sombrero 2005/09/16 09:52 #41322

S-I/-17+/Rakocevic I./ 1 @1.75 8/10 Topsport
Tokioje komandoje kaip Serbijos taskus gali pelnyti kiekvienas zaidejas , o tuo tarpu kai komandoje yra tokiu zaideju kaip Bodiroga, Rebraca, Jaricius, Miljosevicius ir daug kitu geru zaideju Rakoceviciuj duodamas 17 tasku totalas yra aiskiai perdidelis
Sekmes

• Makiavelis prieš 19 metų #42190

viva LES BLUES... gerai tuos ispanus patvarke...

• wigga prieš 19 metų #41846

as, as irgi noriu but arogantiskas

• Makiavelis prieš 19 metų #41766

tai kad nedejau nieko...ir nieko nemaniau..isvis apie tai nebuciau rases jei ne tavo lietuviskas "optimizmas' apie Lietuviu ketvirtfinalio kova ir pasisakymus apie mane. manau cia reikia diskusija baigti

jei ne tavo sita selmiska sypsena tai man irgi visai nieko neuzkliutu...

• Sleepwalker prieš 19 metų #41765

o tu gal uz vokietukus dejai? o del ko? del to kad pas juos dirkas novirckis?

tai kad nedejau nieko...ir nieko nemaniau..isvis apie tai nebuciau rases jei ne tavo pasisakymai apie mane kaip apie "paslemeka". Manau cia reikia diskusija baigti

• Makiavelis prieš 19 metų #41763

tai dabar atsirado nauja priezastis - galinga Turkijos krepsinio rinktine sugebejusi triuskinanciai nepralaimeti Dirkui ir Co...beje sitos "Co" nelabai ir buvo. Tikrai siulau vaziuoti ir padekoti kad nepasidave ir kovojo iki galo

o tu gal uz vokietukus dejai? o del ko? del to kad pas juos dirkas novirckis?

• Sleepwalker prieš 19 metų #41761

tai jau buvau tris kartus...kiek galima...

tai dabar atsirado nauja priezastis - galinga Turkijos krepsinio rinktine sugebejusi triuskinanciai nepralaimeti Dirkui ir Co...beje sitos "Co" nelabai ir buvo. Tikrai siulau vaziuoti ir padekoti kad nepasidave ir kovojo iki galo

• Makiavelis prieš 19 metų #41760

varyk i Turkija

tai jau buvau tris kartus...kiek galima...

• bloodhound prieš 19 metų #41758

bent jau vienoj tmeoj susirasynekit:)

• Sleepwalker prieš 19 metų #41757

tai as dar svarstau ar i kuba varyti ar i dominika...gal nesigincykim kas kiek yra isloses ar praloses...

varyk i Turkija

• Makiavelis prieš 19 metų #41755

Nu as irgi i Kuba nuvaziuociau tik tavo atveju reikia nestatyti kokius pora menesiu ir iskart susitaupysi... sekmes...
    p.s. ziurek kad ji tave neprigriebtu uz kai ko...veliau pas gydytoja noresis daugiau nei i kokia Kuba

tai as dar svarstau ar i kuba varyti ar i dominika...gal nesigincykim kas kiek yra isloses ar praloses...

• Sleepwalker prieš 19 metų #41753

jo turkai nunese 600lt ir ka? i Kuba pailseti dar uzteks nuvaziuoti..galiu ir tavo mergina prigriebti...

Nu as irgi i Kuba nuvaziuociau tik tavo atveju reikia nestatyti kokius pora menesiu ir iskart susitaupysi... sekmes...
    p.s. ziurek kad ji tave neprigriebtu uz kai ko...veliau pas gydytoja noresis daugiau nei i kokia Kuba

• Makiavelis prieš 19 metų #41750

o tai tau isvis ner kur grizti? del to ir pyksti vargselis? jo, tikrai busi pliuse kai del zaidimo darai tapetus is 10 kofo ir patikimuma 10/10 dedi nesijaudink, bent jau realiai maziau pinigu prapisau nei tu...

p.s. sveikinu su turku fora, tikiuosi pakankamai pakele kofa ir fora uz juos kad prapistum savo iprastinius "puse golfo"

jo turkai nunese 600lt ir ka? i Kuba pailseti dar uzteks nuvaziuoti..galiu ir tavo mergina prigriebti...

• Sleepwalker prieš 19 metų #41747

EVGEN gal gris i orakulo skyle, ir lipk is to gilaus minuso, nes kitaip orakulo marskinelius kaip savo ausis matysi...

o tai tau isvis ner kur grizti? del to ir pyksti vargselis? jo, tikrai busi pliuse kai del zaidimo darai tapetus is 10 kofo ir patikimuma 10/10 dedi nesijaudink, bent jau realiai maziau pinigu prapisau nei tu...

p.s. sveikinu su turku fora, tikiuosi pakankamai pakele kofa ir fora uz juos kad prapistum savo iprastinius "puse golfo"

• Makiavelis prieš 19 metų #41742

ir kur tu matai bent viena mano zodi apie Lietuviu zaidimo, mano nuomone apie zaidejus ir panasiai?

EVGEN gal gris i orakulo skyle, ir lipk is to gilaus minuso, nes kitaip orakulo marskinelius kaip savo ausis matysi...

• Sleepwalker prieš 19 metų #41740

va atradau tavo zodzius....experte...

ir kur tu matai bent viena mano zodi apie Lietuviu zaidimo, mano nuomone apie zaidejus ir panasiai?

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus