Larsson is the man of the match
Jo Larsonas tikrai uzvalde
6 keitimai ,yuuuuupe
tai duod 90min spet 0-0. pratesimu neitraukia. vat, cia taip kiek supratau triobete parasyta. sory,ka anksciau patingejau paziet i biski jumis sutrugdziau:)
neklaidink ,120min
norejau paklausti kaip butu triobete, jei spetum kad pasibaigs rungtynes siandien 0-0. tai ziuretu iki pratesimo, ar iki baudiniu serijos? dekui
90' laikui duoda
120 min triobete
omnibete Barcelona -Arsenal Keitimų suminis 5.5 > 1.8 tam zmogui siuliciau
zmogus klase, o tu uŲia suda mali... Manau artimiausiu metu banas uŲia tau bus...
jap .. nice one
. nemaciau varzybu kaip ten buvo kad penalkes neikale?
''Arsenalo'' vartininkas man vakar primine "Liverpulio"' vartu sarga-Dideka!-tiesiog ramiai atspejo i koki vartu kampa bus smugiuojama!
bl nemaciau varzybu kaip ten buvo kad penalkes neikale?
ka as jum sakiau
Norėdami komentuoti prisijunkite
Jo Larsonas tikrai uzvalde
6 keitimai ,yuuuuupe
tai duod 90min spet 0-0. pratesimu neitraukia. vat, cia taip kiek supratau triobete parasyta.
sory,ka anksciau patingejau paziet i biski jumis sutrugdziau:)
neklaidink ,120min
norejau paklausti kaip butu triobete, jei spetum kad pasibaigs rungtynes siandien 0-0. tai ziuretu iki pratesimo, ar iki baudiniu serijos? dekui
90' laikui duoda
120 min triobete
omnibete Barcelona -Arsenal Keitimų suminis 5.5 > 1.8 tam zmogui siuliciau
zmogus klase, o tu uŲia suda mali... Manau artimiausiu metu banas uŲia tau bus...
jap .. nice one
. nemaciau varzybu kaip ten buvo kad penalkes neikale?
''Arsenalo'' vartininkas man vakar primine "Liverpulio"' vartu sarga-Dideka!-tiesiog ramiai atspejo i koki vartu kampa bus smugiuojama!
bl nemaciau varzybu kaip ten buvo kad penalkes neikale?
ka as jum sakiau