• Makiavelis prieš 20 metų #42175

NOOOOOOOOOOOWITZKI yra nerealus.... niekada nepamirsiu skaudziausia Nowitzki tritaski kaip jis is manes pavoge 250 lt pelno savo metymu i rusijos ekipos krepsi... pasirodo jis tiesiog per geras Europai...
    Nowitzki rulez, Vokietija is the champions, o Nowitzki savo metymu permete overi

kodel per geras? o kas ta NBA? jis juk ir ten po tiek pat sumeta tasku...kiekviena komanda turi ten po viena dvi zvaigzdes, o visi kiti tokie patys locheliai kaip ir vokieciai...tik tais,kad juodesni, suoklesni ir i atletus nors panasus.

• 1000 prieš 20 metų #42174

as omnibete buvau uzmetes,kad francai pajims 1 vieta 25 lt su 35 kofu pries tai kai lose su serbais tai nx laukiau kol papuls i finala,nes jie man stipriai visai atrode tada buciau dares sakute galejau ir pries supistus graikus daryt sakute kai liko 1min dziaugiausi,kad nemeciau,o pasirodo viska patys matet lieva diena kazkoke buciau truputi pasipelnes su tokiu kofu

• Sleepwalker prieš 20 metų #42156

NOOOOOOOOOOOWITZKI yra nerealus.... niekada nepamirsiu skaudziausia Nowitzki tritaski kaip jis is manes pavoge 250 lt pelno savo metymu i rusijos ekipos krepsi... pasirodo jis tiesiog per geras Europai...
    Nowitzki rulez, Vokietija is the champions, o Nowitzki savo metymu permete overi

• wigga prieš 20 metų #42155

Prancuzija-graikija
    Ispanija-Vokietija

Galejau buti karalius, dabar likau valkata

• Makiavelis prieš 20 metų #42154

74-73...eina nx...eina nx visas tas cempionatas...didesnio idiotizmo negalejo buti...Nazzi finale...ahujelinti galima...

• 1000 prieš 20 metų #42145

Trejetukas mano manymu verciausiu,grazu zaidima demonstruojanciu ir zaidziantys komandini zaidima komandu:
    1)Lietuva
    2)Vokietija
    3)Kroatij

man lieviausios:
    1)Slovenyja
    2)Graikija
    3)Rusija (iskyrus Kirilenka)

• Sleepwalker prieš 20 metų #42140

bet paskutine francu atakos neykirtau teisejas lygtai vienas rode,kad bauda pries rigodo buvo nieks nepastebejot?

siaip as irgi tai pastebejau. Gal teisejas net ir uzfiksavo bauda bet po to persigalvojo nes uzsinorejo gyventi

• 1000 prieš 20 metų #42139

sekmes stumdant... graikai lopai, prancuzai irgi. Vokieciai jega

Del Vokieciu sutinku

• wigga prieš 20 metų #42138

man irgi panasiai atrode, bet jau buvau sutrikes

• 1000 prieš 20 metų #42137

bet paskutine francu atakos neykirtau teisejas lygtai vienas rode,kad bauda pries rigodo buvo nieks nepastebejot?

• Sleepwalker prieš 20 metų #42136

tau graiku zaidimas labiau patinka? uzmikt galima geriau eitu kiausius pastumdyt

sekmes stumdant... graikai lopai, prancuzai irgi. Vokieciai jega

• 1000 prieš 20 metų #42134

o ka prancuzai kazka sugeba? patys nuo gynybos zaidzia,duoda imesti 50-60 taskus...tikrai ne geresni

tau graiku zaidimas labiau patinka? uzmikt galima geriau eitu kiausius pastumdyt

• Sleepwalker prieš 20 metų #42133

paguoda, kad nors evgenas laimingas

man grazu buvo stebeti kaip prancuzai vos neverke visi labai graziai oblomalis'
    p.s. nesu laimingas, tiesiog patiko pabaiga ir viskas, juk idomu buvo

• wigga prieš 20 metų #42130

paguoda, kad nors evgenas laimingas

• 1000 prieš 20 metų #42128

man pvz prancuzai tikrai vertesni zaist finale nors kasi graziau lose,o graikai tai gimdo isvis taskus juos kazkoke sekme lydi ant galo,bet vistiek Lietuva geriause

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti