Fixai, 04.12
Na siandien nusimato 2 varzybos...
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNaujausios diskusijos
Lažybų terminai Asian Handicap | (12 ats.) | Валентин Котовый |
Bet365 | (4 ats.) | Валентин Котовый |
BET36555 | (1 ats.) | Remigijus Vic |
Lietuvos sportinio pokerio federacija | (11 ats.) | David Nawicki |
Pasaulio čempionato konkursas 2022 | (19 ats.) | LaRumba |
Tenisas | (29 ats.) | husky |
Betsafe | (10 ats.) | LinaS_CH |
Skrill skelbimai | (2 ats.) | Arturas Jurkuvenas |
Neteller skelbimai | (2 ats.) | Egidijus Egidijus |
Lošimų mokesčiai | (3 ats.) | LaRumba |
Svarbiausios diskusijos
Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta | (34 ats.) | pirmas |
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai | (112 ats.) | Top |
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse | (43 ats.) | Razynka |
Lažybų blokavimas internetu | (11 ats.) | LaRumba |
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos | (4 ats.) | SMEGENYNE |
Apie neteller | (6 ats.) | LaRumba |
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje | (139 ats.) | fizruhas |
Lažybų bendrovių suvenyrai | (13 ats.) | pirmas |
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos | (5 ats.) | mazas_Bwin |
Skrill (buvę Moneybookers) | (7 ats.) | evaldasn |
Jie - forumo dalyviai, tad neturetumete maisyti ltbet ir ju...
Cia man primena anekdota kaip gruzinai arbuzus ziema pardavinejo...
Manau tokius "dalyvius" reiktu blokuot nuo forumo, nes kiti naivus skaitytojai ims ir patikes, ir pastatys visas teveliu santaupas...
Tiems kas tikrai nori fix'u, duosiu patarima: nekalausykit sarlatanu, dirbkit, skaitykit uzsienio forumus, stebekit koficientu trendus rinkose, jei kofas krenta zenkliai per trumpa laika ir dar ant komandos ne favorites, tuomet pagalvokit...ar galejo kas nors buti cia ne taip...tai tiek...sekmes "fixintojai" jus
Senai reikejo tuos dundukus uzbaninti! Man tie fixai tik juoka kelia, o kvaiki vaikiski pasiteisinimai kai fix ne praeina tai is vis be zodiu...
Be to, sitos nesamones (tipo fix, kurie praeina apie 25%) gadina sio saito ivaizdi bloga linkme. Is rimto saito darosi panasu i turgu. siulau kazka daryt.
pritariu, per tokius fixintojus tikrai krenta jusu reitingas.. na bent jau mano akyse, ir asiq ka as galiu suprast..
Senai reikejo tuos dundukus uzbaninti! Man tie fixai tik juoka kelia, o kvaiki vaikiski pasiteisinimai kai fix ne praeina tai is vis be zodiu...
Be to, sitos nesamones (tipo fix, kurie praeina apie 25%) gadina sio saito ivaizdi bloga linkme. Is rimto saito darosi panasu i turgu. siulau kazka daryt.
Baikit cia makaronus zmonem kabint.Kai praeina fixai,valio,kokie mes kieti,kiek daug,30proc. uzdirbam. Kai nepraejo,tai tada ,pasposavojom,fixai buvo atvirksciai.Uzknisot su tom nesamonem.
romka,tu ka durnas?as pajuokavau sakydamas kad priesingai idek..........kodel del vieno admino turi nukenteti statytojai? as tikiuos nieks nespejo pastatyti.
p.s.o siaip as laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai davolnas tais rezais,nezinau ar cia tik fiksai ar super ismastyta situacija( seimininkams skotams pergale buvo butina ,nes po kito turo del medaliu liks kovoti 6komandos),,dabar invernes sumazino atstuma iki3tasku iki........Motherwell........
tegyvuoja netikri romkos fiksai ,kurienesa super babkes.........
romka ,ir neslepk nuo jozyko teisybes,norejai pasireklamuot kad parduot ir jiems fiksus,bet matai,nieks nenori moketi,nori tik laimet "nasarom"..........ir tai suprates tokia "zbitka"iskretei.................ojojoj........
ko prasei, ta ir padariau bet matau, kad padejo, nes vel atgavai zodzio laisve
Nu ka netikejot , kad sufixins..... Johnson nepavede. Draska aisku radau, is fixu ruosiuos namie statytis...
Yokohama FM ir Iwata laimes. Katik ish japonijos skambino. sunku su ta japonu kalba. daznai maishau zodzius "pergale" ir "pralaimejimas". bet berods laimes. Vieni tai tikrai. sekmes!
matau vel liepsnoja gili diskusija.. man isties yra vienodai sios sapaliones apie fixus (egzistuoja jie ar ne), tiesiog sykart buvau pastates uz Brentfordo pergale o cia pasirodo x2 fixas buvo dekui uz demesi..
uz keliasdesimt tai ir as nemesciau ,ka jau ten jonsonas,,,,,,kalbejau su bahurais szaidusiais su negrais studinanat amerikoj,ake motina parduos uz pinigus ,tik pasiulyk..........tai hignix aukso gysla radai?:))
As tai nba fixinu, ple tiek dedu kad nefixint neina, va sianakt bus J.R Smith perme Johnson, daviau johnson keliasdesimt k usd kad nmetytu, as paprasts vyras , pamatysit fixas yra..
Oj ne, cia du durniai, du. Vienas net siek tiek durnesnis uz kita
))))as ,as durnesnis:))
p.s. dekui uz hamarby,as ji su fiksu sudubliavau,kaip sakaiai,o tope su 1.62atskirai imeciau.......
isvis reik rakint sitas durnas kalbas apie fixus ir neduot siaust su savo pievom durneliam visokiem zajabali neturi ka pasakyt amarai visokie
igzem,isprovokavai mane,nuosios savaites pradesiu savo pikus(ne fiksus)rasyt i pagrindini puslapi.......amarams viskas galima tai rasysiu priesingai nei statau:))ok?
Gal kas nors is adminu gali patikrint. Draskos ir Romkos IP adresus, man Cia toks itarimas kad Cia tas pats durnius raso.
Oj ne, cia du durniai, du. Vienas net siek tiek durnesnis uz kita
svecias,nurimk.skiriasi adresai..............912adminas,pasakys,tas mazvaikis jau miega isbbanines mane,as buciua teisinga stavke perkopines......,bet .......na va draugelis ir pajuokavo.........
o tu turbut ,protingu save laikai?