NBA 11.15
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNorėdami komentuoti prisijunkite
Prisijungti| Darius Kuria | +55.27 |
| Nematomas | -11.70 |
| GINEKOLOGAS | -20.00 |
| boapfa | -27.50 |
| Tomis23 | -42.10 |
| Darius Kuria | +128.53% |
| Tomis23 | -35.08% |
| Nematomas | -39.00% |
| boapfa | -55.00% |
| GINEKOLOGAS | -100.00% |
Nustokit kabinetis, as jums padesiu gauti pelna is lazybus o jus dar nepatenkintas!
Tikslas: rinkti informaciju is ivairiausių saltinių ir ju isanalizoti, atrinkti geriausius sporto ivykius is lazybų kontorų pasiulos ir pateikti juos Jums. Kadangi neretai pasiula buna labai menku , todel prognozes buna ne kiekvienu dienu .
tikrai dievuli pasiulos nerandate?
Nu cia dabar, gedos turek dievui aiskint. Kaip noresiu tai ir darysiu, zemes dulke kakzokia patarineja matai Trenks zaibas i tave uz piktzodziavima
draska tai beabejo tiesa juk dievas turi turet savo nuosava puslapi Beja gali nemastyt atsakymo as tau atleidziu
man ten truksta apipavidalinimo,na paveikslu,kryziuku.ar galiu tiketis ,kad pasitaisysi?per amzius...amen
draska tai beabejo tiesa juk dievas turi turet savo nuosava puslapi Beja gali nemastyt atsakymo as tau atleidziu
Na esu sio puslapio dievas, siaip labai didelis orakulas ir panasiai. draska net pavydu pasidare?
dabar mastau ,ka cia gudriau atsakius:)kai sumastysiu pasakysiu:))
Na esu sio puslapio dievas, siaip labai didelis orakulas ir panasiai. draska net pavydu pasidare?
Draska pavydu pasidraske
aga,chignix daraisi galingas,visas paaulis tavo pika nusikopino ir uzsidejo,
Paaiskink man kaip tu taip nuspejai?genialu.
11/6/4/1
aklasz???
Aisku, imti vieni favoritai, tai lyg ir reikstu, kad fuksas. Bet NBA atspeti 10 is eiles favoritu pergaliu jau pasiekimas. O 11 - wow. Respect. Draugiskas patarimas - rytoj nieko cia nerasyk. Nei vienos prognozes. Saugok reputacija.
11 is 11. fuksas ar genijus?
ka fuxas??
fuksas?????
paplokim katutemis uz kings
aga,chignix daraisi galingas,visas paaulis tavo pika nusikopino ir uzsidejo,
Paaiskink man kaip tu taip nuspejai?genialu.
Tai 90% zaideju individualiu totlu yra spejimai is lempos. Vienetai (bliudas - tikiuosi) daro kazkokia analize pries dedami individualius totalus.