Europos cempionatas - Atranka - jaunimas /iki 21/ 03.06
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNorėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiJudesiukas69 | +126.30 |
Yokeris | +89.09 |
thommm1 | +83.98 |
Ruonis1 | +47.40 |
makawuku | +44.30 |
tautveloff | +77.00% |
Yokeris | +47.90% |
donas21 | +31.56% |
makawuku | +29.53% |
Pailsek | +23.33% |
Rusai jau 2 bankem laimi, o matant kad Latviai i varzovu puse beveik nepereina... tai jau viskas aisku...
rus-lat 2-0
iceland-hungary 2-3 (trileris)
vengrai su rusais ryt kompensuos prarastas $
Rusai jau 2 bankem laimi, o matant kad Latviai i varzovu puse beveik nepereina... tai jau viskas aisku...
sorry ne
sorry ne[astebejau...
parasytos jau seniai
tai greiciau rashyk stafke
as pats pastaciau neziuredamas ka tu parasei , bet ce yra daug kuriem tu axujenas esi tai ir bega nesht iskart
xxxxxxx dabar klausimas kam tu sita parasei taip anksti ? kartais nesuki tu ce varkiu kokiu rasydavai visada pries rungtynes arba kelias h pries tai , man toks itarimas buvo perskaicius iskarto
----------------------------------------------------------------
komentaras trumpas :marathonbet 25kapeikom kofa baltarusams sumazino shios dienos begyje zaidyma mates esi,,
,
prievartos statymui nebuvo
as pats pastaciau neziuredamas ka tu parasei , bet ce yra daug kuriem tu axujenas esi tai ir bega nesht iskart
xxxxxxx dabar klausimas kam tu sita parasei taip anksti ? kartais nesuki tu ce varkiu kokiu rasydavai visada pries rungtynes arba kelias h pries tai , man toks itarimas buvo perskaicius iskarto
Specialiai,kad daugiau prasilostu Dabar karkim xxxxx,kodel neatspejo
bet tai kofas ne per centa nenukrito...
ziurek kad man butu 3-2 balbushiukai laimetu
prievartos statymui nebuvo
1-2 nu dar yra sansu puola pastoviai galejo jau imust pora
axuenai tie tavo bulbushai tik litus pripist galima...