• sanulam prieš 17 metų #96760

Nevarykit jus ant to zajkovskio, jis labai geras vartininkas. Stovejo jau pries du metus vartuose ir tik superinis Krizano zaidimas nustume ji i atsarginio vieta. Modo turi viena is geriausiu vartininku poru elite ir kol jiems normaliai padeda gynyba jie sunkiai pramusami. Abu.

• Donas prieš 17 metų #96634

Lulea win ML @1.73 Pinnacle 9/10

Modo be pagr. vartininko K. Krizano, Atsarginiai skyles: Zajkowski, Mikael 83,33; Svedberg, Niklas 66,67. Be to ir zaidimas nieko gero. Gynyba nesusizaidzia, puolime dazniausiai aktyvus tik 1 penketas: 15. SALOMONSSON, Andreas 39. SVARTVADET, Per 22. YETMAN, Patrick.

Lulea paskutiniu metu namie patvarke beveik visa  elita : Linkopings, Farjestad, Frolunda . Nera Krizan ir tai jau sansas, apsidraudimui imu su ML

Na ka, siandien Modo vel stato i "ramke" stebukladari Zajkowski. Brynas po 4 is eiles naminiu pralaimejimu. Taigis, Brynas pergale namie - vienintelis mano variantas is Svedijos siam vakarui

• Rimvydas prieš 17 metų #96342

Man uzteko

• Cheetah prieš 17 metų #96340

Tai Lulea dabar spaus, atiduos visas jegas, kad tik sukaltu dar bent pora bankiu. Neturetu degt jums statymas.

• Rimvydas prieš 17 metų #96339

21 SEC 2 saibos, idomus macas

• Rimvydas prieš 17 metų #96338

Pagaliau pramuse gal dar kas pasikeis.... man Lulea 2.5+ reikia

• Rimvydas prieš 17 metų #96337

Matyt Krizanas Modui tik trukde, nes ZAJKOWSKI kol kas 30/30 istrauke

• Aidizz prieš 17 metų #96336

Viso Luleai ir Respectas Zajkowskiui po 2kel is 30/30 atmusta

• Donas prieš 17 metų #96333

Modo be pagr. vartininko K. Krizano, Atsarginiai skyles: Zajkowski, Mikael 83,33; Svedberg, Niklas 66,67. Be to ir zaidimas nieko gero. Gynyba nesusizaidzia, puolime dazniausiai aktyvus tik 1 penketas: 15. SALOMONSSON, Andreas 39. SVARTVADET, Per 22. YETMAN, Patrick.

Lulea paskutiniu metu namie patvarke beveik visa  elita : Linkopings, Farjestad, Frolunda . Nera Krizan ir tai jau sansas, apsidraudimui imu su ML

sakau ko tiek $ sukrauta uz Lulea betfair'e. cia as paemiau Modo 2.5+

• Aidizz prieš 17 metų #96332

• sanulam prieš 17 metų #96289

Taskai ten, ne ivarciai

• Donas prieš 17 metų #96279

allstarai
    bendras over cia isviso bent man metu statymas orakule 300lt padejau ir tikiuosi nereiks vel taupyt ant padangu

16+?

• kookkai prieš 17 metų #96266

allstarai
    bendras over cia isviso bent man metu statymas orakule 300lt padejau ir tikiuosi nereiks vel taupyt ant padangu

• Donas prieš 17 metų #96166

grazu ziuret kaip slovakai "atidavineja" rungtynes. jauciasi artejantys play-off'ai

• kookkai prieš 17 metų #96137

pasijuokimui is ko? is saves?

zinoma

"ironija sudby,del anaheimo abejojau,o visos kitos pralaimejo ant 1 bankes "

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti