WC2006 qualification Europe 10.13 prognozes
Norėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiNorėdami komentuoti prisijunkite
PrisijungtiJudesiukas69 | +117.80 |
Yokeris | +89.09 |
thommm1 | +83.98 |
Ruonis1 | +47.40 |
makawuku | +43.70 |
tautveloff | +77.00% |
Yokeris | +47.90% |
makawuku | +43.70% |
donas21 | +31.56% |
Pailsek | +23.33% |
Labai mane jau traukia sitos varzybos:
Latvija -Estija 1 ( 1.4 )
Portugalija - Rusija 1 ( 1.56 )
Latviai nors ir negarbingai pralose praeitas varzybas ,taciau manau kad dar uz Estija ir Lietuva yra pajegesne, ir neatrode tokie beviltiski Euro 2004.Todel nemanau kad Estai turi vilciu laimet, geriausiu atveju bandys istrauk ant lygiuju.
o Portugalai po gedingo pralaimejimo, savo aiksteleje bandys rebilituotis ,nes pralaimejimas gali labai pabloginti situacija.
Nu cia tik mano nuomone. Ka manot jus?
nu su tokiu kofu latviu imt tikrai nemanau derbis daug sansu ,kad pasibaigs lygiosiomis ,o kad Latviai dabar stipresni uz Lietuvius nemanau
Labai mane jau traukia sitos varzybos:
Latvija -Estija 1 ( 1.4 )
Portugalija - Rusija 1 ( 1.56 )
Latviai nors ir negarbingai pralose praeitas varzybas ,taciau manau kad dar uz Estija ir Lietuva yra pajegesne, ir neatrode tokie beviltiski Euro 2004.Todel nemanau kad Estai turi vilciu laimet, geriausiu atveju bandys istrauk ant lygiuju.
o Portugalai po gedingo pralaimejimo, savo aiksteleje bandys rebilituotis ,nes pralaimejimas gali labai pabloginti situacija.
Nu cia tik mano nuomone. Ka manot jus?
Tai bent jau parasyk kas toks esi.
kazkodel ir 2 zinute mano ,sveciui uzrase nors buvau prisilogines
Tai bent jau parasyk kas toks esi.
ups pamirsau prisilogint
Artisteli tu senas, paziurek auksciau ar ne tokia pat stafke Diegas siulo su 1.9 kofu?
cia tikrai kitoks statymas negu Diego as siulau statyt ,kad Lietuviai neimus ,o Diegas ,kad Ispanai laimes sausai pvz: jei rungtynes baigtusi rezultatu 0:0 as laimeciau ,o Diegas ne > .Tad pirma gerai perskaityk ,o poto isdek i suns dienas
Aha, masCiau dar apie 1X truputi, bet kazkaip realiai jauCiu turi baigtis viskas 0-1i ispanu pusę. Kad ir kaip susalę, manau turi pakankamai galimybiu per pusantros valandos koki iridenti...
Dar karta pasikartosiu: salta(los 20:15 musu laiku), bloga aikste(ispanams), suprastejęs ju zaidimas ir t.t.t.
Neisivaizduoju kaip Janke galetu pabegti nuo Marchenos ar Puyolio arba kad ispanai imustu 3 ivarCius, nes musu gynyba gan rimtai atrodo... As apskritai manau, jei imus 1, tai labai dziaugsis ir stengsis po to tik kiausu nenusalt tokiu oru. Be to koef labai nice...
Salta reishkia daug begios Reishkia daug baudu ir ivarciu.
O sheip pilnai pritariu stafkei ant total maziau. Net ir total maziau 1.5.
Su fora +2 zaist man atrodo neapsimoka, nes matcas tikriausia eis "iki ivarcio". Jei Ispanai imush, Lietuviai atsidengs ir tuomet jau gali ir krist.
Bet visdelto prognozuojamas total maziau, ir galima uzdeti uz Lietuviu puse, tik nezinau ar lygiosios imt ar pergale. Abu variantai traukia i value. Visdelto Lietuviai turi neblogiu zaideju, paskutiniu metu parodo neblogus rezultatus, zais priesh pilna stadiona, stadiono uzdarymo matcas, Ispanams nepalankiose oro salygose, Ispanai nesugebes tinkamai pasiruoshti moralei matcui priesh Lietuviais ir t.t.
Moldova - Scotland
Moldova dar nera imususi nei vieno ivarcio:
Slovenia - Moldova 3:0 (2:0)
Moldova - Italy 0:1 (0:1)
Belarus - Moldova 4:0 (1:0)
Skotai turi viena taska su stipria komanda. Ir pralaimejima norvegams, beje norvegai imuse pendeli tame mace.
Scotland - Slovenia 0:0
Scotland - Norway 0:1 (0:0)
aisku, Moldova - Scotland gali buti lygiosios, bet manau verta surizikuosi su tokiu statymu:
Scotland to win to nil GB @3.67 unit 3/10
Dar karta pasikartosiu: salta(los 20:15 musu laiku), bloga aikste(ispanams), suprastejęs ju zaidimas ir t.t.t.
Neisivaizduoju kaip Janke galetu pabegti nuo Marchenos ar Puyolio arba kad ispanai imustu 3 ivarCius, nes musu gynyba gan rimtai atrodo... As apskritai manau, jei imus 1, tai labai dziaugsis ir stengsis po to tik kiausu nenusalt tokiu oru. Be to koef labai nice...
Omnis duoda 1.96
Dar vienas del Lietuva - Ispanija:
UNDER -> 1.95@Fonbet; 9/10
Mano stafkei ispanai turi butinai imust, o jo ne. Uztat ir koef tiek skiriasi.
unit 8/10
visdelto Vilniuj gali buti gan blogos oro salygos ir rezultatas 0:0 yra gan tiketinas ,kad Lietuviai imus as labai abejoju visdelto manau ,kad jie zais siandien su maziau puoleju negu Belgijoj kur buvo imustas vienas ivartis ir .Tad verciau imsiu ,kad Lietuviai neimus nei Ispanai ,kad laimes sausai ir nebutinai del blogu oro salygu ,bet delto ,kad Lietuviai pries stiprias komandas labai gerai losia ginyboj
Artisteli tu senas, paziurek auksciau ar ne tokia pat stafke Diegas siulo su 1.9 kofu?
manau geras statymas yra:
Spain to keep a clean sheet (receive no goals) 1.65 GB unit 8/10
visdelto Vilniuj gali buti gan blogos oro salygos ir rezultatas 0:0 yra gan tiketinas ,kad Lietuviai imus as labai abejoju visdelto manau ,kad jie zais siandien su maziau puoleju negu Belgijoj kur buvo imustas vienas ivartis ir .Tad verciau imsiu ,kad Lietuviai neimus nei Ispanai ,kad laimes sausai ir nebutinai del blogu oro salygu ,bet delto ,kad Lietuviai pries stiprias komandas labai gerai losia ginyboj
su anglais, kai dave panasius kofus, dariau taip: England * England = $$. Pries austrus susimove, su lenkais abi susitvarke. Manau cia irgi galima padaryt ta pati (kam kofas per mazas): Sweden * Sweden.