčiavimo atvejai, nariai gavo perspejimus. Sukčiavimams pasikartojus, paskyros bus užblokuotos.
Raginame prognozes talpinti sąžiningai.
Kas gero birželio mėnesį buvo? :)
Laukiam ir šiandien Blast Major
Nu aš ir pastoviai laukiu ir nesulaukiu, tiek daug free mačų buvo…
Jau galima prognozuoti CS2 BLAST Major'ą.
Laukiam ir šiandien Blast Major
Idekit CS Major statymus arba leiskit patiems viską suvedineti
Jau galima prognozuoti CS2 BLAST Major'ą.
Aš jau vakar jiems po vidurnakčio rašiau, bet atsakymo negavau....
Gal galėtumet patikslint, kur rašėte? Ši pasiūla šiuo metu tvarkoma, netrukus turėtų pasirodyt. Atsiprašome
Aš jau vakar jiems po vidurnakčio rašiau, bet atsakymo negavau....
Tai aš trečia vieta užėmęs krentu į ketvirtą ar kaip čia gaunasi? :D
Su jumis taip pat susisiekta elektroniniu paštu.